• Cor Mitjans de l’Orfeó Català & Cor Infantil i Juvenil Palau Vincles
  —Fem somriure el planeta

  La Casa dels Cants

  Dissabte, 6 de maig de 2023 – 19 h

  Petit Palau

 • Amb el suport de:

  • logotip fundacio la caixa 2 (retallat)
  • logo Fundació Gandara

  Amb la col·laboració de:

  • image/svg+xml
  • image/svg+xml
  • image/svg+xml
  • Logo nou Inaem

  Membre de:

  • image/svg+xml

  Amb la col·laboració de Fundació Caixa d'Enginyers i Eurofirms Group

  El Cor Mitjans de l’Orfeó Català pertany a l’Escola Coral de l’Orfeó Català, que rep el mecenatge de la Fundación Banco Santander

   

 • Programa

  Laia Armengol i Anna Nieblapiano
  Elías Galánbateria
  Albert Mestresdibuix
  May Sánchez, actriu (del Cor Mitjans de l’Orfeó Català)
  Cor Mitjans de l’Orfeó Català 
  Cor Juvenil Palau Vincles 
  Cor Infantil Palau Vincles
  Mariona Fernàndez
  , directora del Cor Infantil Palau Vincles
  Glòria Fernàndez, directora del Cor Mitjans de l'Orfeó Català i del Cor Juvenil de Palau Vincles


  Glyn Lehmann (1959)
  I am the Earth

  Santi Riera (1935-2018)
  Dins el mar

  Xavier Sans (1962)
  Allò que es perd

  Debbie Campbell (1956) – adaptació d’Abel Castilla i Maria Martorell
  El dret a sobreviure

  Txarango
  De tot arreu

  Sally K. Albrecht (1954) i Jay Althouse (1951) – adaptació de Roser Pagès
  Volem viure

  Xavier Pastrana (1977)
  L’hivern

  Perotá Chingó
  Reverdecer

  Ruth Elaine Schram (1956)
  The song that nature sings

  Xavier Pastrana
  Tòxic

  Bob Chilcott (1955)
  Be cool

  Glyn Lehmann (1959)
  Respect

  Peter Michel (1947)
  Now the sun is shining

  Xavier Pastrana
  Terra

  Durada aproximada del concert: 60 minuts sense pausa

  #coral #social

 • Poema

  carrer major

  en desmuntar la fira,
  al poble hi van quedar les cases
  i la línia de l’horitzó.
  van anar a dormir.
  a partir de llavors
  s’entretindrien
  deixant passar el vent
  tot a través de les cases
  i dels cossos: escrivint

  Eduard Escoffet
  El terra i el cel (LaBreu Edicions, 2013)

 • Comentari

  Aquest concert neix de la idea de les directores, la Mariona i la Glòria, i del dibuixant, l’Albert; en concret, es tractava de fer un espectacle de cocreació juntament amb els cantaires en què pogués haver-hi un diàleg entre les veus i el dibuix. El primer va ser buscar-hi un títol, Fem somriure el planeta, i al voltant d’això vam començar a pensar idees i a buscar repertori. Vam tenir la pandèmia entremig i vam posposar el concert. Així, també es va convertir en un motiu per recordar no només la covid, sinó el moment en què els animals i la natura van poder respirar.

   Amb els nens vam començar a explorar diferents sons que ens poguessin transportar als diferents ambients que podien estar relacionats amb el títol del concert, a posar so als dibuixos que els mostràvem, a parlar d’emocions que els provoqués l’estat actual del planeta i arran d’això alguns nens i nenes van crear textos, diàlegs i dibuixos, que són els que es mostren a l’espectacle.

  I amb tot aquest material vam anar fent una tria i elaborant un fil conductor de la història, que ens va portar on som avui.

