L'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu, amb el seu titular Josep Pons, presenta novament un nou cicle simfònic a Barcelona en aliança amb una altra institució emblemàtica del nostre país, el Palau de la Música Catalana.

Aquesta segona temporada el cicle es vertebra a l'entorn del simfonisme de Richard Strauss. Tres dels quatre concerts contindran obres d'aquest gran compositor i en tots ells s'hi inclourà una obra d'un compositor català. Intèrprets de reconegut prestigi com la violoncel·lista Sol Gabetta i la soprano Anja Harteros són convidats a participar–hi per interpretar els poemes simfònics d'Strauss.

El primer concert, que tindrà lloc el 10 de novembre a les 18:00 h al Palau de la Música (Petit Palau), té un caire diferent respecte als altres. Serà una soirée  musical de tarda on la "Secció de vents de l'Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu" interpretarà dues Serenates. Una d' Antonin Dvorák i l'altra de Wolfgang Amadeus Mozart. Dues formes musicals similars de dues èpoques diferents que seran un divertimento musical per a tots.

Programa

Antonin Dvorak (1841-1904)  Serenata per a instruments de vent

Moderato, quasi marcia

Minuetto

Andante con moto

Finale (Allegro Molto)

II

W. A. Mozart (1756-1791)  Serenata núm. 10 per a instruments de vent

KV 361 ‘Gran Partita’

I. Largo - Molto Allegro

II. Menuetto

III. Adagio

IV. Minuetto (Allegretto)

V. Romance (Adagio - Allegretto - Adagio)

VI. Tema con variazioni - Andante

VII. Tema con variazioni (Var. I - Var. VI)

VIII. Finale (Molto Allegro)

 

Secció de vents de l’Orquestra Simfònica del Gran Teatre del Liceu

Director Musical Josep Pons

 

Comença el cicle Liceu al Palau