• Javier Camarena, tenor
  —Debut al Palau

  Palau Grans Veus

  Dilluns, 18 de gener de 2021 – 20 h

  Sala de Concerts

 • Amb la col·laboració de:

  • image/svg+xml
  • image/svg+xml
  • image/svg+xml
  • Logo nou Inaem

  Membre de:

  • image/svg+xml
 • Programa

  Javier Camarenatenor
  Ángel Rodríguezpiano


  Gaetano Donizetti (1797-1848)

  “Je suis joyeux”, ària de Deux hommes et une femme

  “Com’è soave quest’ora di silenzio… Anch’io provai…”, ària de Lucrezia Borgia

  “E fia ver, tu mia sarai… Quando ti stringerò…”, ària de Betly, ossia La capanna svizzera

  Vincenzo De Crescenzo (1913-1987)

  Rondine al nido

  Francesco Paolo Tosti (1846-1916)

  ’A vucchella

  L’alba separa dalla luce l’ombra

  Ernesto Tagliaferri (1889-1937), Libero Bovio (1883-1942), Nicola Valente (1881-1946)

  Passione 

  Michel Legrand (1932-2019)

  “Tema d’amor”, d’Els paraigües de Cherburg
  (Per a piano sol, arranjament: Á. Rodríguez)

  Jacinto Guerrero (1895-1951)

  “Mujer de los negros ojos”, d’El huésped del sevillano

  Alberto Domínguez (1906-1975)

  Perfidia 

  José Alfredo Jiménez (1926-1973) 

  Medley

  Paloma querida
  Un mundo raro
  Si nos dejan 

  Durada del concert 70 minuts sense pausa

  #clàssics #nousreferents

 • Comentari

  D’Itàlia a Mèxic

  L’escola de cant líric llatinoamericana té una sèrie de característiques que la fan molt recognoscible. La versatilitat musical, la barreja desacomplexada de tenir en repertori el gènere de la cançó combinat amb àries d’òpera o la recerca de la naturalitat canora basada en un fraseig dolç i empàtic. Unes característiques que compleix en grau d’excel·lència el tenor mexicà Javier Camarena. A aquestes qualitats, el de Veracruz suma un registre agut imponent, seguretat tècnica, estil belcantista refinat i un color càlid i melós que ha enamorat el públic del món sencer.

  Per al seu recital de debut al Palau, el tenor mexicà ha escollit un viatge que va des del bel canto italià amb tres àries de Donizetti, passant per la cançó de Tosti i la seva idiosincràtica essència popular fins a arribar a la cançó mexicana amb una picada d’ullet prèvia a la sarsuela espanyola. Un corol·lari atractiu per a una de les veus de tenor més atractives arribades des del país mexicà les últimes dècades.

  “Je suis joyeux” de l’òpera Deux hommes et une femme (1841-1860), més coneguda en la versió italiana com Rita, va ser escrita per Donizetti en període de maduresa, durant els anys que va anar a la conquesta de París, capital mundial de l’òpera en aquella època. Composta el 1841, però estrenada pòstumament el 1860 a l’Opéra Comique parisenca, aquest títol breu en un acte té en l’ària de Beppe, el marit maltractat per la seva dona [sic], l’ària estrella de l’òpera. L’alegria que canta i dona títol a l’ària és perquè ha perdut la seva dona jugant a les cartes amb l’antic marit de Rita, Gasparo, i es disposa a gaudir de la seva llibertat “comme un pinson”, com un pinsà que volarà lliure i feliç. La senzillesa aparent de l’ària inclou ascensions al Do agut i alguns Si naturals en un tour de force que recorden el Tonio de La fille du régiment (1840).

  Sense perdre els aires francesos, l’ària de Lucrezia Borgia (1836) –òpera basada en el drama homònim de Victor Hugo– escollida aquí per Camarena correspon a la versió que Donizetti va escriure expressament per al tenor Giovanni de Candia. Aquest tenor sard prestigiós va cantar en la presentació de Lucrezia Borgia a Londres (1839) i a París (1840). Donizetti va escriure aquesta escena i romança per a qui fou marit de la diva Giulia Grisi, que també va cantar el rol principal de Lucrezia Borgia en les estrenes a Anglaterra i França. És una pàgina que exigeix noblesa en la línia de cant, expressió i un refinat sentit de l’estil belcantista. L’ària la va rescatar de l’oblit el director australià Richard Bonynge, espòs de Joan Sutherland, els quals van incorporar aquesta ària en les seves representacions de l’òpera.

