Des de la FUNDACIÓ ORFEÓ CATALÀ- PALAU DE LA MÚSICA CATALANA (en endavant, el “PALAU”) llancem el present sorteig a les nostres xarxes socials -Instagram-.

Condicions de participació: La convocatòria d’aquest sorteig és de lliure participació, és gratuït i es dirigeix a usuaris de xarxes socials majors de 16 anys.

Si hi vols participar només has de seguir el perfil d’Instagram del PALAU (@palaumusicacat), posar “m’agrada” a la publicació del sorteig i comentar aquesta mateixa publicació etiquetant a la persona amb qui gaudiries de l’entrada doble per a la Ruta de les Flors. Es tracta d’una visita guiada especial, en el marc de Sant Jordi, per conèixer el Palau de la Música Catalana a través de les seves flors.

Dates del sorteig: Del 23 d’abril de 2024 fins al 26 d’abril de 2024, a les 10 h. El PALAU es reserva el dret a poder ajornar o ampliar el període del sorteig.

Premi: El guanyador o la guanyadora, i els tres suplents, se seleccionaran mitjançant una aplicació de sorteigs aleatoris. Aquesta persona serà premiada amb dues (2) entrades per assistir a la visita guiada “Ruta de les Flors” el cap de setmana del 27 i 28 d’abril, a escollir pel guanyador/a (en endavant, la “Visita del Premi”).

Anunci guanyador/a: Divendres 26 d’abril de 2024, a les 10.30 h, anunciarem el/la guanyador/a del sorteig a través d’una publicació a les nostres històries d’Instagram.

El PALAU contactarà amb la persona guanyadora enviant-li un missatge directe a través del seu propi perfil d’Instagram i en aquell moment se li sol·licitarà el seu nom, cognoms i correu electrònic de contacte, exclusivament als efectes de poder enviar-li les dues entrades de la Visita del Premi.

Aquest premi no és bescanviable per entrades d’altres visites. En l’eventual cas que la persona guanyadora no pogués assistir a la Visita del Premi, s’entendrà que aquesta declina les entrades del premi i es contactarà al primer suplent (i després al segon, i al tercer).

EL PALAU es reserva el dret a poder efectuar els canvis pertinents per al bon desenvolupament del sorteig o per motius de força major que impedeixin dur-lo a terme en la forma en què recull en les presents bases.

Bases del sorteig “Entrades dobles per a la Ruta de les Flors”