Antònia Font

Fitxa artística

Antònia Font

Detalls

CONCERT D’ANTÒNIA FONT AL PALAU DE LA MÚSICA!

NIT, UNA CIUTAT

Nit (del 8 de febrer de 2024), una ciutat (Barcelona), fluors i neons (del carrer Sant Pere Més Alt), es carrers banyats (si és que plou), taxis (i patinets elèctrics, segurament), peatons (fent cua a l’entrada del Palau de la Música). I, sens dubte, dos amants perfectesAntònia Font i el Cruïlla Hivern 2024. 

Els mallorquins passaran per la primera edició d’aquest nou cicle de concerts Cruïlla durant la seva gira per teatres per presentar ‘Un minut estraboscòpica’!

Després d’estrenar el seu disc més experimental el 2012, ‘Vostè és aquí’, Antònia Font es va separar de manera indefinida. Deu anys després, la banda va tornar amb un nou disc que els va portar a actuar sobre grans escenaris del territori catalanoparlant, sent el del Festival Cruïlla 2023 un d’ells.

Per petició popular i per la pròpia motivació dels seus integrants, els autors d’himnes com Alegria, Wa Yeah! o Calgary 88 seguiran girant el 2024, passant per un dels auditoris més emblemàtics de Barcelona el pròxim febrer. Me falten paraules per explicar com d’inoblidable serà!

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 7 Febrer 2024
  Dimecres
  21:00 h
  Sala de Concerts
 • 8 Febrer 2024
  Dijous
  21:00 h
  Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:De 26,40 a 48,60 euros
Organitza:Barcelona Events Musicals S.L.

Antònia Font