El 14 de febrer que ve torna al Palau de la Música Catalana el cicle BandAutors al Palau. Un cicle que aposta per la música feta a casa nostra i que presenta formacions i artistes consagrats al costat de joves valors en progressió. Enguany el cicle proposa el retorn a Barcelona d'Adrià Puntí (28 de febrer, Sala de Concerts), per presentar el seu nou espectacle: Incompletament Puntí, després de deu anys de silenci discogràfic. Una altra de les perles del cicle seran les tres aparicions que el cantautor empordanès Jaume Pla, Mazoni, oferirà a l'acollidora Sala d'Assaig de l'Orfeó Català  (21 i 22 de febrer) en la presentació oficial del seu disc Sacrifiqueu la princesa.

BandAutors al Palau combina els diversos espais del Palau segons la idoneïtat del projecte. Així, el Petit Palau acollirà el concert de Maika Makovski (7 de març), actriu i compositora que presenta l'espectacle Sing de Blues, un repàs a la trajectòria de l'artista amb les cançons que l'han acompanyada al llarg de la seva carrera. Al mateix espai es farà la presentació oficial del darrer disc de Maria Rodés (14 de març), Maria canta copla, en què la cantant i compositora recupera i reinterpreta joies de la música popular andalusa d'artistes com Marifé de Triana, Imperio Argentina, Rocío Jurado, Concha Piquer o Sara Montiel.

L'altre escenari favorit del cicle és la Sala d'Assaig de l'Orfeó Català, un espai íntim i acollidor, que enguany acollirà, a més de la proposta de Mazoni, l'actuació de Pepino Pascual (14 de febrer). Artista que comparteix escenari amb Albert Pla, La Troba Kung-Fú o Pascal Comelade, en aquest cas proposa un concert en solitari acompanyat de nombrosos instruments de diverses procedències per presentar des de danses tradicionals a èxits de l'estiu o grans temes del cinema. Tancarà el cicle el duo DUOT (21 de març), format per dos dels músics més inquiets de l'escena catalana: el bateria Ramon Prats i el saxofonista Albert Cirera, que toquen regularment amb artistes de renom internacional, com Joe Morris, Agustí Fernández i Esperanza Spalding, entre d'altres. Una aventura musical que ens portarà pels racons més inesperats del jazz de la mà d'aquest grup considerat grup de l'any 2012 per l'AMJM.

En total són sis propostes que ompliran de nous colors i músiques modernes les tardes i vespres dels divendres de febrer i març al Palau de la Música Catalana.

Adrià Puntí i Mazoni són els artistes destacats de la quarta edició de BandAutors al Palau