El proper dissabte, 24 de gener, en doble sessió, a les 11 i a les 12.30 h, al Petit Palau torna el concert-espectacle Kantikipugui al Palau. Una producció pròpia del Servei Educatiu, inclòs en el cicle Concerts Familiars al Palau, que vol apropar, donar a conèixer i suscitar l’entusiasme de nens i adults envers la música coral guiats pel Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana. La formació, amb els seus cantants, ofereix una visió fresca, innovadora i allunyada del que seria un concert convencional d’un cor clàssic. Els cantants del Cor  es mouen, canten i ballen per l’escena, tot trencant així l’immobilisme i la formalitat habituals dels concerts corals, acompanyats d’una posada en escena espectacular al servei de la música.

El Cor de Cambra del Palau, una de les formacions de més prestigi del país que representa la màxima excel·lència artística de la institució i que dirigeix Josep Vila i Casañas, oferirà peces de repertori original per a cor en què la formació desplegarà tota la seva capacitat. Des d’obres mestres de la literatura musical universal, arranjades per a cor per Pedro Pardo, juntament amb cançons de repertori infantil pròximes a aquest públic. Un altre aspecte original de l’espectacle és l’ús ocasional de la veu per a la imitació de sons diversos, des de pilotes de ping-pong, de bàsquet o instruments musicals (metalls, percussió o contrabaix) utilitzant sons onomatopeics. Amb la direcció escènica d’Oriol Úbeda i les coreografies d’Alicia Pérez-Cabrero s’ha creat un fil conductor que parteix de les músiques seleccionades i permet moure’s per l’espai escènic a tots els membres del Cor, amb la col·laboració del pianista del cor Jordi Armengol.

La proposta, de 50 minuts de durada, és una de les apostes del Projecte Educatiu del Palau de la Música Catalana i va ser estrenada fa dues temporades amb gran èxit de públic.

Kantikipugui al Palau és un espectacle familiar recomanat per a nenes i nens a partir de 6 anys, amb un preu únic d’11 euros.

Dissabte, 24 de gener, torna Kantikipugui al Palau, el concert-espectacle adreçat a tots els públics protagonitzat pel Cor de Cambra del Palau