 • 20230313 Palau 100 T23-24 DESKTOP
 • Biografies

  Laia Armengol, piano

  Laia Armengol

  S’inicià en la música a l’Escola Coral de l’Orfeó Català. Estudià piano amb Àngel Soler i Diana Baker. Es llicencià pel Conservatori Superior de Música de Barcelona i va estudiar al Trinity College of Music de Londres, on feu un postgrau com a pianista acompanyant i un màster en interpretació com a solista. Ha estat distingida com a solista i com a músic de cambra en diversos concursos. ​​Recentment ha rebut el Premi Beca Barcelona 2020 per al projecte de creació comunitària Sempre Neu: Nou Viatge d'Hivern.

  Ha enregistrat per a Columna Música el DC La fragua de luna per a flauta i piano, el disc Músiques elèctriques per a Ins Records. Ha presentat, juntament amb el Morphosis Ensemble els projectes Ib i Mozart Reloaded a Luxemburg i a Tortosa Capital de la Cultura Catalana 2021.

  Des del 2020 és membre de l'equip de pianistes d'El Cor Canta. 

  ​En el vessant pedagògic ha treballat al Conservatori Municipal de Música de Barcelona,​ al Conservatori del Liceu,  a l’Escola Municipal de Música Can Ponsic i actualment a l’Escola Coral de l’Orfeó Català, ​al Conservatori Municipal de Barcelona i a l’IEA Oriol Martorell. És la pianista del Cor Jove de l’Orfeó Català.

 • Anna Niebla, piano

  Nascuda a Barcelona, començà els estudis musicals a l’Escola Municipal de Música i Dansa d’Esparreguera i finalitzà el grau professional de cant i piano al Conservatori del Liceu. Es graduà al mateix Conservatori amb la professora Carmen Bustamante l’any 2017 guanyant el premi extraordinari de música de cambra amb el seu company Eric Ledesma. L’any 2022 es graduà, novament al Conservatori del Liceu, després de cursar el Màster en Interpretació d’Òpera amb la beca de la Fundació Ferrer-Salat.

  L’any 2016 fou seleccionada per interpretar el rol de Donna Elvira de Don Giovanni de Mozart a l’Escola d’Òpera de Sabadell. El 2017 guanyà dos premis extraordinaris a la primera edició del Sonora International Opera Competition Francisco Araiza i participà al Young Artists Programme de Les Azuriales Opera. Encara el 2017 participà en l’enregistrament de Gaziel i Picarol, dos drames modernistes d’E. Granados, amb l’Orquestra de Cadaqués. El 2022 guanyà el premi extraordinari que ofereix la Fundació de Música Ferrer-Salat a la 59a edició del Concurs Francesc Viñas i guanyà el segon premi del 18è Concurs Internacional de Música de les Corts.

  Formà part del Cor Jove de l’Orfeó Català i de l’Orfeó Català. Actualment, i des del 2014, és la pianista acompanyant dels cors Infantil i Juvenil de Palau Vincles, projecte d’intervenció sociomusical del Palau de la Música Catalana.

 • Elías Galán, bateria

  Elías Galán

  Nascut a Granollers (2000), va fer els primers passos musicals a l’Escola Claudi Arimany de les Franqueses del Vallès. En acabar el grau elemental, canvià d’escola i començà a fer classes d’harmonia, bateria i piano a l’Escola de Música Amics de la Unió, amb els professors Joan Vila i David García, a més de començar projectes musicals propis. Actualment és bateria en diferents projectes i estudia el grau superior d’interpretació a l’ESEM Taller de Músics, amb Ramon Ángel Rey i Marc Ayza, entre d’altres.

 • Albert Mestres Domènech, dibuix

  Albert Mestres

  Dibuixant, il·lustrador , cocreador d'espectacles d'experimentació entre el dibuix i la música, interessat en la improvització plàstica i el diàleg entre el traç i la veu. Terapèuta corporal i cocreador de tallers on es posa l'atenció en la relació de la veu i el cos i s'exploren les  propietats sanadores i integradores de l'expressió artística.

