Cobla 2.0 és una de les propostes del cicle Concerts Familiars al Palau protagonitzada per la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona

El proper diumenge, 8 de març, a les 12 h, torna al Palau de la Música Catalana el concert-espectacle adreçat a famílies Cobla 2.0. Es tracta d’una producció pròpia del Servei Educatiu del Palau de la Música, protagonitzada per la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona. La proposta, que gaudeix d’una gran acollida de públic, va estar de gira pel territori català durant el 2014, amb més de 22 actuacions a diverses poblacions, i amb la qual el Palau va poder transmetre els seus valors fundacionals. Cobla 2.0 és un espectacle adreçat al públic familiarqueofereix una visió renovada i moderna de la cobla com una de les sonoritats més impactants del moment.

L’espectacle és una proposta escenicomusical amb guió i direcció escènica de Jordi Oriol en què els mateixos músics esdevenen actors i protagonistes d’un espectacle amb tocs d’humor que cerca la interacció amb el públic,tottrencant alguns dels estereotips tradicionals vinculats amb aquesta agrupació, però sense renunciar a la sonoritat característica de la cobla.

Els músics de la Cobla Sant Jordi-Ciutat de Barcelona aborden amb els seus instruments sonoritats de jazz, funk, chanson francesa, música contemporània i música tradicional, acompanyant-les amb projeccions de mapping i altres anècdotes divertides. Amb aquest espectacle es vol donar l’oportunitat de redescobrir aquesta emblemàtica formació musical.

L’espectacle, que també s’ofereix en el cicle Escoles al Palau, s’emmarca en el Projecte Educatiu del Palau de la Música Catalana, que recupera els valors fundacionals del Palau i l’Orfeó Català, com són la catalanitat i la contemporaneïtat, amb l’objectiu de fomentar la participació del públic, la relació entre diferents generacions, la interacció amb altres disciplines i amb les programacions de la casa, així com la potenciació del patrimoni artístic.

Preu únic: 11 euros.

Espectacle recomanat per a nens i nenes a partir de 4 anys.

Cobla 2.0, l’exitós espectacle que redescobreix la sonoritat més actual de la cobla, aquest diumenge al Palau