COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Esplai artístic d'estiu Palau Vincles

Si tens entre 6 i 12 anys i t'agrada cantar, ballar, llegir, cuinar... aquest estiu t'esperem del 28 de juny al 30 de juliol al Palau de la Música Catalana!

A l’Esplai artístic Palau Vincles proposem combinar diverses branques de les arts a partir de l’aprenentatge i la creativitat col·lectiva i cooperativa.

CANT | PERCUSSIÓ CORPORAL | DANSA URBANA
INTERPRETACIÓ | LITERATURA | CUINA

– Farem tallers a través de les emocions i amb el cant com a eix central. Cada setmana treballarem adaptant-nos a les necessitats i inquietuds dels nens i nenes. 

– Experimentarem amb la creació de lletres, cançons de creació pròpia, coreografies, tallers de cuina... per crear una petita mostra que reflecteixi el treball creatiu a partir de les emocions.

RAONS PER INSCRIURE'T:

  • Les arts són una eina per afrontar el coneixement, la intel·ligència emocional i les habilitats socials dels infants i adolescents.
  • El valor de la paraula, la contemplació, l’anàlisi i la música en l’adquisició de coneixements ajuda en el desenvolupament integral dels petits.

  • Per fomentar l'aprenentatge apel·lem a l’emoció i ho fem a través del cant.

  • Contribueix al desenvolupament des d’un pla neurolingüístic, la qual cosa condiciona la seva relació amb ell mateix, amb els altres i amb el món.

  • L’empatia, la comunicació, la cooperació, la solidaritat i el pensament creatiu són competències que ens permetran assolir reptes.

Afanya't! Places limitades

El procés d'inscripció comença el 24 d'abril fins a exhaurir places. L'assignació de les places es farà per estricta ordre d'inscripció i posterior pagament d'acord amb les dates establertes.

Equip i Talleristes

CANT CORAL

Directores i directors dels cors de Palau Vincles

Directores de coral: Alba Millán | Gloria Fernàndez | Guifré Canadell | Mariona Fernàndez | Mercè Pi | Quima Farré.
Pianista: Anna Niebla.
Logopeda: Marina Pintanel.
Director Artístic: Esteve Nabona.
Directora gerent: Susana Serrano 

ART DIGITAL

Alba G. Corral

Mitjançant l'art digital i utilitzant programari, jugarem i explorarem utilitzant la imaginació creant art. Experimentarem en viu amb vídeo i els mitjans digitals amb diferents pràctiques artístiques explorant narratives abstractes.

TALLERS DE RAP, HIP HOP & RIMES

Bittah, de Versembrant 

El rap és música i lletra, ritme i poesia, però també un exercici dramàtic que ens permet assajar la construcció de les nostres emocions en un marc representatitu. En aquesta activitat construirem junts els aprenentatges tècnics -literaris i musicals- que ens permetin fer-ho.

TEATRE MUSICAL

Laura Aubert


PERCUSSIÓ CORPORAL

Santi Serratosa

Aquest mètode s’acosta, mitjançant la percussió corporal, a mètodes pedagògics que donen molta importància a la improvisació, creativitat i el llenguatge rítmic expressat amb el nostre cos. És en aquest escenari de tu a tu amb els alumnes, on el Mètode SSM (Senyalització-Seqüenciació-Música) té el joc, l’expressió i la creativitat com a bases d’un abordatge psicosocial d’un alt valor en salut.

DANSA URBANA & MOVIMENT

Sandra Jurado, de Meditant T la danza

L'activitat de dansa estarà orientada a treballar l'expressió i la consciència corporal a través de diferents dinàmiques de moviment que reflexionen entorn a aspectes com l'escolta, l'empatia, el grup i la comunicació. 


TALLERS DE CUINA I EDUCACIÓ NUTRICIONAL

MyGrandChef

Obrim la porta al coneixement de tècniques culinàries, a el producte de temporada i a les noves tendències, sense oblidar la cuina tradicional.

ACTIVITATS DE LLEURE

Irene Márquez

A través del lleure acompanyarem a nenes, nens i joves a conèixer i expressar de diverses maneres allò que senten, allò que sorgeix quan compartim i quan ens escoltem. Sempre sota una mirada holística i integral des de la individualitat, mantindrem l’essència del grup com a element vertebrador amb activitats que complementen les disciplines participants, i ens centrarem en ser el punt d’unió de les disciplines artístiques de l'Espla