 • Cor Mitjans de l’Orfeó Català

  Cor Infantil de l'Orfeó Català

  ©AntoniBofill

  Integrat per trenta-sis nens i nenes de vuit a deu anys, Glòria Fernàndez n’és la directora i Adrià Aguilera el pianista. Els cantaires hi comencen a treballar el ric repertori coral per a cors infantils i augmenten el compromís amb el Cor amb l’assistència a dues sessions d’assaigs setmanals. Se’ls introdueix en la tècnica vocal educant la veu, l’actitud corporal i la consciència de la respiració, aspectes necessaris per cantar. Combinen els assaigs amb dues sessions setmanals de llenguatge musical per aprendre les bases de la lectura i l’escriptura musicals. També s’hi treballen els valors de la integració social i la cooperació, per mitjà dels concerts benèfics, el projecte Palau Vincles o els intercanvis internacionals. Així es sensibilitza els cantaires sobre tot allò que pugui afavorir la millora de la societat que ens envolta.

  El Cor actua habitualment al Palau de la Música Catalana amb els altres cors de l’Escola Coral, i també té la seva activitat pròpia dins i fora del Palau, tot participant en intercanvis amb altres corals de Catalunya.

  El juliol del 2016 va interpretar per primera vegada els Carmina Burana de Carl Orff amb el Cor Jove de l’Orfeó Català, dirigits per Esteve Nabona, al cicle Estiu al Palau. El 2018 va actuar, al costat de l’Orfeó Català i els cors de l’Escola Coral, en l’obra El monstre al laberint de Jonathan Dove al festival Grec. El 2019 va interpretar la cantata Daltabaix de la ciutat de J. Ollé, juntament amb el Cor Petits de l’Orfeó Català i la Coral El Virolet, i el desembre va actuar, al costat del Cor Petits de l’Orfeó Català, al cicle Simfònics al Palau amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i la cantant Dàmaris Gelabert. El 2022, al cicle La Casa dels Cants, va interpretar la cantata El capità Noè i el seu zoo flotant de Joseph Horovitz, al costat del Cor Infantil de l’Orfeó Català. Al Palau, el 2023 protagonitzà, al costat dels cors Infantil i Juvenil de Palau Vincles, el projecte de cocreació Fem somriure el planeta, amb dibuix en directe, i el concert Chiaroscuro, al costat de la resta de formacions de l’Escola Coral i dirigit per Basilio Astúlez.

  D’aquesta temporada 2023-24 destaca el concert Cuques de llum, amb obres de Marc Dalmases, al costat del Cor Petits de l’Orfeó Català i el Cor de l’SCIC.

 • Cors Palau Vincles

  Cors Palau Vincles

  Palau Vincles és el projecte d’intervenció sociomusical a través del cant coral (nascut el 2011 i impulsat per la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música) i d’altres disciplines artístiques que s’adreça a infants i joves que resideixen en zones d’alta complexitat socioeconòmica. Es tracta d’una iniciativa socioeducativa que, a partir de la pràctica coral, té com a objectiu fomentar la inclusió social i la millora del benestar emocional d’infants i joves. Apropa la música a aquest col·lectiu aprofitant les eines que aquesta ofereix per al creixement personal, tot incidint favorablement en l’educació en valors socials i culturals i en el desenvolupament de les capacitats psicosocials i pedagògiques; tot amb la voluntat d’oferir oportunitats, des de les nostres possibilitats. La igualtat, la vitalitat, la il·lusió, l’esperança, les oportunitats, el compromís, la solidaritat, el respecte per la diferència són valors vinculats a Palau Vincles.

 • Mariona Fernández, direcció musical

  Mariona Fernández

  Graduada en logopèdia i postgraduada en intervenció logopèdica en trastorns de la veu per la Universitat Ramon Llull i en vocología per la Universitat de los Andes (Xile), té el grau professional en l’especialitat de cant pel Conservatori de Vila-seca. Ha realitzat els nivells I i II d’Estill Voice Training International, el Nivell I del Somatic Voicework the Lo Vetri Method, el certificat en la metodologia de Lee Silverman Voice Treatment (LSVT-LOUD), entre altres nombrosos cursos d’especialització en teràpia vocal.

