Davant dels fets viscuts aquest diumenge 1 d’octubre arreu de Catalunya, des de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana i de l’Associació Orfeó Català manifestem el nostre enèrgic rebuig  davant les desmesurades accions policials en contra de les persones que van voler expressar el seu dret a decidir.  Hem viscut un greu atac en contra de la democràcia, de la llibertat d’expressió i dels drets fonamentals que creiem que no podem obviar.

Tant la Fundació com l’Associació Orfeó Català continuarà fent costat a la voluntat del poble de Catalunya, en la defensa de la seva cultura i identitat, expressada sempre d’una manera cívica, pacífica i exemplar.

I és per això que aquest dimarts 3 d’octubre el Palau de la Música Catalana romandrà tancat adherint-se a la convocatòria d’aturada general.

***

Les visites guiades han estat cancel·lades.

El concert programat pel dia 3 d'octubre ha canviat de data i hora i s'ha programat el dimecres, 4 d'octubre a les 12 h. Les mateixes entrades seran vàlides.

Les persones que vulguin la devolució de l'import de les entrades poden adreçar-se a [email protected] des d'on es gestionarà la devolució.

Comunicat del Palau de la Música Catalana