  Finalment, tancarà l’episodi donizettià del programa l’ària di sortita del personatge de Daniele, de l’òpera Betly (1836). En aquesta escena inicial d’aquest dramma giocoso, l’ingenu Daniele canta el seu amor per Betly, enganyat pels veïns del poble suís on transcorre l’acció, amb una carta falsa on ella li confessa el seu amor. En realitat Betly és una dona jove i independent que viu sola i que fa cas omís de les intencions del pretendent. Aquest aire naïf de Daniele i el dibuix de la seva ària, despreocupat i feliç, recorda la candidesa del Nemorino de L’elisir d’amore (1832) i demana un cant fàcil, empàtic i fresc.

  La cançó napolitana suposa un senyal idiosincràtic del cant italià. Intensitat del sentiment, atmosfera mediterrània i cant a l’amor amb imatges de la natura privilegiada de l’entorn de Nàpols embriaguen el cant d’un estil popular que els grans tenors han divulgat com ningú. La rondine al nido, amb la seva exigent demanda de control de l’aire que sembla emular el vol de l’oreneta, n’és un exemple paradigmàtic. Tosti és segurament l’autor més reconegut de la cançó italiana vuitcentista, per nombre d’obres i qualitat d’aquestes. La intensitat decadent que imprimeix el text de D’Annunzio en L’alba separa dalla luce l’ombra (1907) exigeix domini del fraseig i control de l’emissió per arribar a l’extàtic final en una cançó que sembla l’alter ego ombrívol de la cèlebre O sole mio (1898) d’Eduardo di Capua. En canvi amb ’A vucchella (1892), també amb text de D’Annunzio, Tosti regala una melodia que es fon amb la sonoritat del text. El fraseig ha de ser dolç seguint les al·literacions amb què juga el text, amb un cant melós a flor de llavi. En aquesta napolitana, D’Annunzio es va permetre la llicència literària d’inventar-se la paraula appassuliatella, que es podria traduir lliurement per “pansida”, i que va passar a incorporar-se al napolità amb ple dret. Amb Passione (1934) de Tagliaferri és gairebé impossible no rememorar la llarga llista de tenors, de Lanza a Pavarotti, que han fet d’aquesta napolitana un himne a l’amor.

  Tancaran el recital tres peces en castellà. La cèlebre romança de Juan Luis, “Mujer de los negros ojos”, de Jacinto Guerrero, en què el sentit admirat del text es nodreix d’una línia melòdica que té en els deixos aflamencats un embelliment irresistible. El bolero mexicà Perfidia (1939) ha passat a la memòria col·lectiva en la versió orquestral gràcies a la pel·lícula Casablanca (1942), en l’escena anomenada “Memòries de París”, en què Bogart i Bergman el ballen romànticament a l’estil Hollywood. És de justícia recordar l’estimat Xavier Cugat, que va convertir el bolero en un dels seus hits amb la seva orquestra el 1940, dos anys abans de l’estrena de Casablanca.

  Finalment, Javier Camarena oferirà un medley del compositor mexicà José Alfredo Jiménez, un dels autors referencials del gènere musical del país del tequila, autor d’El último trago, El rey o Si nos dejan.

  Jordi Maddaleno, crític musical

 • Biografies

  Javier Camarena, tenor

  Javier Camarena

  Guardonat per l’International Opera Awards com a cantant masculí de l’any, ha esdevingut un dels artistes més destacats i sol·licitats, tot presentant-se amb èxit absolut als principals escenaris operístics i sales de concerts arreu del món.

  És l’únic cantant de la història que al Met de Nova York ha bisat en tres produccions diferents: La Cenerentola (2014), Don Pasquale (2016) i La fille du régiment (2019), en què va assolir una fita no superada, en aconseguir-ho en cadascuna de les set funcions en què va intervenir, una de les quals retransmesa en directe mitjançant el Met Live HD. Va repetir la gesta a La fille du régiment al Teatro Real de Madrid, al Gran Teatre del Liceu i a la Royal Opera House, on també va oferir el bis de la seva ària en cadascuna de les seves quatre funcions.  

  Ha rebut nombroses distincions, entre les quals l’Opera News Award (2020), Medalla de Ópera de Bellas Artes, Premi a l’Artista Distingit d’ISPA i Medalla Mozart (tots el 2019). El 2014, a la seva ciutat natal, Xalapa, li fou atorgada la Medalla Sebastián Lerdo de Tejada com a ciutadà distingit. Els darrers anys la revista «Líderes Mexicanos» l’ha inclòs a la seva llista de personatges capdavanters de caràcter nacional i global, i la revista «Quién» el va nomenar com un dels cinquanta líders que estan transformant la seva nació.