  En pedagogia musical té el títol de formació musical en el mètode Jaques-Dalcroze, la diplomatura en la metodologia Edgar Willems i el primer curs del postgrau en música, creativitat i moviment de la Universitat Ramon Llull-El Musical. Té el nivell C en direcció coral de la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC) i ha realitzat diferents cursos de direcció arreu de l’Estat espanyol.

  Ha fet tallers corals al Conservatori de Badalona i al de Tarragona, així com a nombroses escoles municipals de música i entitats corals d’arreu de Catalunya. Directora convidada en la formació pel professorat del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC),  ocasionalment  també ha impartit tallers de coral i pedagogia musical a la Mehli Metha Music Fundation a Bombai.

  Actualment compagina la reeducació vocal a la Consulta Veu amb la direcció coral al projecte social Palau Vincles del Palau de la Música Catalana.

 • Glòria Fernàndez Blanco, directora

  FERNÀNDEZ BLANCO, Glòria (c)Mariona Fernàndez

  © MarionaFernàndez 

  Llicenciada en direcció de cors a l’Escola de Superior de Música de Catalunya, durant molts anys ha estat cantant professionalment en diferents grups com el cor Arsys Bourgogne, dirigit per Pierre Cao i La Capella Reial de Catalunya, dirigida per Jordi Savall entre d’altres.

  Ha dirigit diverses corals mixtes, infantils i femenines durant aquests darrers 20 anys i des del setembre del 2007 dirigeix el Cor Mitjans de l’Orfeó Català.

  Ha participat en projectes educatius de l’Escola Coral de l’Orfeó Català per impulsar el cant coral: a Bombai i al Camerun, i ha estat des de l’inici del Projecte social Palau Vincles (2011) fins al 2023 com a directora de cors.

  Paral·lelament s’ha interessat en l’abordatge del cos i de la veu des d’una mirada més àmplia i integrativa, i està formada en el mètode pedagogicomusical Jaques-Dalcroze, en dansa Contemporània, en teràpia Corporal Integrativa i en Musicoteràpia de la veu entre d’altres.

 • 20230411 Anunci Generic DESKTOP
 • Textos

  Glyn Lehmann (1959)
  I am the Earth

  I am the river flowing
  I am the desert dry
  I am the four winds blowing
  I am the sunset sky
  I am the forest breathing
  I am the ocean wide
  I am the storm clouds gathering
  I am the mountain high
  I am the Earth…

  Soc el riu que flueix
  soc l’àrid desert
  soc els quatre vents que bufen
  soc el cel de la posta de sol
  soc el bosc respirant
  soc l’ampli oceà
  soc els núvols de tempesta que s’apleguen
  soc l’alta muntanya
  soc la Terra...

  We are the children growing
  You are the place we live
  We are the seed you’re sowing
  We are the life you give
  We are the future Rising
  We will be your Voice
  We will watch and learn from you
  We will make the choice
  I am the Earth...

  Som els nens que creixen
  ets el lloc on vivim.
  Som la llavor que estàs sembrant
  som la vida que dones
  som el futur en ascens.
  Serem la teva veu
  veurem i aprendrem de tu
  farem la tria.
  Soc la Terra...

  We share the future
  Stand side by side
  One Earth, one people
  We’ll turn the tide
  And in the future
  They’ll say with pride
  One Earth, one people
  We turned the tide
  Side by side…

  Compartim el futur
  colze a colze.
  Una Terra, un poble.
  Capgirem la marea.
  I en el futur
  diran amb orgull:
  una Terra, un poble.
  Hem canviat la marea
  colze a colze…

  Santi Riera (1935-2018)
  Dins el mar
  Text de Joaquim Maideu (1938-1996)

  Dins el mar la vela blanca
  i en la terra un bri de pau,
  dins el cor l’aura més llisa
  i en els ulls el nostre cant.

