COVID-19. Protocolo de seguridad y medidas preventivas. MÁS INFO

Els cantaires de l’Orfeó Català ens acompanyen durant el confinament

Com és sabut, el 13 de març passat es va aturar l’activitat, tant dels cors de l’Orfeó Català com del Palau de la Música Catalana, a causa de les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat per a la contenció de la COVID-19. Per aquest motiu, fa setmanes que els cantaires de l’Orfeó Català no poden assajar, però tot i això han volgut continuar fent música i trobar-se al Palau de la Música Catalana, encara que sigui virtualment.

Així, sota la direcció de Pablo Larraz i amb Pau Casan al piano, cantaires de l’Orfeó Català presenten al seu canal de Youtube dos vídeos, l’un amb la cançó Margarideta del Retaule de cançons catalanes, amb arranjaments per a cor i piano d’Albert Guinovart que l’Orfeó li va encarregar, i l’altre amb O vos omnes de Pau Casals, una obra màgica compartida per moltes generacions de l’Orfeó Català i dedicat a totes aquelles persones que hagin patit la COVID-19 i a les que hagin perdut éssers estimats.

És un plaer compartir amb vosaltres aquests dos vídeos, produïts i realitzats per cantaires de l’Orfeó Català a qui volem agrair que d’aquesta manera ens acompanyin durant aquest període de confinament.

Esperem retrobar-nos ben aviat per gaudir de la música en directe a la Casa dels Cants.