 • Ángel Rodríguez, piano

  Ángel Rodríguez

  D’origen cubà i establert a Mèxic, és pianista i compositor. Va començar els estudis musicals als cinc anys i va complementar la formació de piano amb el mestre Gonzalo Gutiérrez, de direcció d’orquestra amb el mestre Gonzalo Romeu i de repertori vocal amb el mestre Enrique Jaso.

  Durant més de cinc lustres de carrera ha estat pianista de grans figures de la lírica internacional, com ara Ramón Vargas, Rolando Villazón, Javier Camarena o Josep Bros entre molts d’altres, amb actuacions als teatres i auditoris més importants d’Europa, l’Àsia i Amèrica.

  Ha estat pianista de l’Ópera de Cuba i de l’Ópera de Bellas Artes de Mèxic, amb més d’una norantena de títols al repertori i col·laborant amb grans estrelles, com ara Plácido Domingo, Luciano Pavarotti i Anna Netrebko, entre altres cantants famosos.

  La seva discografia inclou dos discos amb el cèlebre tenor Javier Camarena i un amb la mezzosoprano María Luisa Tamez.

  Actualment, a Mèxic, imparteix masterclasses d’interpretació i estil d’òpera italiana, tot aprofitant la seva tasca com a recitalista al costat de grans figures de l’òpera i el seu important vessant com a arranjador i productor musical.

 • Textos

  Gaetano Donizetti (1797-1848)
  “Je suis joyeux”, ària de Peppe de l’òpera Deux hommes et une femme (coneguda també com Rita)
  Llibret de Gustave Vaëz (1812-1862)

  Tra, la, la, la, la, la, la, la, la, la ...
  Je suis joyeux comme un pinson,
  Je suis heureux, je suis garçon. La, la!
  Je suis joyeux, je suis heureux, je suis garçon.

  Tra, la, la, la, la, la, la, la, la, la...
  Estic feliç com un pinsà,
  estic content, soc un noi. La, la!
  Estic feliç, estic feliç, soc solter.

  Que de maris voudraient, sur terre,
  En paradís leur ménagère!
  Moi, je suis veuf, sans que ma femme
  Ait rendu l’âme. C’est bien plus neuf!

  Quants marits de la terra voldrien
  al paradís la seva mestressa!
  Jo, soc vidu sense que la meva dona
  hagi retut l’ànima. És molt més innovador!

  Tra, la, la, la, la, la, la, la, la, la .....
  Je suis joyeux comme un pinson, je suis garçon.

  Tra, la, la, la, la, la, la, la, la, la...
  Estic feliç com un pinsà, soc solter.

  Je ne crois pas qu’une sirène,
  A ses appas encor me prenne.
  Petit poisson; lorsqu’il s’échappe,
  plus ne s’attrappe a l’hameçon. Jamais.

  No crec pas que una sirena,
  em torni a enxampar amb els seus encants.
  Un peixet, quan s’escapa,
  ja no es torna a enganxar a l’ham. Mai.

  Je suis joyeux comme un pinson,
  Je suis heureux, je suis garçon.

  Estic feliç com un pinsà,
  estic content, soc solter.

  “Com’è soave quest’ora di silenzio… Anch’io provai…”, ària de Gennaro de l’òpera Lucrezia Borgia
  Llibret de Felice Romani (1788-1865)

  Com’è soave quest’ora di silenzio
  Al mio dolente cor: qui non ascolto
  Umana voce, e sembra in dolce calma
  Riposar la natura...
  Ah! Non han posa le incertezze orrende
  Che mi premono il petto - ove ne andasti
  Gioja innocente dè miei giorni...
  Como sogno sparisti più non torni.

  Què suau és aquesta hora de silenci
  al meu cor sofrent: aquí no sento
  cap veu humana, i la natura sembla
  reposar en dolça calma…
  Ah! No tenen repòs les horribles incerteses
  que m’oprimeixen el pit... On ets,
  joia innocent dels meus dies...
  Vas desaparèixer com un somni i no has tornat.

