COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

“La música contraataca” al Palau de la Música Catalana els dies 17 i 20 de desembre

El Palau de la Música Catalana ofereix el concert “La música contraataca” en dues sessions: el dijous 17 de desembre (20.30 h) i el diumenge 20 en sessió matinal (12 h), amb algunes de les músiques de la Guerra de les galàxies, la banda sonora que John Williams va compondre per a la saga.

L’Orquestra Camera Musicae, sota la batuta de Salvador Brotons i amb la participació del Cor Jove de l’Orfeó Català, recrearà a més alguns fragments de bandes sonores d’altres films del mateix Williams, com E.T., Indiana Jones, Superman o Jurassic Park.

Des d’una hora i mitja abans de cada concert tindran lloc en diferents espais del Palau una sèrie d’activitats d’accés lliure adreçades als espectadors i aficionats. El públic hi trobarà una exposició d’objectes relacionats amb la pel·lícula i un petit mercat on es podran adquirir gadgets. També hi haurà jocs, s’ambientarà el bar del Foyer i els assistents podran fer-se fotografies amb els personatges més populars de la saga galàctica..., a banda d’alguna sorpresa més!

La Força arriba al Palau de la Música! Uneix-t’hi!