La cloenda de la 12a edició del San Miguel Mas i Mas Festival amb Aloe Blacc també es farà a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana

El proper dilluns, 4 d’agost, el Palau de la Música Catalana acollirà el recital de la pianista catalana Alba Ventura. El concert és el primer de les cinc propostes que presenten conjuntament el Palau i la Fundació Mas i Mas en el marc de la 12a edició del San Miguel Mas i Mas Festival. Una coproducció que es concreta en tres recitals de piano a càrrec d’Alba Ventura, Lluís Rodríguez Salvà i Vestard Shimkus, tres representants del nou pianisme, i que en l’àmbit de les músiques modernes presenta Lucy Lummis & her Orchestra i Mike Sánchez & Barcelona Big Blues Band + Dani Nel·lo.

La barcelonina Alba Ventura, deixebla d’Alícia de Larrocha, proposa dilluns un “vespre de virtuosisme i delicadesa” amb sonates de Mozart i obres de Ravel i Falla. L’endemà, la jove cantant Lucy Lummis, amb una carrera consolidada en el teatre musical, encetarà la seva faceta com a solista acompanyada d’una poderosa big band, amb la qual presentarà el seu disc de debut, With the best in town.

El 18 d’agost, el pianista gironí Lluís Rodríguez Salvà, un dels exponents del teclat a casa nostra, interpretarà un programa sensible i exigent centrat en Granados i Albéniz. Una setmana més tard, el 25 d’agost, el pianista letó Vestard Shimkus, guanyador del Concurs Internacional de Piano Maria Canals 2009 i amb una presència habitual als escenaris de Barcelona, interpretarà obres de Schubert i Rachmàninov.

El dia 26 d’agost pujarà a l’escenari Mike Sánchez & Barcelona Big Blues Band, amb el saxofonista Dani Nel·lo com a artista convidat, per oferir una vetllada de swing i rythm’n’blues.

El Palau de la Música Catalana acollirà també el concert de cloenda del San Miguel Mas i Mas Festival, el 29 d’agost, amb Aloe Blacc + Izah, figura del soul nord-americà.

Alba Ventura obre dilluns les propostes del mes d’agost del Palau dins del 12è San Miguel Mas i Mas Festival