20221031 concert de halloween metropolis juan de la rubia vibe35

Després dels concerts hi haurà un aftershow al Petit Palau a càrrec de Magalí Datzira i Clara Andrés

El Palau de la Música Catalana ofereix, en el marc del Vibe 35, dues propostes molt atractives que tancaran la setmana de cultura que està fent vibrar els joves d'entre 18 i 35 anys. Així, el dilluns 31, a les 20.30 h, tindrà lloc el concert de l’organista Juan de la Rubia que oferirà improvisacions sobre Metropolis (1927) de Fritz Lang, considerada la primera pel·lícula de ciència-ficció i unànimement reconeguda com una peça de culte. Una oportunitat de descobrir el Palau com una enorme sala de projecció amb música en directe. I després del concert, l’espectacle es trasllada al Petit Palau, de la mà de la Magalí Datzira i el Festival Cruïlla. La contrabaixista i cantant barcelonina presentarà els recentment publicats Ghosting i Pedres blanques, entre d'altres, amb el seu quartet i sempre amb el jazz com a marc de referència. (Preu de la vetllada: 10 €).

I l’endemà, 1 de novembre, a les 19h, l’Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Daniel Gil de Tejada, oferirà una versió semiescenificada de Don Giovanni de Mozart. Serà una oportunitat per conèixer un clàssic de Mozart i per iniciar-se en l’òpera. L’òpera interpretada per l’Orquestra Simfònica del Vallès, sota la direcció de Daniel Gil de Tejeda,  comptarà amb les veus solistes de Carles Pachón, Fernando Álvarez, Tina Gorina, César Cortés, Maite Alberola, Mar Esteve, Xavier Casademont i Jeroboám Tejera, i la participació del Cor Amics de l’Òpera de Sabadell. I a l’acabar la funció a la Sala modernista, Clara Andrés presentarà al Petit Palau Capfico, el quart disc de la cantautora valenciana,i  un punt de trobada i complicitat entre la música i la poesia. (Preu de la vetllada: 20 €).

Sobre el Vibe 35

Els concerts del Palau tanquen la setmana del Vibe 35, una iniciativa dels sis equipaments: Mercat de les Flors, Teatre Lliure, Gran Teatre del Liceu, Teatre Nacional de Catalunya, L'Auditori i el Palau de la Música Catalana per crear nous públics joves. Una programació especial que cada equipament proposa per joves d'entre 18 i 35 anys a preus molt reduïts (entre 10 i 20€). La programació inclou un espectacle o concert a cadascun dels 6 equipaments i un aftershow.

La voluntat ha estat acostar la programació dels 6 equipaments al públic jove oferint espectacles de dansa, teatre i concerts de música clàssica i òpera, des del 21 d’octubre a l’1 de novembre. Totes les propostes tenen una cosa en comú: al finalitzar l'espectacle s'ofereix als joves gaudir dels diferents espais de cada institució amb actuacions musicals d'ambient o discjòqueis proposats de la mà dels principals festivals de música moderna i clubs de la ciutat.

Arriba el Vibe 35 al Palau de la Música Catalana amb improvisacions sobre 'Metropolis' de Fritz Lang i 'Don Giovanni' de Mozart