Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Clàssica de tots els temps

Concert per a nadons de Paulo Lameiro (de 0 a 5 anys)

NOVETAT

Educació Infantil: P0, P1, P2, P3, P4 i P5

Dies
: 19 i 20 d'abril de 2018
Sessions: 10:00 h i 11:30 h 
Espai: Petit Palau
Preu: 6 €
Aforament: 120 places

Companyia Musicalmente:
A. Roque i R. Nunes, saxo baríton i ocarina; J. López, saxo alt i cavaquinho; P. Santos, acordió; C. Francisco, veu; I. Catarino, veu; I. Markava, veu i dansa.
Paulo Lameiro, veu i direcció musical

L'aventura:
Sota el mestratge d’un gran mestre de cerimònies descobrirem el so del silenci, sonoritats del món que ens envolta i molta música de tots els temps. Des de Mozart, Bach i Monteverdi fins al so d’un ocell. Una proposta de gran sensibilitat artística i de molta proximitat amb els intèrprets, pensada perquè els infants gaudeixin d’un dels seus primers concerts en un ambient de silenci i escolta molt especial.
Espectacle Guanyador del premi Year! 2013.

Paulo Lameiro, músic, pedagog i director d’aquest projecte ha estat un pioner a nivell internacional pel que fa a la producció de concerts per a nadons. L’objectiu principal dels seus concerts és oferir una experiència d’intercanvi i complicitat entre nadons, acompanyants i intèrprets perquè a partir del silenci petits i grans descobrim el plaer d’escoltar música de qualitat interpretada en directe.

L'objectiu:
- Despertar l’oïda de l’infant i prendre consciència del so i del silenci que ens envolta.
- Gaudir i conèixer nous instruments musicals.
- Escoltar fragments de música de diferents èpoques, gèneres i estils.
- Escoltar i participar de forma activa durant el transcurs del concert.

Paolo Lameiro, pedagog, músic de gran trajectòria internacional i director musical d’aquest espectacle, realitzarà dues sessions de formació presencial i gratuïtes per a mestres d’escola bressol i d’educació infantil el 19 i 20 d’abril de 2018 (de 18.00 a 20.00 h).
L’objectiu d’aquesta formació és facilitar recursos educatius per a mestres no especialistes de música.