• Cantata Escola de Músics 2023
  El barret prodigiós i la barraca de monstres

  La Casa dels Cants

  Dilluns, 13 de març de 2023 – 12 h

  Sala de Concerts

 • Amb la col·laboració de:

  • image/svg+xml
  • image/svg+xml
  • image/svg+xml
  • Logo nou Inaem

  Membre de:

  • image/svg+xml
 • Programa

  Cors de Ciutat Vella de l’Escola de Músics i JPC
  Cors del Besòs de l’Escola de Músics i JPC
  Daniela Pérez i Ona Casals – nena
  Martí Grau – cavaller
  Paula Romera – dama 1
  Paula Fernández – dama 2
  Judith Martínez – maga

  Grup de músics de l’Escola de Músics i JPC:
  Joaquim Tardido, piano
  Bartolomé García-Plata, clarinet
  Álvaro Taborda, contrabaix
  Alan García, guitarra
  Gemma Godall, teclat
  Nil Casals, percussió

  Dani Coma, direcció escènica


  Xavier Sans (1962) i Ariadna Pastor (1989)
  El barret prodigiós i la barraca de monstres 
  Sobre el conte homònim de Pere Calders (1912-1994)

  Escena 1 (Mireia Caralt, directora*)

  Donaria deu mil cases de nines
  L’expedició nocturna
  L’esternut del grill

  Escena 2 (Neus Lòpez i Tània Bou, directores*)

  El cavaller de paper
  Camino sense cames
  Un monstre anomenat ciutat
  Cançó de la força

  Escena 3 (Yolanda Mallofré, directora*)

  Pòquer al bosc
  Si és que una carta es pot enamorar
  Gran circ
  Cançó de la maga

  Escena 4 (Irene Andreu i Cristina Colomer, directores*)

  El màgic barret de copa
  Baralla completa
  Allò que es perd, on va a parar?
  El món del bridge
  Un as a la butxaca

  Escena 5 (Cristina Colomer, directora*)

  Un as a la butxaca

  *Directores dels cors de l’Escola de Músics i JPC

  Durada aproximada del concert: 70 minuts, sense pausa

  #coral #nousformats #social 

 • Poema

  carrer major

  en desmuntar la fira,
  al poble hi van quedar les cases
  i la línia de l’horitzó.
  van anar a dormir.
  a partir de llavors
  s’entretindrien
  deixant passar el vent
  tot a través de les cases
  i dels cossos: escrivint

  Eduard Escoffet
  El terra i el cel (LaBreu edicions, 2013)

 • Comentari

  Una història màgica de dames i cavallers

  ¿Qui no s’ha sentit atrapat, almenys alguna vegada, per la màgia dels contes infantils? Històries fabuloses que han omplert els nostres cors d’il·lusió i fantasia amb tanta intensitat, que aquests sentiments han continuat ben vius malgrat el pas del temps. Avui L'Escola de Músics ha mirat cap a un d’aquests relats per crear, a partir d’ell, una obra nova enriquida per la força i el poder de la música.

  El barret prodigiós i la barraca de monstres, primer conte infantil d’un dels escriptors catalans més notables del segle XX, Pere Calders (1912-1994), arriba ara a nosaltres transformat en una cantata plena de joia i entusiasme, sorgit de la mà del compositor i  director coral Xavier Sanz i de l’escriptora i dramaturga Ariadna Pastor, i estrenada el passat dia 5 de març pels cors de Palau Vincles.

  Com a tots els contes, la història parteix d’un miracle. O millor dit, de dos. Els que protagonitzen dos naips, un cavaller d’espases de la baralla espanyola i dues dames de cors, siameses, del joc francès, quan prenen vida de manera inexplicable i abandonen les cartes respectives per viatjar pel món. L’origen d’aquest fet extraordinari –però no per això menys possible, com mana la literatura– ha estat el desig innocent d’una nena petita que es deleix per tocar el timbal del seu germà, al qual té prohibit apropar-se. Una nit, quan tothom dorm, la nena entra furtivament a la cambra de jocs per fer sonar l’instrument. Però el seu petit cop, cautelós i esmorteït, tindrà unes conseqüències del tot imprevisibles, perquè farà que els protagonistes d’aquesta aventura es posin en moviment. Els naips, procedents de llocs ben distants entre si, acabaran trobant-se, i junts, cavaller d’espases i dames de cors, protagonitzaran un viatge màgic que els conduirà finalment a un circ, on els espera un destí d’allò més sorprenent i desconcertant.

  Sobre la base d’aquesta deliciosa història, el compositor ha concebut una cantata estructurada en setze cançons –tretze a càrrec dels cors i tres en la veu dels solistes– que tenen com a fil conductor la narració de la nena petita, inductora del miracle, paper a càrrec d’una soprano. Amb un llenguatge adaptat a l’edat dels cantaires que la interpreten, la música vol reflectir tots els prodigis del relat i transmetre alhora un missatge d’optimisme que no defuig l’atmosfera de màgia i surrealisme que amara la narració. L’acompanyament instrumental es confia a un sextet de cambra integrat per clarinet, contrabaix, piano, guitarra, acordió i percussió. Una selecció també inusual per a una obra del tot extraordinària.

