COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Conferències Beethoven

En el marc de la integral simfònica de Beethoven que Gustavo Dudamel presentarà al Palau el març de 2017, el Dr. Carlos Caledrón ha concebut aquest aquesta guia sobre el particular “món” beethovenià. Un passeig per la complexa vida a través de les seves simfonies. Un cos en el qual cada simfonia té una personalitat pròpia.

En la història de la música no hi ha cap compositor comparable a Ludwig van Beethoven. Paradigma del darrer classicisme vienès, és un autèntic renovador. Les seves aportacions genials en el camp de les simfonies, la música de cambra i les sonates representen un nou model per a totes les futures generacions de creadors. Unes partitures que representen un nou cànon singular. Admirador de Mozart i Haydn, Beethoven plasma millor que ningú la tragèdia, el drama i les emocions més interiors i profundes.

Carregant...