COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Franz Schubert Filharmonia

Tenim l’immens plaer de presentar la nova temporada de la Franz Schubert Filharmonia. Una temporada on l’orquestra, fidel als seus principis en la recerca de l’excel·lència, vol aprofundir en la voluntat d’oferir als seus abonats i seguidors, grans experiències musicals amb els millors intèrprets nacionals i internacionals.

Amb aquest esperit, s’han elaborat, amb detall i cura, cadascun dels concerts que defineixen la temporada. Uns concerts que ens oferiran moments únics on poder sentir l’esplendor compositiva de Vivaldi i Händel, gràcies a dos directors referencials en aquest repertori com són Paul Agnew i Rinaldo Alessandrini, moments per rendir-nos a la bellesa commovedora de les Suites de Bach interpretades pel gran Mischa Maisky, moments per sorprendre’ns amb la infinita imaginació musical de Mozart amb Javier Perianes i Salvador Mas, o per commoure’ns amb la profunditat romàntica de Beethoven, Brahms i Bruch de la mà d’artistes com Paul Lewis, Alexandra Soumm, Pablo González, Patricia Kopatchinskaja o Alexei Volodin i, també, moments on poder escoltar l’ànima humana latent en les simfonies de Txaikovski i Rakhmàninov dirigides pel nostre director titular i artístic, Tomàs Grau.

Us convidem, doncs, a compartir amb nosaltres l’experiència de la gran música simfònica. A viure en plenitud el fet irrepetible de l’emoció en directe. A gaudir del present. A Interpretar el Moment.

Carregant...