  Anch’io provai le tenere
  Smanie d’un puro amore,
  Conobbi d’un puro il férvido
  Desio di gloria onore,
  E mi videa nell’anima
  Di pace il bel seren...
  Perderne la memòria
  Mi fosse dato almen!
  Da Mille dubbi lacero
  Calma non ho nè speme,
  Un affannoso palpito
  Il enorme seuste e preme,
  Mille funeste immagini
  Mi colmano d’orro,
  Almen bastrasse a accidermi
  L’immenso mio dolor.

  També jo vaig gaudir
  el frenesí d’un amor pur,
  vaig conèixer la puresa d’un ardent
  desig de honor i glòria.
  i veia en la meva ànima
  la serena bellesa de la pau...
  Que almenys se’m permetés
  perdre la memòria!
  Patint milers de dubtes
  no tinc calma ni esperança,
  un batec afanyós
  m’oprimeix l’enorme cor,
  mil imatges funestes
  m’omplen d’horror,
  si almenys n’hi hagués prou per matar-me
  el meu intens dolor.

  “E fia ver, tu mia sarai… Quando ti stringerò…”, ària de Daniele de l’òpera Betly, ossia La capanna svizzera
  Llibret del propi compositor, basat en textos d’Eugène Scribe (1791-1861), Anne-Honoré-Joseph Duveyrier (1787-1865) i Johann Wolfgang von Goethe (1749-1832)

  E fia ver, tu mia sarai...
  Mia per sempre... eternamente?
  Non può il cor, non può la mente
  Tanta gioia contener.
  Ella è mia, sarà mia sposa,
  Mia per sempre, eternamente!
  Se crudel mi discacciasti,
  Se versai di pianto un rio,
  Ah! Tutto, o cara, tutto obblìo
  Nel eccesso del piacer.

  I serà veritat que seràs meva...
  Meva per sempre... eternament?
  No pot el cor, no pot la ment
  contenir tanta joia.
  Ella és meva, serà la meva muller,
  meva per sempre, eternament!
  Si cruel m’allunyares,
  si vaig vessar un riu de llàgrimes,
  ah! tot, estimada, tot ho oblido
  amb excés de plaer.

  Quando ti stringerò
  A questo amante cor,
  Allor ioti dirò
  Quanto penai finor...
  Tu mi sarai mercè
  Del lungo mio sofrir,
  Viver vogli’o con te, sí,
  Con te vogli’o morir!

  Quan t’abraci
  a aquest cor amant,
  llavors et diré
  quant he sofert fins ara...
  Tu seràs la recompensa
  del meu llarg patiment,
  vull viure amb tu, sí,
  amb tu vull morir!

  Vincenzo De Crescenzo (1913-1987)
  Rondine al nido – Oreneta al niu
  Lletra de L. Sica, cançó napolitana

  Sotto la gronda de la torre antica
  Una rondine amica
  Allo sbocciar del mandorlo è tornata.

  Sota la volada de l’antiga torre
  una oreneta amiga
  ha tornat al florir l’ametller.

  Ritorna tutti gli anni,
  Sempre alla stessa data;
  Monti e mare essa varca per tornar.

  Torna cada any
  sempre a la mateixa data;
  travessa mars i muntanyes per tornar.

  Solo amore
  Quando fugge e va lontano
  Speri invano

  Només l’amor
  esperes en va
  quan fuig i se’n va lluny,

  Ma non torna più,
  Ne la penombra dolce della sera
  Passa la primavera.

  però mai no torna.
  A la dolça penombra del vespre
  passa la primavera.

  Cinguettano le rondini nel volo,
  Ebbre di luce e d’aria,
  Ed io son triste e solo;

  Piulen les orenetes quan volen,
  èbries de llum i aire,
  i jo estic trist i sol;

  Monti e mare tu non varchi per tornar
  Mia piccina,
  Fosti tuta la mia vita;
  Sei fuggita e non torni più.

  tu no creues muntanyes i mars per tornar.
  Petita meva,
  fores tota la meva vida;
  fugires i no tornes més.

  Francesco Paolo Tosti (1846-1916)
  ’A vucchella – La boqueta
  Lletra de Gabriele D’Annunzio (1863-1938)

  Sí, comm’a nu sciorillo
  Tu tiene na vucchella,
  Nu poco pocorillo,
  Appassulatiella.

  Sí, com una floreta
  tens una boqueta
  una mica, una miqueta
  esblanqueïda.

  Meh, dammillo, dammillo,
  -È comm’a na rusella-
  Dammillo nu vasillo,
  Dammillo, Cannetella!

  Per favor, dona’m, dona’m,
  –i com una roseta–
  fes-me un petonet,
  fes-me’l, Cannetella!

