Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Concerts Familiars al Palau

Des de fa 15 temporades, el Palau de la Música Catalana ofereix el cicle Concerts Familiars al Palau per facilitar l’experiència musical compartida entre pares, mares, fills, filles, avis, néts, germans..., tot creant un moment lúdic en un entorn irrepetible.

Els espectacles familiars del Palau han estat pensats i creats perquè la música interaccioni amb altres formes d’expressió artística, com la dansa, el teatre, la poesia o les arts plàstiques, amb l’objectiu de potenciar la curiositat, la sensibilitat, la imaginació i la creativitat de petits i grans.

Sou convidats, doncs, a participar d’aquesta experiència única, catalitzadora de vivències i experiències artístiques que faran que la música s’integri a la vida dels més petits de la casa.

Novetat editorial

Una altra de les novetats d’aquesta temporada serà la publicació d’una nova línia editorial de llibres-cds, basats en els concerts familiars del Palau, i que té com a objectiu de seguir fomentant l’accés, la participació i la formació musical dels infants, joves i famílies. El projecte encarregat d’iniciar aquest nova col·lecció és el concert-espectacle Big Bang Beethoven.

Big Bang Beethoven el podeu trobar a totes les llibreries, a la Botiga del Palau de la Música Catalana i a Internet.

Gaudeix d'un 10% de descompte presentant la teva entrada a la Botiga del Palau o bé trucant al telèfon 93 269 00 57