• GIO Symphonia & Prat
  Ticket to ride: Bach, Beatles, Bowie i Glass

  Palau Fronteres

  Dilluns, 9 d'octubre de 2023 – 20 h

  Sala de Concerts

 • Amb la col·laboració de:

  • image/svg+xml
  • image/svg+xml
  • image/svg+xml
  • Logo nou Inaem

  Membre de:

  • image/svg+xml
 • Programa

  Elena Tarrats, veu
  GIO Symphonia
  Francesc Prat, director


  Johann Sebastian Bach (1685 - 1750)
  Concert de Brandenburg núm  5, BWV 1050

  Allegro
  Affettuoso
  Allegro

   

  John Lennon (1940-1980) - Paul McCartney (1942) / Luciano Berio (1925 - 2003)
  Beatles songs

  Michelle
  Titcket to ride
  Yesterday
  Michelle II

   

  David Bowie (1947-2016) / Lucas i Tomàs Peire (1987 i 1979) 
  Bowie Songs

  Space Oddity
  Life on Mars
  Heroes

   

  Philip Glass (1937)
  Music in similar motion

  Durada del concert: 60 minuts, sense pausa.
  La durada del concert és aproximada.

  Concert enregistrat per Catalunya Música

  #músicauniversal #contemporània #nousformats

 • Poema

  grana la vida
  com l’ànima d’amor
  com un herbei que omple l’afrau
  de tota bresca amb aroma de bosc

  grana la mel, grana el desig
  l’atles encès del paradís
  per on s’apressa l’impuls de l’envit
  ancorat en el misteri de dos cossos
  que es naveguen tan ardents
  la seva pell

  sols de paraules

   

  Laia Llobera
  Llibre de revelacions (2020)

 • 20231205 Anunci Palau 100 Extensa DESKTOP
 • Comentari

  La fascinació que Johann Sebastian Bach sentia pels Concerts d’Antonio Vivaldi el va dur a experimentar amb aquest gènere amb la combinació d’instruments que tenia disponibles a la cort de Köthen. L’any 1721 Bach feu arribar sis d’aquests Concerts al marquès de Brandenburg. En el cinquè Concert de Brandenburg, Bach incorporà al grup de solistes, al costat de flauta i violí, el clavicèmbal, instrument habitualment relegat a tasques d’acompanyament. Això queda palès en el primer moviment, en el qual protagonitza una extensa cadenza que suposa el seu punt climàtic, i en el paper predominant que exerceix en l’entorn cambrístic del segon. El tercer moviment és una dansa que parteix d’aquest àmbit reduït i creix fins a desembocar en un deliciós joc contrapuntístic entre solistes i orquestra.

  La capacitat analítica i l’obertura de mires del compositor italià Luciano Berio el van dur a interessar-se per un ampli ventall de músiques. No resulta estrany, doncs, que el 1967 arrangés tres cançons de The Beatles i les portés a un terreny barroc. De Michelle, n’escoltarem dues versions: la primera, d’estil barroc, en la qual les flautes fan de contrapunt a la melodia de la veu sobre l’acompanyament del clavicèmbal; i la segona porta aquesta mateixa idea de textura a un llenguatge a cavall entre els segles XIX i XX. Ticket to ride corre de nou pels rengles del Barroc, amb una energia desbordant i dos blocs d’acompanyament que dialoguen amb la melodia principal. I Yesterday ens remet a una ària en la qual la flauta exerceix la funció de veu secundària, mentre que violoncel i clavicèmbal condueixen el baix continu.

  Si Berio va posar a dialogar els Beatles i Bach, la GIO Symphonia ens presenta l’estrena de Bowie songs, obra encarregada als compositors Lucas i Tomàs Peire que crea un diàleg entre David Bowie i Philip Glass. Un diàleg que aquests últims van iniciar a final del segle passat i que va cristal·litzar en tres de les Simfonies de Glass. Sense trencar l’essència estilística de les cançons originals de Bowie, de les quals mantenen la melodia de la veu, l’harmonia i l’estructura, els germans Peire desenvolupen en els seus arranjaments noves capes de so aprofitant l’original paleta instrumental de l’orquestra: ofereixen patrons d’acompanyament basats en alguns procediments compositius de Glass, introdueixen segones melodies i contracants construïts amb els materials de Bowie i expandeixen els rics ambients de les cançons.

  El cercle es tanca amb Similar motion de Philip Glass, una partitura escrita el 1969 i que pot ser tocada per qualsevol grup d’instruments, amb una durada variable entre sis minuts i un màxim recomanat de vint minuts. La peça s’inicia amb una veu que introdueix un motiu repetitiu, a la qual s’afegeix una segona veu més aguda, una tercera més greu i, finalment, una línia de baix. Dins del seu llenguatge minimalista, a Music in Similar motion, Glass experimenta amb els canvis de caràcter que poden generar la transformació de les textures i els timbres. Amb la incorporació de cada nova veu la textura s’enriqueix, el timbre es modifica i el caràcter de la música canvia dramàticament.

  Miquel Gené, musicòleg i crític musical

 • Biografies

  Elena Tarrats Gómez, veu

  Helena Tarrats

  Actriu, cantant i perfomer. Inicia la seva formació artística a l’Escola de Teatre Musical Memory de Barcelona. Actualment està immersa en la investigació de la creativitat en acció mitjançant el mètode Keep Moving, de Mercedes Boronat.
  En teatre ha treballat en muntatges com Maremar, de Dagoll Dagom (Teatre Poliorama, 2018); El llibertí, d’Eric-Emmanuel Schmitt i direcció de Joan Lluís Bozzo (Teatre Poliorama, 2018); L’ànec salvatge, de Henrik Ibsen, amb direcció de Julio Manrique (Teatre Lliure, 2017); L’avar, de Molière, amb direcció de Josep Maria Mestres (Teatre Goya, 2015); Mar i cel, musical de Dagoll Dagom (Teatre Victòria, 2015); Joc de miralls, d’Annie Baker, dirigit per Juan Carlos Martel (Teatre Lliure, 2015); i els micromusicals Si quieres dulce no pidas calamares i Campamentos, de David Pintó i Marc Sambola (2014). També als musicals Generació de merda (Un musical de llum i de color), de Xavi Morató i música de Gerard Sesé (Jove Teatre Regina, 2014); Tot és fum. L’amor en cinc intents, dirigida per Míriam Escurriola i amb música de Clara Peya (Grec Festival de Barcelona, 2013); els texts Onze.nou.CATorze (1714), dirigit per Pere Planella (Born Centre Cultural i gira, 2014); El último día de Febrero (2012-2013) i Espriu són sis (2013), ambdós de la companyia La Hydra; Límits, de Marta Solé (Sala Beckett i gira, 2012); Hora a las tres, de Marta Solé Bonay, i direcció de Marc Vilavella (2012), i Dreamin and rappin, dirigit per Moisès Maicas (gira 2011).

 • GIO Symphonia

  GIO Symphonia

  © Xenia Gasull

  La GIO Symphonia és un projecte orquestral versàtil que, després de deu anys de trajectòria exitosa, ha iniciat una nova etapa sota la direcció artística de Francesc Prat. La voluntat és portar més enllà les experiències musicals convencionals apostant per viure experiències úniques i noves fórmules de presentar i programar els concerts.

  Al llarg d’aquests anys ha col·laborat amb artistes de prestigi nacionals i internacionals, grans noms de la clàssica, com Nemanja Radulović, Daniel Müller-Schott, Valentina Lisitsa, Albert Guinovart, Xavier Sabata, Josep Carreras o Ainhoa Arteta. I amb projectes innovadors al costat d’artistes com ara Monica Bellucci, Ute Lemper, Andrea Bocelli, La Fura dels Baus, Sílvia Pérez Cruz o Buika.

  La GIO participa regularment als principals festivals del país, com el Festival de Peralada, Festival de Cap Roig, Festival de la Porta Ferrada, Festival Jardins de Pedralbes, Grec, Festival Cruïlla, Portalblau i Festival de la Cerdanya. I ha trepitjat teatres i auditoris tan destacats com L’Auditori de Barcelona, Palau de la Música Catalana, Gran Teatre del Liceu, Auditori de Girona o Teatro Real de Madrid.

  També ha format part de grans produccions i col·laboracions, com Maestro, espectacle de música electrònica del Grup Flaix; El pop d’una nit d’estiu i l’acte institucional de la Diada del 2019 a la plaça de Sant Jaume. I d’enregistraments de música per a projectes audiovisuals, entre els quals destaquen les bandes sonores de reconeguts compositors, com Marc Timón, Arnau Batallé i Ivan Torrent. I també per a l’empresa Really Slow Motion de Los Angeles o per a “la Caixa” en campanyes de promoció al nostre territori.

  A més de l’activitat concertística, la GIO Symphonia compta amb un projecte pedagògic i social que col·labora amb campanyes solidàries i vetlla per fer arribar un projecte sòlid i de futur dins el panorama musical català, gràcies a un equip de professionals al darrere que té com a objectiu situar la formació com una de les orquestres de prestigi del nostre país.

  Direcció artística: Francesc Prat
  Direcció general: Jaume Sabaté
  Producció: Héctor Boada
  Brand Manager: Alba Albert
  Tècnic de so: Toni Paris
  Arxiver: Joan Roca

 • Francesc Prat, director

  Francesc Prat

  © IGOR STUDIO

  Director d’orquestra i compositor format a l’Escolania de Montserrat i al Conservatori de Barcelona i diplomat per la Musik-Akademie der Stadt de Basilea (composició) i la Zürcher Hochschule der Künste (direcció d’orquestra), treballa habitualment amb la Sinfonieorchester de Basilea, RTV Symphony Orchestra d’Eslovènia, el conjunt BCN216, Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra i amb el conjunt Ensemble Ö! für Neue Musik, de la qual és el principal director associat. Actualment és director artístic de l’Orquestra de Cambra Illa de Menorca i de la GIO Symphonia.

  També ha treballat, entre d’altres, amb l’Essener Philharmoniker, Collegium Vocale Gent, Nederlands Kammerorkest, Real Filharmonía de Galícia i Orquesta Sinfónica de Madrid; així mateix, ha participat en festivals o esdeveniments culturals tan diversos com el Festival de Lucerna, Berlinale, la fira d’art contemporani ARTBasel, Tuns Contemporans o Sónar de Barcelona. La temporada 2020-21 va debutar al Theater de Basilea dirigint La flauta màgica.

  Ha estat assistent de la direcció musical del mestre Ivor Bolton al Teatro Real de Madrid (2014-2019) i del mestre Josep Pons al Gran Teatre del Liceu (2013-2016).

  Com a compositor, les seves obres han estat estrenades a Suïssa, Alemanya, Itàlia i Polònia. Destaca l’estrena de la seva primera òpera a Basilea l’any 2012. Darrerament ha estrenat al Gran Teatre del Liceu de Barcelona el monodrama Cállate.

 • Formació

  GIO Symphonia

  Violins
  Carles Puig, Sergi Claret, Ernest Martínez i Oriol Algueró

  Violes
  Joan Fèlix i Anna Aldomà

  Violoncel
  Edgar Casellas

  Contrabaix
  Enric Boixadós

  Flauta
  Elisabeth Franch

  Oboè
  Roberto Ordax

  Clarinet
  Joan Roca

  Trompeta
  Andreu Moros

  Arpa
  Esther Pinyol

  Clavicèmbal
  Gregori Ferrer

 • Textos

  John Lennon- Paul McCartney / Luciano Berio
  Beatles songs

  Michelle
  Michelle

  Michelle, ma belle
  These are words that go together well
  My Michelle
  Michelle, ma belle
  Sont les mots qui vont tres bien ensemble
  Tres bien ensemble
  I love you, I love you, I love you
  That's all I want to say
  Until I find a way
  I will say the only words I know that you'll understand

  Michelle, bonica meva
  Son paraules que van be juntes
  La meva Michelle
  Michelle, bonica meva
  Son paraules que van be juntes
  Molt bé juntes
  T’estimo, t’estimo, t’estimo
  Això és tot el que vull dir
  Fins que trobi una manera
  Diré les úniques paraules que sé que tu entendràs

  Michelle, ma belle
  Sont les mots qui vont tres bien ensemble
  Tres bien ensemble
  I need to, I need to, I need to
  I need to make you see
  Oh, what you mean to me
  Until I do, I'm hoping you will know what I mean
  I love you

  Michelle, bonica meva
  Son paraules que van be juntes
  Molt be juntes
  Necessito, necessito, necessito,
  Necessito fer-te veure
  Oh, el que signifiques per a mi
  Fins que ho aconsegueixi, espero que sàpigues el que vull dir
  T’estimo

  Michelle, ma belle
  Sont les mots qui vont tres bien ensemble
  I want you, I want you, I want you
  I think you know by now
  I'll get to you somehow
  Until I do, I'm telling you so you'll understand
  Michelle, ma belle
  Sont les mots qui vont tres bien ensemble
  Tres bien ensemble
  And I will say the only words I know that you'll understand
  My Michelle

  Michelle, bonica meva
  Son paraules que van be juntes
  Et vull, et vull, et vull
  Penso que a hores d’ara saps
  Que t’aconseguiré d’alguna manera
  Fins que ho aconsegueixi, et dic per a que ho entenguis
  Michelle, bonica meva
  Son paraules que van be juntes
  Molt be juntes
  I diré les úniques paraules que sé que entendràs
  La meva Michelle


  Ticket to ride
  Bitllet per marxar

  I think I'm gonna be sad
  I think it's today, yeah
  The girl that's driving me mad
  Is going away

  She's got a ticket to ride
  She's got a ticket to ride
  She's got a ticket to ride
  But she don't care

  Crec que em posaré trist
  Crec que és avui, sí
  La noia que em porta boig
  Se’n va

  Té un bitllet per marxar
  Té un bitllet per marxar
  Té un bitllet per marxar
  Però a ella no li importa

  She said that living with me
  Is bringing her down, yeah
  She would never be free
  When I was around

  She's got a ticket to ride
  She's got a ticket to ride
  She's got a ticket to ride
  But she don't care

  Ella va dir que viure amb mi
  L’està fent caure, si
  Ella mai hauria sigut lliure
  Quan jo era al seu costat

  Té un bitllet per marxar
  Té un bitllet per marxar
  Té un bitllet per marxar
  Però a ella no li importa

  I don't know why she's riding so high
  She ought to think twice
  She ought to do right by me
  Before she gets to saying goodbye
  She ought to think twice
  She ought to do right by me

  I think I'm gonna be sad
  I think it's today, yeah
  The girl that's driving me mad
  Is going away, yeah

  No sé per què està muntant tan amunt
  S'ho hauria de pensar dues vegades
  Ella hauria de fer-ho bé per mi
  Abans que arribi a dir adéu
  S'ho hauria de pensar dues vegades
  Ella hauria de fer-ho bé amb mi

  Crec que em posaré trist
  Crec que és avui, sí
  La noia que em porta boig
  Se’n va, sí

  Ah, she's got a ticket to ride
  She's got a ticket to ride
  She's got a ticket to ride
  But she don't care

  I don't know why she's riding so high
  She ought to think twice
  She ought to do right by me
  Before she gets to saying goodbye
  She ought to think twice
  She ought to do right by me

  Ah, ella te un bitllet per marxar
  Té un bitllet per marxar
  Té un bitllet per marxar
  Però a ella no li importa

  No sé per què està muntant tan amunt
  S'ho hauria de pensar dues vegades
  Ella hauria de fer-ho bé per mi
  Abans que arribi a dir adéu
  S'ho hauria de pensar dues vegades
  Ella hauria de fer-ho bé amb mi

  She said that living with me
  Is bringing her down, yeah
  She would never be free
  When I was around

  Ah, she's got a ticket to ride
  She's got a ticket to ride
  She's got a ticket to ride
  But she don't care

  Ella va dir que viure amb mi
  L’està fent caure, si
  Ella mai hauria sigut lliure
  Quan jo era al seu costat

  Ah, ella te un bitllet per muntar
  Té un bitllet per marxar
  Té un bitllet per marxar
  Però a ella no li importa


  Yesterday
  Ahir

  Yesterday
  All my troubles seemed so far away
  Now it looks as though they're here to stay
  Oh, I believe in yesterday

  Suddenly
  I'm not half the man I used to be
  There's a shadow hanging over me
  Oh, yesterday came suddenly

  Ahir
  Tots els meus problemes semblaven tan llunyans
  Ara sembla que han tornar per quedar-se
  Oh, crec en l’ahir

  De sobte
  No soc ni la meitat de l’home que era abans
  Hi ha una ombra que cau sobre mi
  Oh, ahir va arribar de sobte

  Why she had to go? I don't know
  She wouldn't say
  I said something wrong, now I long
  For yesterday

  Yesterday
  Love was such an easy game to play
  Now I need a place to hide away
  Oh, I believe in yesterday

  Per què va haver de marxar? No ho sé
  No m’ho va dir
  Vaig dir alguna cosa dolenta, ara anhelo
  L’ahir

  Ahir
  L’amor era un joc fàcil de jugar
  Ara necessito un lloc on amagar-me
  Oh, crec en l’ahir


  David Bowie / Lucas i Tomàs Peire
  Bowie Songs

  Space Oddity
  Raresa espacial

  Ground Control to Major Tom
  Ground Control to Major Tom
  Lock your Soyuz hatch and put your helmet on

  Ground Control to Major Tom
  Commencing countdown, engines on
  Check ignition and may God's love be with you

  This is Ground Control to Major Tom
  You've really made the grade
  And the papers want to know whose shirts you wear
  Now it's time to leave the capsule, if you dare

  Control de terra al Major Tom
  Control de terra al Major Tom
  Tanqueu la vostra escotilla Soiuz i poseu-vos el casc

  Control de terra al Major Tom
  S’inicia el compte enrere, motors encesos
  Comproveu l'encesa i que l'amor de Déu us acompanyi

  Control de terra al Major Tom
  Realment has estat a l’alçada
  I els diaris volen saber de qui son les camises que portes
  Ara toca deixar la càpsula, si t'atreveixes

  This is Major Tom to Ground Control
  I'm stepping through the door
  And I'm floating in a most peculiar way
  And the stars look very different today

  For here am I sitting in a tin can
  Far above the world
  Planet Earth is blue
  And there's nothing I can do

  Though I'm past one hundred thousand miles
  I'm feeling very still
  And I think my spaceship knows which way to go
  Tell my wife I love her very much, she knows

  Comandant Tom al control de terra
  Estic sortint per la porta
  I estic flotant d'una manera molt peculiar
  I avui les estrelles semblen molt diferents

  Perquè aquí estic assegut en una llauna
  Molt per sobre del Món
  El planeta Terra és blau
  I no hi puc fer res

  Tot i que he passat els cent mil quilòmetres
  Em sento molt tranquil
  I crec que la meva nau espacial sap quin camí prendre
  Digueu a la meva dona que l’estimo molt, ella ho sap

  Ground Control to Major Tom
  Your circuit's dead, there's something wrong
  Can you hear me, Major Tom?
  Can you hear me, Major Tom?
  Can you hear me, Major Tom?
  Can you hear me, Major Tom?
  Can you-

  Here am I floating 'round my tin can
  Far above the Moon
  Planet Earth is blue
  And there's nothing I can do

  Control de terra al Major Tom
  El teu circuit no reacciona, alguna cosa no va be
  M'escoltes, Major Tom?
  M'escoltes, Major Tom?
  M'escoltes, Major Tom?
  M'escoltes, Major Tom?
  M'-

  Aquí estic flotant al voltant de la meva llauna
  Molt per sobre de la Lluna
  El planeta Terra és blau
  I no puc fer-hi res


  Life on Mars
  Vida a Mart

  It's a God-awful small affair
  To the girl with the mousy hair
  But her mummy is yelling, "No"
  And her daddy has told her to go

  But her friend is nowhere to be seen
  Now she walks through her sunken dream
  To the seat with the clearest view
  And she's hooked to the silver screen

  És un petit assumpte de Déu terrible
  A la noia del cabell de ratolí
  Però la seva mare crida: "No"
  I el seu pare li ha dit que se'n vagi

  Però la seva amiga no la veuen enlloc
  Ara camina pel seu somni enfonsat
  Al seient amb la millor visió
  I està enganxada a la gran pantalla

  But the film is a saddening bore
  For she's lived it ten times or more
  She could spit in the eyes of fools
  As they ask her to focus on

  Sailors fighting in the dance hall
  Oh man, look at those cavemen go
  It's the freakiest show
  Take a look at the lawman
  Beating up the wrong guy
  Oh man, wonder if he'll ever know
  He's in the best selling show
  Is there life on Mars?

  Però la pel·lícula és tristament avorrida
  Perquè ho ha viscut deu vegades o més
  Podia escopir als ulls dels ximples
  Mentre li demanen que es concentri

  Mariners lluitant a la sala de ball
  Oh home, mira com van aquells homes de les cavernes
  És l'espectacle més estrany
  Fes una ullada a l'home de llei
  Apallissar l'home equivocat
  Oh home, em pregunto si mai ho sabrà
  És a l'espectacle més venut
  Hi ha vida a Mart?

  It's on America's tortured brow
  That Mickey Mouse has grown up a cow
  Now the workers have struck for fame
  'Cause Lennon's on sale again
  See the mice in their million hordes
  From Ibiza to the Norfolk Broads
  Rule Britannia is out of bounds
  To my mother, my dog, and clowns
  But the film is a saddening bore
  'Cause I wrote it ten times or more
  It's about to be writ again
  As I ask you to focus on

  Sailors fighting in the dance hall
  Oh man, look at those cavemen go
  It's the freakiest show
  Take a look at the lawman
  Beating up the wrong guy
  Oh man, wonder if he'll ever know
  He's in the best selling show
  Is there life on Mars?

  És al front tortura d’Amèrica
  Que Mickey Mouse s'ha fet gran com una vaca
  Ara els treballadors han fet vaga per la fama
  Perquè Lennon torna a la vida
  Mira els ratolins en els seus milions d’hordes
  Des d’Eivissa als Norfolk Broads
  Rule Britannia està fora dels límits
  A la meva mare, al meu gos i als pallassos
  Però la pel·lícula és tristament avorrida
  Perquè l'he escrit deu vegades o més
  Està a punt de tornar-se a escriure
  Com et demano que et concentris

  Mariners lluitant a la sala de ball
  Oh home, mira com van aquells homes de les cavernes
  És l'espectacle més estrany
  Fes una ullada a l'home de llei
  Apallissar l'home equivocat
  Oh home, em pregunto si mai ho sabrà
  És a l'espectacle més venut
  Hi ha vida a Mart?