  Xavier Sans (1962)
  Allò que es perd 
  Text d’Ariadna Pastor (1989)

  Les claus, deu cèntims, i una pinta,
  un boli que ja no té tinta,
  un llibre en préstec per tornar,
  allò que es perd, on va a parar?

  Nena:
  Aquell mitjó mig foradat,
  un nen perdut al mig d’un parc
  que ben distret no sap tornar,
  allò que es perd, on va a parar?

  No tinc paciència l’he perduda,
  estem perduts volem ajuda,
  perdem el temps i també el cap,
  i de perduts, al riu de cap!

  Cor:
  L’encenedor i una revista, i les ulleres de la vista,
  la ganiveta d’afaitar, allò que es perd, on va a parar?

  Nena:
  Aquell mitjó mig foradat,
  un nen perdut al mig d’un parc
  que ben distret no sap tornar,
  allò que es perd, on va a parar?

  No tinc paciència l’he perduda,
  estem perduts volem ajuda,
  perdem el temps i també el cap,
  i de perduts, al riu de cap!

  Debbie Campbell (1956) – adaptació d’Abel Castilla i Maria Martorell
  El dret a sobreviure

  Cal un món on els animals tranquils puguin viure,
  on el pas dels anys serà marcat pel ritme natural.
  Cal deixar-los ben tranquils, cal que visquin lliurement,
  si els fem por marxaran per sempre més.

  Tenen dret a sobreviure, hem de fer que sigui així,
  ens hi hem de posar tots, hem de salvar el nostre món.
  No podem esperar, no hi ha pas temps per dubtar,
  entre tots, tu també, ho hem de fer.

  Cal un cel on tots els ocells volin lleugers,
  on ningú no els deturi ni els ataqui amb males arts.
  Cal deixar-los ben tranquils, cal que facin el seu niu,
  i que busquin noves terres si els convé.

  Tenen dret a sobreviure...

  Txarango
  De tot arreu

  Desperta el dia sota el sol,
  hi ha algú que cuida la terra.
  Algú que ja respon al plor
  amb les mans d’un vell profeta.

  Tu ets el canvi que vols veure,
  no esperis que arribi l’hora.
  Sigues tu qui aparta les pedres,
  qui vetlla pel món que plora.

  El meu poble ve de tot arreu.
  És un poble humil, camina a peu.
  Té molts noms, té molts déus.
  El meu poble ve de tot arreu.

  Sally K. Albrecht (1954) i Jay Althouse (1951) – adaptació de Roser Pagès
  Volem viure

  Volem viure en un món
  on les valls, els mars i els boscos siguin nets.
  Junts podem salvar la Terra
  només si ens ho proposem.
  Podem viure en un món lliure i de tots.

  Volem viure en un món
  on les aus volin tranquil·les per cels blaus.
  Cal cuidar la mare Terra per poder viure millor.
  Podem viure en un món lliure i de tots.

  No cal perdre l’esperança està a les nostres mans.
  Junts podem salvar aquest món meravellós.

  Xavier Pastrana (1977)
  L’hivern

  Ja arribat l’hivern! Tot ell va vestit
  de neu i de glaç, de boira i de nit.

  Asseca les flors i el fred fa venir
  el nas m’ha pintat de color de vi.

  Jo em poso l’abric i vaig ben tapat
  no vull esternuts, no vull refredats! Ts!

  Ja arribat l’hivern! tot ell va vestit
  de neu i de glaç, de boira i de nit.

  Perotá Chingó
  Reverdecer

  Fuerza natural fuerza
  no me falta el aire
  pra atravesar tormenta
  cuando el trabajo sea reverdecer

  Y si me apuna el viento
  no me falta el aire
  vuélvome a las altures
  cuando el trabajo sea reverdecer

  Fuerza no hay más esquinas
  no me falta el aire
  hay que mirar pa dentro
  cuando el trabajo sea reverdecer.

