Com és sabut, el 13 de març passat es va aturar l’activitat, tant dels cors de l’Orfeó Català com del Palau de la Música Catalana, a causa de les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat per a la contenció de la COVID-19. Per aquest motiu, fa setmanes que els cantaires de l’Orfeó Català no poden assajar, però tot i això han volgut continuar fent música i trobar-se al Palau de la Música Catalana, encara que sigui virtualment.

Així, sota la direcció de Pablo Larraz i amb Pau Casan al piano, cantaires de l’Orfeó Català presenten al seu canal de Youtube dos vídeos, l’un amb la cançó Margarideta del Retaule de cançons catalanes, amb arranjaments per a cor i piano d’Albert Guinovart que l’Orfeó li va encarregar, i l’altre amb O vos omnes de Pau Casals, una obra màgica compartida per moltes generacions de l’Orfeó Català i dedicat a totes aquelles persones que hagin patit la COVID-19 i a les que hagin perdut éssers estimats.

És un plaer compartir amb vosaltres aquests dos vídeos, produïts i realitzats per cantaires de l’Orfeó Català a qui volem agrair que d’aquesta manera ens acompanyin durant aquest període de confinament.

Esperem retrobar-nos ben aviat per gaudir de la música en directe a la Casa dels Cants.

Els cantaires de l’Orfeó Català ens acompanyen durant el confinament