COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Palau Bach

Bach, que en alemany vol dir “rierol”, és més aviat un oceà. El Palau de la Música Catalana continua celebrant amb el cicle Palau Bach l’immortal llegat del Kantor de Leipzig, que ja va introduir a l’Estat espanyol a primers del segle XX. Enguany, amb dues modalitats d'abonament: Palau Bach Lovers per aquells que gaudeixen de la puresa canònica de la música del gran compositor, i Palau Bach Fools amb repertoris, enfocaments i interpretacions més inusuals.

Lovers

La immensitat del catàleg coral del Kantor de Leipzig, amb el seu festiu Magnificat, la seva majestuosa Missa en Si menor, la transcendent Passió segons Sant Joan i la teatral Passió segons Sant Mateu, conviuen amb la integral dels Concerts de Brandenburg, la música per a clavecí i les Partites per a violí sol en aquest cicle per a amants de la música de J. S. Bach en interpretacions fidels a l’estil original. Grans noms internacionals, nous referents de la interpretació i formacions del país al servei de l’obra del gran mestre alemany.

Zona AZona BZona CZona DZona E
Preu normal384€255€160€--
Abonament(-30%)269€178€112€--
Abonament jove(-50%)192€128€80€--
Segon abonament(-35%)250€166€104€--
Comprar

Fools

Els dos volums d’El clave ben temperat que Bach a càrrec de dos grans pianistes; un homenatge romàntic amb el rei dels instruments, l’orgue; una Passió segons Sant Mateu amb l’Orfeó Català per celebrar el centenari de la seva estrena a l’estat espanyol; L’art de la fuga, un esplèndid recull de fugues a múltiples veus a càrrec d’un consort de violes i clavecí i l’intimisme del llaüt posant en diàleg Bach amb altres compositors són les propostes d’interpretació heterodoxa de la seva música que proposa aquest cicle.

Zona AZona BZona CZona DZona E
Preu normal133€100€75€--
Abonament(-30%)93€70€52€--
Abonament jove(-50%)66€50€35€--
Segon abonament(-35%)86€65€48€--
Comprar

Programació