  Dammillo e pigliatillo,
  Nu vaso piccerillo
  Comm ‘a chesta vucchella,

  Fes-me’l i pren-ne un,
  un petó petitet
  com aquesta boqueta,

  Che pare na rosella
  Nu poco pocorillo
  Appassuliatella...

  que sembla una roseta
  una mica, una miqueta
  esblanqueïda...

  L’alba separa dalla luce l’ombra
  Lletra de Gabriele D'Annunzio (1863-1938)

  L’alba sepàra dalla luce l’ombra,
  A la mia voluttà del mio desire.
  O dolce stelle, è l’hora di morire,
  Un più divino amor del ciel vi sgombra.

  L’alba separa la llum de l’ombra,
  i el plaer del meu desig.
  Oh dolces estrelles, és l’hora de morir,
  un amor més diví us esborra del cel.

  Pupille ardenti, O voi senza ritorno,
  Stelle tristi, spegnetevi incorrotte!
  Morir debbo. Veder non voglio il giorno,
  Per amor del mio sogno e della notte.

  Pupil·les ardents, oh vosaltres estrelles tristes
  sense tornada, apagueu-vos incorruptes!
  Haig de morir. No vull veure el dia
  per amor al meu somni i a la nit.

  Chiudimi, O Notte, nel tuo sen materno,
  Mentre la terra pallida s’irrora.
  Ma che dal sangue mio nasca l’aurora
  E del sogno mio breve il sole eterno!

  Tanca’m, oh nit, en la teva sina materna,
  mentre la rosada rega la terra pàl·lida.
  Però que de la meva sang neixi l’aurora
  i del meu breu somni el sol etern!

  Ernesto Tagliaferri (1889-1937) i Nicola Valente (1881-1946)
  Passione 
  Lletra de Libero Bovio (1883-1942)

  Cchiù luntana mme staje,
  cchiù vicina te sento...
  Chisá a chistu mumento
  tu a che pienze...che faje!...

  Com més lluny siguis de mi,
  més a prop et sento...
  Qui sap, en aquest moment,
  tu en què penses... què fas!

  Tu mm’hê miso ‘int’’e vvéne,
  nu veleno ch’è doce...
  Comme pesa ‘sta croce
  ca trascino pe’ te!...

  M’has ficat a les venes,
  un dolç verí...
  Com el pes d’aquesta creu
  que arrossego per tu!

  Te voglio...te penzo...te chiammo...
  te veco...te sento...te sonno...

  T’estimo, et penso, et crido...
  Et veig, et sento, et somio...

  E’ n’anno,
  - ce pienze ch’è n’anno -
  ca st’uocchie nun ponno
  cchiù pace truvá?...

  Fa un any
  ¿pots creure que fa un any
  que aquests ulls no
  han trobat la pau?

  Aggio fatto nu vuto
  â Madonna d’’a neve:
  si mme passa ’sta freve,
  oro e perle lle dó’...

  I camino, camino...
  però no sé on anar...
  I resto sempre ebri
  sense mai beure vi...

  Aggio fatto nu vuto
  â Madonna d’’a neve:
  si mme passa ’sta freve,
  oro e perle lle dó’...

  Te voglio...ecc...

  He fet un vot
  a la Mare de Déu de les Neus:
  si se’m passa la febre
  or i perles li daré...

  T’estimo..., etc.

  Jacinto Guerrero (1895-1951)
  “Mujer de los negros ojos” d’El huésped del sevillano
  Enrique Reoyo (?-1938) i Juan Ignacio Luca de Tena (1897-1975)

  Mujer de los negros ojos,
  la de la trenza morena.
  Mujer de los labios rojos
  como la flor del amor.

  Mujer de perfil gitano,
  que tiene sangre agarena...
  ¡Mujer de cuerpo pagano,
  eres llama, verso y flor!

  Raquel, tras de ese muro prisionera,
  mi amor de tu prisión viene a librarte.

  ¡Mujer, el que te dio su vida entera,
  morir sabrá por ti para salvarte!

  Alberto Domínguez (1906-1975)
  Perfidia

  Nadie comprende lo que sufro yo,
  canto pues ya no puedo sollozar,
  solo, temblando de ansiedad estoy,
  todos me miran y se van.

  Mujer, si puedes tú con Dios hablar
  pregúntale si yo alguna vez te he dejado de adorar.
  Y al mar, espejo de mi corazón,
  las veces que me ha visto llorar
  la perfidia de tu amor.

