El proper diumenge, 19 d’octubre, en triple sessió –a les 11, 12.30 i 16.30 h– torna al Palau el taller Bim Bom, nadons al Palau, adreçat a nadons de 0 a 12 mesos. Una proposta que obre la temporada de Concerts Familiars al Palau, una programació que el Palau proposa des de fa 12 temporades per facilitar l’experiència musical compartida entre pares, mares, fills, filles, avis, néts, germans..., tot creant un moment lúdic en un entorn irrepetible.

Un total de 16 propostes, entre espectacles i tallers,  pensats i creats perquè la música interaccioni amb altres formes d’expressió artística, com la dansa, el teatre, la poesia o les arts plàstiques, amb l’objectiu de potenciar la curiositat, la sensibilitat, la imaginació i la creativitat de petits i grans. Quant als concerts-espectacles que any rere any omplen l’emblemàtica sala modernista i el Petit Palau, continuen els títols estrenats amb gran èxit de públic durant les darreres temporades: Malikianini, simfònic ara!, Les músiques del món, Cobla 2.0, Jazz en viu... Swing, Kantikipugui al Palau o Tum Tum Ka!, a més del que ja són propostes clàssiques: En Jan Titella i Trencadís de cançons. I enguany s’hi suma  la nova producció Flamenkids.cat (24 de maig de 2015), concebuda des del Servei Educatiu del Palau i que pretén traspassar fronteres racionals, temporals i històriques per fer descobrir que la música de qualitat mai no deixarà de sorprendre.

També durant aquesta temporada es continuarà gaudint de tallers musicals participatius: Zig Zag, passets al Palau (per a infants d’1 a 2 anys), Abans de néixer al Palau (per a pares i mares en estat de gestació), un viatge vers l’univers sonor del nadó a fi de fomentar-ne el vincle abans del seu naixement; i Connecta amb l’Orquestra, una oportunitat única perquè petits i grans gaudeixin del mateix concert a partir d’itineraris paral·lels.

Finalment, en l’àmbit de les arts plàstiques es reprenen els Visitem i experiment el Palau, un itinerari guiat adaptat per a famílies amb infants de 5 a 10 anys, per tal que també coneguin i experimentin des d’un punt de vista plàstic aquest emblemàtic edifici declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

Comença la temporada de Concerts Familiars al Palau per gaudir de l’experiència musical compartida en un entorn únic