La banda interpretarà totes les cançons de Males llengües, uns quants temes inèdits i alguna versió, en un concert especialment concebut per al Petit Palau

El proper dimarts, 18 de desembre de 2012, a les 21 hores, el Petit Palau acollirà l'indi-rock de cratOR, el grup de les Terres de l'Ebre que presentarà el seu disc Males llengües en el cicle BandAutors al Palau. "Aquest cicle és la millor manera d'acabar la gira que hem fet des que el nostre primer disc d'estudi va veure la llum. Després d'haver estat per les sales més importants de Catalunya, aquest concert tanca una etapa encetada fa un any i mig amb la presentació del disc", expliquen els membres del grup.

La banda oferirà un concert especialment adaptat a l'espai. "El públic assegut i la delicadesa sonora del Palau ens han fet idear un directe adequat per a l'ocasió", afegeixen. "L'arranjament i adaptació dels temes per al Petit Palau ens ha permès descobrir i explorar altres sonoritats que s'adapten al nostre estil", conclou la banda.

Males llengües, editat pel segell L'Indi Music, sota la mirada atenta de Pep Sala, productor del disc, inclou dotze cançons en què és fàcilment identificable el treball madur i detallista del grup. Temes carregats d'energia i que segueixen l'estil definit i coherent que ha caracteritzat el grup durant els darrers anys. La banda ha intentat buscar en aquest disc l'equilibri entre la intensitat vibrant i l'elegància, cuidant cada nota amb delicadesa per aconseguir un disc intens i modern sense deixar de ser agradable i sofisticat. Amb unes lletres que inciten a confiar en un mateix i no deixar que res dinamiti la projecció pròpia, Males llengües esdevé un disc amb una forta personalitat que s'emmarca en una cultura musical innovadora i transgressora.

BandAutors al Palau és un cicle de concerts que aposta per les formacions emergents de la música popular del nostre país i ens descobreix els nous talents que durant els darrers anys estan combinant el pop d'autor amb les arrels de la cançó i el folk, tot transformant l'escena musical actual. Les properes cites del cicle són Seward (Petit Palau, 12 de gener de 2013), Quimi Portet (Sala de Concerts, 31 de gener), Paul Fuster (Sala d'Assaig de l'Orfeó Català, 11 de febrer),  Renaldo & Clara (Sala d'Assaig de l'Orfeó Català, 25 de febrer) i 4t 1a (Petit Palau, 14 d'abril).

cratOR clou la seva gira de concerts al Petit Palau el proper 18 de desembre en el cicle BandAutors al Palau