COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Concerts afectats a causa de la COVID-19

Veure llistat de concerts afectats AQUÍ

A causa de les noves mesures anunciades pel Govern de la Generalitat per a la contenció de la COVID-19, el Palau de la Música Catalana posposa tots els concerts i les activitats musicals complementàries a partir del 30 d’octubre i fins el 24 de novembre. La situació de cada concert i la política de devolució o bescanvi d'entrades es pot consultar a l'apartat corresponent del web.

Les visites a l’edifici es podran continuar oferint amb les mesures sanitàries i de seguretat que regeix la normativa per als museus.

El Palau lamenta profundament aquesta situació, tant per als artistes i el públic afectat, com per a la pròpia institució, conscients de l’impacte del nou tancament per al Palau de la Música Catalana. Amb tot, l’entitat continuarà a prop del públic i de tota la ciutadania oferint contingut musical i divulgatiu a través de la plataforma Palau Digital (www.palaudigital.cat) i de les xarxes socials.

El Palau i l’Orfeó Català esperen tornar a obrir les seves portes el més aviat possible i seguir millorant la vida de les persones a través de la música. Ambdues institucions expressen la seva solidaritat amb les persones afectades per la COVID-19 i agraeixen els esforços de tota la societat per superar aquesta crisi.