El Palau de la Música Catalana ofereix el concert “La música contraataca” en dues sessions: el dijous 17 de desembre (20.30 h) i el diumenge 20 en sessió matinal (12 h), amb algunes de les músiques de la Guerra de les galàxies, la banda sonora que John Williams va compondre per a la saga.

L’Orquestra Camera Musicae, sota la batuta de Salvador Brotons i amb la participació del Cor Jove de l’Orfeó Català, recrearà a més alguns fragments de bandes sonores d’altres films del mateix Williams, com E.T., Indiana Jones, Superman o Jurassic Park.

Des d’una hora i mitja abans de cada concert tindran lloc en diferents espais del Palau una sèrie d’activitats d’accés lliure adreçades als espectadors i aficionats. El públic hi trobarà una exposició d’objectes relacionats amb la pel·lícula i un petit mercat on es podran adquirir gadgets. També hi haurà jocs, s’ambientarà el bar del Foyer i els assistents podran fer-se fotografies amb els personatges més populars de la saga galàctica..., a banda d’alguna sorpresa més!

La Força arriba al Palau de la Música! Uneix-t’hi!

“La música contraataca” al Palau de la Música Catalana els dies 17 i 20 de desembre