Tocata i fuga | Escape Room

Objectiu: trobar i destruir l'informe de la bomba atòmica.

  • Durada: 90 minuts
  • Idiomes: Català, Castellà, Anglès i Francès

Benvinguts a l’equip. Perquè estigueu al corrent sabem de primera mà que el document PLÀNOLS ATÒMICS que conté tota la informació necessària per a crear la bomba definitiva, es troba amagat al PALAU DE LA MÚSICA CATALANA i teniu 90 minuts per a trobar-lo. Així com ens ha arribat a nosaltres aquesta informació, també ha arribat a agències rivals.

La vostra missió és superar tots els enigmes que un dels personatges més importants, però poc coneguts, del segle passat va deixar per evitar que els PLÀNOLS ATÒMICS caiguin a mans no desitjades.

Una de les icones més representatives del modernisme català amaga un gran secret. Si vols viure la nova experiència escape room al PALAU DE LA MÚSICA CATALANA, hauràs d’estar molt atent a les nostres xarxes. Les places son limitades.

Missió: TOCATA i FUGA.

L'Agent 046 i el seu equip accediran al Palau de la Música Catalana simulant una visita guiada, els rebrà un agent infiltrat com a guia del Palau que els ajudarà el màxim possible. Un vehicle de suport donarà ajuda externa per tal de vigilar els espies enemics que sabem que també es troben a l’edifici cercant l'informe.

Objectiu: trobar i destruir l'informe.

Temps límit: 90 minuts.

Aquesta missió és confidencial.

Si comparteixes a Instagram la foto final amb el teu equip i ens etiquetes a @missionleak_escape_room rebràs un codi per obtenir 15€ de descompte en les sales Bank of Thaqar i Wolf!

Room Escape per a grups de 4 a 8 participants. Totes les reserves es realitzen mitjançant la pàgina web de Missionleak, inclòs el BONO REGAL. Les reserves es realitzen pagant la totalitat del preu de l’activitat en el nostre calendari web. És important fer la reserva notificant el nombre de participants, en cas de no completar el màxim permès a la reserva inicial contactar amb Missionleak per poder afegir participants. L’activitat és apta per a nens a partir de 8 anys. És obligatori que sempre participin acompanyats mínim d’un adult. No es pot realitzar canvi de data de la reserva i en cap cas es podrà anul·lar la reserva ni es procedirà a la devolució del seu import. Exigim màxima puntualitat.
Entrada de l'activitat: c/ Amadeu Vives

← Més visites i entrades