Esplai artístic d'estiu Palau Vincles

Torna l'Esplai Artístic de Palau Vincles!! Enguany serà la seva 3a edició.

Tenim 2 novetats:

  • Ampliem l'edat admesa fins als 14 anys. (Edat entre 6 i 14 anys)

  • A més de la possibilitat de fer-la online, hi haurà un punt d'inscripció presencial.

 

A l’Esplai artístic Palau Vincles proposem combinar diverses branques de les arts a partir de l’aprenentatge i la creativitat col·lectiva i cooperativa.

CANT | PERCUSSIÓ CORPORAL | DANSA URBANA
INTERPRETACIÓ | CUINA

– Farem tallers a través de les emocions i amb el cant com a eix central. Cada setmana treballarem adaptant-nos a les necessitats i inquietuds dels nens i nenes. 

– Experimentarem amb la creació de lletres, cançons de creació pròpia, coreografies, tallers de cuina... per crear una petita mostra que reflecteixi el treball creatiu a partir de les emocions.

RAONS PER INSCRIURE'T:

  • Les arts són una eina per afrontar el coneixement, la intel·ligència emocional i les habilitats socials dels infants i adolescents.
  • El valor de la paraula, la contemplació, l’anàlisi i la música en l’adquisició de coneixements ajuda en el desenvolupament integral dels petits.

  • Per fomentar l'aprenentatge apel·lem a l’emoció i ho fem a través del cant.

  • Contribueix al desenvolupament des d’un pla neurolingüístic, la qual cosa condiciona la seva relació amb ell mateix, amb els altres i amb el món.

  • L’empatia, la comunicació, la cooperació, la solidaritat i el pensament creatiu són competències que ens permetran assolir reptes.

Afanya't! Places limitades

El procés d'inscripció comença el 23 d'abril fins el 23 de maig. L'assignació de les places es farà per estricte ordre d'inscripció i posterior pagament d'acord amb les dates establertes.

Equip i Talleristes

CANT CORAL

Directores i directors dels cors de Palau Vincles

Directors/es: Borja Grèvol, Arianna Pijoan, Glòria Fernàndez, Guifré Canadell, Mariona Fernàndez, Mercè Pi i Quima Farré
Pianista: Anna Niebla.
Logopeda: Marina Pintanel.
Director Artístic: Esteve Nabona.

PROGRAMACIÓ DE VIDEOJOCS

Mónica Rikic Fusté 

Aquest taller està enfocat a crear un videojoc sense coneixements previs de disseny o informàtica. Mitjançant aquest procés, s'aprendran quines són les fases implicades en el disseny d'aquestes aplicacions: des del plantejament conceptual, passant pel disseny de personatges o nivells, fins als controladors. Es treballarà en petits equips, amb els que s'hauran de pactar les decisions creatives i funcionals, assignant tasques concretes i compartint el procés. Gràcies a un dispositiu electrònic, podrem crear el nostre propi comandament de control personalitzat amb objectes físics, expandint el videojoc fora de la pantalla.


TALLERS DE RAP, HIP HOP & RITMES

Versembrant 

El rap és música i lletra, ritme i poesia, però també un exercici dramàtic que ens permet assajar la construcció de les nostres emocions en un marc representatitu. En aquesta activitat construirem junts els aprenentatges tècnics -literaris i musicals- que ens permetin fer-ho.

TEATRE MUSICAL

Núria Cuyàs

Durant aquesta setmana, les diferents disciplines (cant, dansa i lleure) realitzarem un treball transversal i es fusionaran amb el teatre musical dirigit per la Núria Cuyàs. Entre tots els nens i nens dels diferents grups, prepararem i portarem a escena l’adaptació d’un musical. 


PERCUSSIÓ CORPORAL

Edi Pou

En aquest taller, els i les participants aprendran a composar i improvisar música de forma col·lectiva a temps real, potenciant l'escolta i la creativitat. Un senzill lenguatge de signes - forjat a través de nombrosos concerts i tallers amb professionals, amateurs, nens i adults - és el codi per poder crear de forma lliure, respectuosa amb el grup i sense prejudicis. No és necessària cap experiència en improvisació ni cap nivell mínim de tècnica musical: l’important és el flow i gaudir de l'experiència musical col·lectiva.

DANSA URBANA & MOVIMENT

Sandra Jurado, de Meditant T la danza

L'activitat de dansa estarà orientada a treballar l'expressió i la consciència corporal a través de diferents dinàmiques de moviment que reflexionen entorn a aspectes com l'escolta, l'empatia, el grup i la comunicació. 


TALLERS DE CUINA I EDUCACIÓ NUTRICIONAL

MyGrandChef

Obrim la porta al coneixement de tècniques culinàries, a el producte de temporada i a les noves tendències, sense oblidar la cuina tradicional.

ACTIVITATS DE LLEURE

 

A través del lleure acompanyarem a nenes, nens i joves a conèixer i expressar de diverses maneres allò que senten, allò que sorgeix quan compartim i quan ens escoltem. Sempre sota una mirada holística i integral des de la individualitat, mantindrem l’essència del grup com a element vertebrador amb activitats que complementen les disciplines participants, i ens centrarem en ser el punt d’unió de les disciplines artístiques de l'Esplai