  Te he buscado donde quiera que yo voy
  y no te puedo hallar;
  para qué quiero tus besos si tus labios
  no me quieren ya besar.

  Y tú,
  quién sabe por dónde andarás,
  quién sabe qué aventuras tendrás,
  qué lejos estás de mí.

  José Alfredo Jiménez (1926-1973) 
  Medley

  Paloma querida

  Por el día que llegaste a mi vida,
  Paloma querida, me puse a brindar
  al sentirme un poquito tomado
  pensando en tus labios, me dio por cantar.

  Me sentí superior a cualquiera
  y un puño de estrellas te quise bajar
  y al mirar que ninguna alcanzaba
  me dio tanta rabia que quise llorar.

  Yo no sé lo que valga mi vida
  pero yo te la vengo a entregar
  yo no sé si tu amor la reciba
  pero yo te la vengo a dejar.

  Me encontraste en un negro camino
  como un peregrino sin rumbo
  ni fe y la luz de tus ojos divinos
  cambiaron mi suerte por dicha y placer.

  Desde entonces yo siento quererte
  con todas las fuerzas que el alma me da
  desde entonces Paloma querida
  Mi pecho he cambiado por un Palomar.

  Yo no sé lo que valga mi vida
  pero yo te la vengo a entregar
  yo no sé si tu amor la reciba
  pero yo te la vengo a dejar.

  Un mundo raro

  Cuando te hablen de amor
  y de ilusiones
  y te ofrezcan un sol
  y un cielo entero
  si te acuerdas de mi
  no me menciones
  porque vas a sentir amor del bueno.

  Y si quieren saber de tu pasado
  es preciso decir una mentira,
  di que vienes de allá
  de un mundo raro
  que no sabes llorar
  que no entiendes de amor
  y que nunca has amado.

  Porque yo adonde voy
  hablaré de tu amor
  como un sueño dorado
  y olvidando el rencor
  no diré que tu adiós
  me volvió desgraciado.

  Y si quieren saber de mi pasado
  es preciso decir otra mentira,
  les diré que llegué
  de un mundo raro
  que no sé del dolor
  que triunfé en el amor
  y que nunca he llorado.

  Porque yo adonde voy
  hablaré de tu amor
  como un sueño dorado
  y olvidando el rencor
  no diré que tu adiós
  me volvió desgraciado.

  Y si quieren saber de mi pasado
  es preciso decir otra mentira,
  les diré que llegué
  de un mundo raro
  que no sé del dolor
  que triunfé en el amor
  y que nunca he llorado.

  Si nos dejan

  Si nos dejan,
  nos vamos a querer toda la vida.
  Si nos dejan,
  nos vamos a vivir a un mundo nuevo.

  Yo creo podemos ver
  el nuevo amanecer de un nuevo día,
  yo pienso que tú y yo
  podemos ser felices todavía.

  Si nos dejan,
  buscamos un rincón cerca del cielo.
  Si nos dejan,
  hacemos con las nubes terciopelo,

  y ahí juntitos los dos, cerquita de Dios,
  será lo que soñamos.
  Si nos dejan,
  te llevo de la mano, corazón,
  y allí nos vamos.

  Si nos dejan,
  de todo lo demás nos olvidamos.

  Si nos dejan.

 • També et pot interessar...

  Palau Grans Veus
  Piotr Beczala, tenor
  —Àries d’òpera i cançons

  Piotr Beczala, tenor
  Pianista per determinar

  Àries d'òpera i cançons

  Dijous 13.05.21 — 20h
  Sala de Concerts

  Preus: de 40 a 80 euros


  Palau Grans Veus / Vespres Barrocs al Palau / Simfònics al Palau
  Vivica Genaux & Vespres d'Arnadí
  —La cort de Dresden

  Vivica Genaux, mezzosoprano
  Vespres d’Arnadí
  Dani Espasa, clavecí i direcció

  Obres de Hasse, Zelenka, Heinichen i Pisendel

  Dimecres 19.05.21 — 20h
  Sala de Concerts

  Preus: de 18 a 56 euros


  Palau Grans Veus
  Philippe Jaroussky & Emöke Barath
  —Storia di Orfeo

  Emöke Barath, soprano
  Philippe Jaroussky, contratenor
  Ensemble Artaserse

  Obres d'A. Sartorio, C. Monteverdi, B. Marini, L. Rossi, D. Castello i J. Rosenmüller

  Diumenge, 27.06.21 — 20h
  Sala de Concerts

  Preus: de 20 a 100 euros

Índex