  Para avivar el fuego
  no me falta el aire
  mi voz sea la herramienta
  cuando el trabajo sea reverdezer

  Ruth Elaine Schram (1956)
  The song that nature sings

  In everything, there is beauty
  A hint of love a form of grace,
  Though it may be hard to see,
  even harder to believe
  Everything in nature has its place.

  En tot hi ha bellesa,
  un toc d’amor, una forma de gràcia.
  Encara que sigui difícil de veure,
  encara més difícil de creure,
  tot a la natura té el seu lloc.

  And in everything,
  There is wonder,
  A mystery to be undone,
  New discoveries to find;
  simple pleasures re-designed,
  All thing old and new beneath the sun.

  I en tot,
  hi ha meravella,
  un misteri per desentrellar,
  nous descobriments a fer;
  simples plaers redissenyats,
  totes les coses velles i noves sota el sol.

  Have you ever chased the wind?
  Can you tell where it will go or where it’s been?
  If you could see the earth through its eyes,
  do you think that it would come as a suprise.

  Has perseguit mai el vent?
  Pots dir on anirà o on ha estat?
  Si poguessis veure la terra amb els seus ulls,
  creus que seria una sorpresa?

  That in everything there is music?
  A melody, a bit of song.
  Though it may not meet your ear,
  if you tune your heart to hear.
  You will recognize and sing along,
  The song that nature sings.

  Que en totes les coses hi ha música?
  Una melodia, una mica de cançó.
  Encara que potser no la senti l’oïda,
  si afines el teu cor per escoltar,
  reconeixeràs i cantaràs
  la cançó que canta la natura.

  Xavier Pastrana
  Tòxic
  Text d’Ariadna Pastor

  El paisatge és bell però a la nit refresca,
  menys setanta graus, i fins i tot quan fa sol, fa fresca!
  L’aire és corrosiu, fet de gas mostassa,
  hi ha un riu de lleixiu i de plom i àcids destructius, la bassa.
  Tòxic, caducat, lleig i verinós. Agre i corromput,
  dens i perillós. Però a banda d’això, viure aquí és grandiós!

  Esmorzem cianur, i b(e)renem colònia
  i amb claus i cargols barrejats fem per postres
  ma...cedònia. La pluja que cau, és com el vinagre,
  i si ens oloreu, fem pudor com de peix podrit, i d’agre...
  Tòxic, caducat...

  I per descansar dormim sobre brases,
  i nius de mosquits hi ha per tots els racons de
  ca...da casa! En lloc de parquet, tenim vidre a trossos
  i enlloc de catifes, uns claus rovellats d’aquells tan grossos!
  Tòxic, caducat...

  Bob Chilcott (1955)
  Be cool

  Be cool, be green,
  And get our world clean.
  Polution’s mean,
  Not always seen.
  Be cool. Be kind,
  Get some peace of mind,
  And leave a better world behind.
  Look here, look there,
  Let’s all be aware,
  Listen to the warming,
  Global warming.

  Siguem guais, siguem verds,
  i netegem el nostre món.
  La contaminació és nefasta,
  no sempre es veu.
  Siguem guais. Siguem amables,
  aconseguim una mica de tranquil·litat,
  i deixem enrere un món millor.
  Mirem aquí, mirem allà,
  siguem tots conscients,
  escoltem l’escalfament,
  l’escalfament global.

  The time is here
  To change our idea,
  And start to clear the atmosphere.
  It’s good to meet
  Where the air is sweet,
  Sit back, relax,
  Turn down the heat.
  Look here, look there..
  Be cool.

  Ha arribat el moment
  de canviar el nostre pensament,
  i començar a netejar l’atmosfera.
  És bo trobar-nos
  on l’aire és dolç,
  seure, relaxar-se,
  abaixem la calefacció.
  Mirem aquí, mirem allà.
  Siguem guais.

