Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Visites Guiades al Palau

El Palau, una icona de l'arquitectura modernista al centre de Bacelona

El Palau de la Música Catalana és un dels edificis més emblemàtics de la ciutat i esdevé un dels atractius turístics més recomanats de Barcelona.

Construït entre 1905 i 1908 pel reconegut arquitecte Lluís Domènech i Montaner, el Palau de la Música Catalana és una joia arquitectònica del país i part essencial de qualsevol visita a la ciutat comtal juntament amb d'altres edificis de l'arquitecte coetani Antoni Gaudí.

Aquest edifici històric, declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO el 1997, ofereix una experiència tan màgica que els visitants s'enamoren a l'instant. De la mà de guies experimentats, es descobreixen les meravelles d'aquesta perla arquitectònica i els visitants s’endinsen en un món ple de detalls i referències a la natura característic de l'arquitectura modernista.

Una visita #imprescindible en la llista de les 10 millors coses a veure a Barcelona.

Les Visites Guiades al Palau


La visita s'inicia a la Sala d'Assaig de l'Orfeó Català, on es troba la primera pedra de l'edifici el 1905 i on encara avui, i des de fa més de 100 anys, el cor de l'Orfeó Català assaja regularment. Asseguts en aquest espai íntim, els visitants coneixen el perquè de la seva importància amb un recorregut audiovisual.

La visita continua per l'escala noble adornada amb flors, senyeres i una barana única: construïda combinant amb saviesa materials de tot tipus com ferro o vidre i creant un món de detalls que sorprenen una vegada i una altra els visitants i espectadors.

A continuació es visita la Sala Lluís Millet, des d'on s'entreveu la gran balconada exterior amb columnes que simbolitzen flors de tota mena, en un homenatge a la natura.

Finalment la visita culmina a la Sala de Concerts, on una explosió de colors, de formes i llum dona la benvinguda a aquest grandiós recital d'art decoratiu que dia rere dia sorprèn i inspira visitants i artistes. També es puja al segon pis, a tocar de la gran lluerna, gota d'aigua i de mel, font de llum i d'inspiració.

I per acabar, l'orgue del Palau, que presideix la sala, acompanya el públic en un petit viatge musical.


Col·laboradors: