Franz Schubert Filharmonia

Ens complau presentar-vos la nova Temporada 2022-23 de la Franz Schubert Filharmonia al Palau de la Música Catalana. Una temporada construïda amb dedicació i inspiració, amb la voluntat d'oferir un ampli ventall de paisatges sonors que ens facin viure la grandesa de la música simfònica de la mà dels millors intèrprets. Amb aquest esperit, inaugurarem la temporada amb el pianista Ivo Pogorelich i el Concert núm. 1 de Chopin, compositor que el va fer esdevenir llegenda. Resseguirem les harmonies de la natura amb dues obres emblemàtiques del repertori, com l'Obertura 'Les Hèbrides' de Mendelssohn i la Simfonia núm. 6 'Pastoral' de Beethoven amb la direcció de Thomas Rösner. Dibuixarem també, la cartografia musical de la Viena clàssica de Schubert, Haydn i Mozart , aquest últim de la mà de tres grans dames del piano com Elisabeth Leonskaya i les germanes Katia i Marielle Labèque.

La pianista Alice Sara Ott ens oferirà, en primicia, un recital de transformació i vida amb els 24 Preludis de Chopin i amb el violinista Joshua Bell, explorarem imatges plenes de bellesa i virtuosisme amb el Concert per a violí de Mendelssohn.

El nostre director titular Tomàs Grau, il·luminarà els territoris simfònics traçats per Dvořák, Schumann i Brahms, i tornarem a compartir emocions amb la gran violinista Midori i el sublim Concert per a violí de Txaikovski.

Per tancar temporada, ens endinsarem a través dels paratges de la música en majúscules amb un dels monuments simfònico-corals de la història, la Simfonia núm. 2 'Lobgesang' de Mendelssohn. Ens fa molta il·lusió compartir aquests paisatges sonors que ara us presentem i seguir escrivint, amb els nostres aficionats, un mapa de records i emocions musicals.

Bona Temporada!

-->Veure llibre de temporada aquí

Carregant...