  Glyn Lehmann (1959)
  Respect

  There’s a thing that we all need
  Just like water and the air we breathe
  It’s a bridge between us all
  Makes you feel you’re ten feet tall

  Hi ha una cosa que tots necessitem
  igual que l’aigua i l’aire que respirem,
  és un pont entre tots nosaltres
  que ens fa sentir que fem deu peus d’alçada.

  It cannot be bought, it cannot be sold
  But you can earn it if you take control

  No es pot comprar, no es pot vendre,
  però pots guanyar-lo si n’agafes el control.

  And respect each other
  Respect yourself
  Respect and tolerance
  Build a bridge - break down the fence
  Respect each other

  I respectem-nos els uns als altres
  respecta’t a tu mateix
  respecte i tolerància
  construim un pont - trenquem la tanca
  respectem-nos els uns als altres

  .

  Rap:
  El respecte és el camí,
  per conèixer els altres sense fer patir.
  Talla el rotllo als assetjadors
  que fan de les classes llocs aterradors.
  Fent
  bullying, ghosting, què pretens?
  No seràs més guai ni tindràs més amics.
  L’únic camí per tu i per mi,
  és el respecte, fem-ho així!

  Peter Michel (1947)
  Now the sun is shining
  Traducció de l’anglès d’Anna Haxworth

  Now the sun is shining
  in the sky so blue,
  and its rays are bringing
  joy to me and you.

  Ara el sol brilla
  al cel tan blau,
  i els seus raigs ens duen
  alegria a tu i a mi.

  Xavier Pastrana
  Terra
  Text d’Ariadna Pastor

  Si el miro amb perspectiva
  és un punt en l’univers.
  Menut, imperceptible,
  com si no fos res de res.
  Però a mesura que m’hi acosto
  en casa meva es converteix.
  I aquest planeta es torna
  el millor de l’univers!

  I retornem, més savis i valents.
  I retornem, que encara hi som a temps.
  El cel ens dona ales,
  la Terra ens dona els peus.

  Hem navegat pel cosmos
  com mariners pel mar.
  I en tornar cap a casa
  el camí es fa molt llarg.
  Però a mesura que m’hi acosto
  en casa meva es converteix.
  I aquest planeta es torna
  el millor de l’univers!

  I retornem, intrèpids i gegants.
  I retornem entrellaçant les mans.
  El Cel ens dona els somnis,
  la Terra els fa reals.

  El meu Planeta,
  Fem-lo somriure,
  hi som a temps,
  si en som conscients.
  Si ets verd o pelut,
  o calb o bé banyut,
  tant és si ets diferent
  aquí ets benvingut!

 • Cantem tots junts pel planeta

  Mark i Sharee Anderson
  E malama

  E malama ika heio
  E malama ika jeio
  E malama pono ika heio e!
  Earth and sky,
  sea and stone,
  hold this land in sacredness.

   

  Terra i cel,
  mar i pedra,
  mantenir aquesta terra en un lloc sagrat.
  Terra i cel,
  mar i pedra,
  mantenir aquesta terra en un lloc sagrat.

   

 • També et pot interessar...

  La Casa del Cants
  Diumenge, 04.06.23 - 17h
  Sala de Concerts

  Concert d'estiu

  Cor Jove de l’Orfeó Català (Pablo Larraz i Oriol Castanyer, codirectors)
  Cor de Noies de l’Orfeó Català (Buia Reixach i Feixes, directora)
  Cor Infantil de l’Orfeó Català (Glòria Coma i Pedrals, directora)
  Cor Mitjans de l’Orfeó Català (Glòria Fernàndez, directora)
  Cor Petits de l’Orfeó Català (Mercè Pi, directora)
  Basilio Astúlez, director

  Programa de determinar

  Preu: 15 €

 • Mecenes d'Honor

  Mecenes Protectors

  Mitjans Col·laboradors

  Amics Benefactors

  Benefactors Palau XXI

Índex