  Heroes
  Herois

  I, I will be king
  And you, you will be queen
  Though nothing will drive them away
  We can beat them, just for one day
  We can be heroes, just for one day

  And you, you can be mean
  And I, I'll drink all the time
  'Cause we're lovers, and that is a fact
  Yes we're lovers, and that is that
  Though nothing will keep us together
  We could steal time just for one day
  We can be heroes for ever and ever
  What d'you say?

  Jo, jo seré rei
  I tu, seràs reina
  Encara que res els allunyarà
  Els podem vèncer, només per un dia
  Podem ser herois, només per un dia

  I tu, tu pots ser antipàtica
  I jo, jo beuré tota l’estona
  Per què som amants, i això és un fet
  Sí, som amants, i és el que és
  Encara que res ens mantindrà untis
  Podríem robar temps només per un dia
  Podem ser herois per sempre i per sempre
  Què en dius?

  I, I wish you could swim
  Like the dolphins, like dolphins can swim
  Though nothing, nothing will keep us together
  We can beat them, for ever and ever
  Oh we can be Heroes, just for one day

  I, I will be king
  And you, you will be queen
  Though nothing will drive them away
  We can be Heroes, just for one day
  We can be us, just for one day

  Jo, desitjaria que sabéssiu nedar
  Com els dofins, com els dofins neden
  Encara que res, res ens mantindrà units
  Podem vèncer-los, per sempre i per sempre
  Oh, podem ser herois, només per un dia

  Jo, jo seré rei
  I tu, seràs reina
  Encara que res els allunyarà
  Els podem vèncer, només per un dia
  Podem ser herois, només per un dia

  I, I can remember
  Standing, by the wall
  And the guns, shot above our heads
  And we kissed, as though nothing could fall
  And the shame, was on the other side
  Oh we can beat them, for ever and ever
  Then we could be Heroes, just for one day

  We can be Heroes
  We can be Heroes
  We can be Heroes
  Just for one day
  We can be Heroes

  We're nothing, and nothing will help us
  Maybe we're lying, then you better not stay
  But we can be heroes, just for one day

  Oh-oh-oh-ohh, just for one day

  Jo, puc recordar
  Dempeus, al costat de la paret
  I les pistoles, disparades per sobre dels nostres caps
  I ens vam besar, com si res pogués caure
  I la vergonya, estava a l'altra banda
  Oh, els podem vèncer, per sempre i per sempre
  Aleshores podríem ser Herois, només per un dia

  Podem ser herois
  Podem ser herois
  Podem ser herois
  Només per un dia
  Podem ser herois

  No som res, i res ens ajudarà
  Potser estem mentint, llavors millor que no et quedis
  Però podem ser herois, només per un dia

  Oh-oh-oh-ohh, només per un dia

 • També et pot interessar...

  Tardes al Palau
  Dilluns, 23.10.23 - 19 h
  Sala de Concerts

  Quartet Mèlt

  Deu anys als escenaris

  Quartet Mèlt:
  Carolina Alabau, soprano
  Ariadna Olivé, contralt
  Eloi Fort, tenor
  Oriol Quintana, baríton

  B. Britten: The succession of the four sweet months 
  N. Washington i L. Harline: When you wish upon a star 
  K. F. Zöllner: Bon menú 
  Anònim: Tourdion 
  E. Whitacre: This marriage 
  Popular argentina: Duerme negrito 
  A. Piazolla: La muerte del ángel 
  Popular: Toc de castells 
  Peret: Gitana encisera 
  J. Sisa: Qualsevol nit pot sortir el sol 
  J. B. Hument: Si te me'n vas 
  Totó: Rosanna  
  P. Drayton: Masterpiece (Bach) 
  Popular (arr B. Bibiloni): Ton pare no te nas 
  M. Guix: La rosa (El petit princep) 
  G. Cruz i C. Perez: Vestida de nit 

  Preu: 20 €

 • Mecenes d'Honor

  Mecenes Protectors

  Mitjans Col·laboradors

  Amics Benefactors

  Benefactors Palau XXI

Índex