COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Qui som

Sentir les veus del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana és emocionar-se i sorprèn la seva manera de viure la música. Gràcies al seu altíssim nivell artístic i la seva professionalitat, travessa fronteres i es converteix en un referent internacional.

La voluntat del Cor de Cambra és cultivar la música coral universal, promoure la recuperació del patrimoni musical català i fomentar la nova creació. Té una gran riquesa estilística i interpretativa des de compositors del Renaixement fins a estrenes absolutes de compositors actuals. Des de música a cappella fins a les produccions operístiques i el gran repertori simfonicocoral, sempre amb la màxima versatilitat i sense límits.

El Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana va ser fundat l'any 1990 per l'Orfeó Català i actualment rep el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana. Té el Premi Nacional de Música de la Generalitat de Catalunya. Col·labora amb les més prestigioses orquestres i òperes nacionals i internacionals, i amb els directors més destacats del segle XXI. Ha enregistrat per a segells discogràfics, ràdios i televisions.