Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Qui som

La missió de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música és promoure la música, amb una especial atenció al cant coral, el coneixement i la difusió del patrimoni cultural i col·laborar en la consolidació de la cohesió social.

Des del mes de gener de 2012, la Fundació OC-PMC concentra la gestió i les activitats del Palau de la Música Catalana i dels seus cors, que fins ara estaven en mans de tres entitats diferents: Associació Orfeó Català, Consorci del Palau de la Música Catalana i Fundació OC-PMC. El nou model permet simplificar la gestió del Palau, optimitzar-ne els recursos i fer-la més transparent. Aquest model manté la representació de l'Orfeó Català (associació propietària del Palau de la Música), de les administracions públiques i hi incorpora la dels mecenes.

S'estableix així una simbiosi que s'estableix entre el Palau de la Música i l'Orfeó Català que dóna singularitat a la institució. Una entitat oberta, dinàmica i plural, que a través de la seva activitat, concerts, cors i Escola Coral promou la pràctica i la formació musical, el coneixement del patrimoni i la difusió de la cultura entre un públic divers, reflex de la societat catalana.

El Palau de la Música i l'Orfeó Català, doncs, es troben en un moment històric, caracteritzat per la recuperació dels valors fundacionals de l'Orfeó Català com a eix principal del posicionament estratègic d'aquesta Fundació OC-PMC constituïda recentment.

Excel·lència, participació, compromís social i catalanitat són aquests valors , els mateixos que van fer néixer el 1891 l'Orfeó Català, i que el 1905 van moure'l a construir el Palau i que ara impulsen el nou Pla Estratègic de l'entitat.