El proper divendres, 28 de febrer, a les 21 h, Adrià Puntí presenta al Palau de la Música Catalana el seu espectacle Incompletament Puntí. En el concert, el tercer del cicle BandAutors al Palau, Puntí trenca un silenci discogràfic de deu anys i hi interpretarà cançons noves, que el públic encara no coneix.

En l'espectacle, presentat amb gran èxit de públic i de crítica el mes d'octubre passat a l'Auditori de Girona, Puntí recupera la seva figura teatral, que serà el fil conductor d'un repertori que també revisitarà les cançons que l'han acompanyat durant tota la seva carrera. Un espectacle sonor i visual en què el reconegut artista serà acompanyat per la banda The Fellaction on the Rocks Band Bang Bang, i pel Taller d'Orquestra.

El concert és un dels plats forts del cicle BandAutors al Palau, que  continuarà el proper 7 de març amb l'espectacle Sing de blues de Maika Makovski al Petit Palau; el 14 de març, també al Petit Palau, amb la presentació del darrer disc de Maria Rodés, Maria canta copla; mentre que el duo format per dos dels músics més inquiets de l'escena catalana: el bateria Ramon Prats i el saxofonista Albert Cirera, DUOT, tancarà el cicle el 21 de març a la Sala d'Assaig de l'Orfeó Català.

Sobre Adrià Puntí

Puntí és considerat per molts com el millor músic de la seva generació. Nascut a Salt el 1963, el cervell i ànima d'UmPah-Pah va iniciar la seva carrera el 1983 en guanyar un concurs de cançó a Banyoles. Aquells inicis van aportar frescor i originalitat al panorama musical, amb uns textos llargs i complexos i un estil interpretatiu molt característic.

El 1996 Umpah-pah decideix dissoldre's després de publicar sis discos i Puntí comença la seva trajectòria en solitari com a Adrià Puntí. Tres discos: Pepalallarga (1996), L'hora del pati (1999) i Maria (2003) és el llegat musical que aporta fins al dia d'avui. El darrer disc, un homenatge a la seva mare, va ser guanyador del Premi Porret i qualificat d'"excel·lent" per publicacions com «Enderrock» o «Rockdelux».

Puntí ha col·laborat amb artistes de la categoria de Bunbury, que va versionar una cançó d'UmPah-Pah i amb qui ha participat en actuacions i cançons, i Quimi Portet, que ha produït els seus discos.

Adrià Puntí presenta el seu espectacle Incompletament Puntí divendres en el cicle BandAutors al Palau