  Ana María Dávila, periodista musical

 • 20230210 Anunci Generic DESKTOP
 • Biografies

  Cors de l’Escola de Músics i JPC

  Escola Alexandre Galí
  Escola Cervantes
  Escola Collaso
  Escola Concepció Arenal
  Escola Diputació
  Escola Eduard Marquina
  Escola Elisabets
  Escola Llorers
  Escola Mediterrània
  Escola Milà i Fontanals
  Escola Parc de la Ciutadella
  Escola Rambla Prim
  Escola Rubén Darío
  Escola Santa Maria dels Apòstols
  Escola Sagrat Cor
  Escola Vedruna
  IES Ernest Lluch
  IES Pau Claris
  IES Rambla Prim

  El projecte “Els Cors de Ciutat Vella”va néixer l’any 2006 a partir del Pla educatiu d’entorn del Raval. Actualment el projecte ha crescut amb els “Cors del Besòs” i “Cors de l’Eixample”. Un total de 850 nenes i nens podran gaudir d’aquest concert gràcies a la col·laboració de l’Escola de Músics i JPC, el Districte de Ciutat Vella i el projecte Palau Vincles del Palau de la Música Catalana.

  L’Escola de Músics i JPC celebra aquest any el seu 30è aniversari fent música al barri del Raval.

 • Xavier Sans, compositor

  Xavier Sans

  Ha estudiat direcció coral amb Josep Prats, Laszlo Heltay, Johann Duijck i Pierre Cao, anàlisi i composició amb Benet Casablancas i Josep Soler, i cant amb Dolors Aldea, Jerzy Artysz i Carmen Bustamante.

  Ha estat director del Jove Cor de Tarragona, Cor Voxalba i Coral Sant Jordi, director convidat del Cor de Cambra del Conservatori de Girona i del Cor de Noies de l’Orfeó Català, i assistent de direcció del Cor de Cambra del Palau de la Música, Cor Ciutat de Tarragona i Cor Sant Esteve de Vila-seca. Des del 2010 dirigeix el Fòrum Vocal. En l’àmbit docent, ha estat professor de direcció coral als cursos de la FCEC durant vint-i-cinc anys; actualment és professor de cant de l’Orfeó Català.

  Ha cantat en grups professionals, com el Cor de Cambra del Palau, Barcelona Ars Nova, Cor Francesc Valls, Les Éléments, Accentus, Arsys Bourgogne o La Capella Reial de Catalunya.

  Compositor de música coral, ha escrit per formacions com ara el Cor Madrigal o Cor Lieder Càmera, entre d’altres. Les seves obres han estat interpretades –i algunes enregistrades– pels cors ja esmentats i també per l’Orfeó Català, Cor de Noies de l’Orfeó Català, Coral Sant Jordi, Orpheus Vokalensemble, Voxalba o Fòrum Vocal. Ha publicat a Clivis, Dinsic, La Mà de Guido, Ficta i Carus Verlag.

 • Ariadna Pastor, dramatúrgia

  És una directora, guionista i actriu nascuda a Barcelona. Té estudis de direcció de cinema a LCDC de Barcelona, un Màster en Creació de Guió Audiovisual per la UNIR i una llicenciatura d’art dramàtic per l’Institut del Teatre.

  Tornar a casa és el seu primer curtmetratge, que actualment compta amb la distribució de Freak i més de vint seleccions en festivals nacionals i internacionals, així com sis premis, entre els quals destaca el premi SGAE Nova Autoria 2022 pel seu guió i direcció.

  Actualment es dedica a la direcció i fa d’ajudant de direcció en produccions audiovisuals, tant de ficció com de publicitat.

  Com a guionista, es dedica al guió i a la dramatúrgia, tant per al món audiovisual com per al teatre i l’òpera; és autora de Filles del món, una microòpera que s’estrenarà al Liceu el juny del 2023.

 • Dani Coma, direcció escènica

  Dani Coma

  ©lafotogràfica

  Combina la direcció escènica amb les classes d’interpretació. Actualment és el cap de l’Àrea de Teatre de l’Escola Coco Comin i és mestre a l’Escola Billie Elliot, on formà els intèrprets que havien d’intervenir al musical Billy Elliot al Teatre Victòria. També ha estat director d’actors del musical Fama que aterrà a Barcelona al Teatre Apolo. A més, és mestre d’interpretació i escena al Conservatori del Liceu, així com del Conservatori de Tarragona, mestre de l’Aula de Musical de l’EMM Conservatori de Terrassa i mestre de l’Acadèmia del Sol del Teatre del Sol de Sabadell.

  És director habitual de la productora Viu el Teatre, amb diversos espectacles en gira per l’Estat espanyol; així mateix, és director artístic de Nada es imposible d’El Mago Pop i de NESI Brodway Edition, versió que s’estrena a Madrid aquest octubre i que viatjarà a Brodway l’estiu següent. Ha estat director escènic del Concert de Sant Esteve del Palau de la Musica els anys 2017, 2018 i 2019, així com de múltiples espectacles amb el Cor Infantil i el Cor de Noies de l’Orfeó català, el Cor Geriona i el cor Lutiana.

  Creador i compositor del grup juvenil Macedònia, ha publicat un grapat de cantates infantils amb Discmedi i de contes amb l’editorial Bellaterra Musica. Actualment és un dels artistes que forma part del programa Flipart de la Diputació de Barcelona.

 • Sinopsi i textos

  SINOPSI

  “Una vegada, en el món van ocórrer dos miracles”… D’aquesta manera comença la nostra cantata i el primer “conte infantil” escrit per un dels autors més exquisits del segle XX: Pere Calders. Quantes coses pot amagar el so d’un timbal? Una història de dames i cavallers, malabaristes i prestidigitadors, una història d’amor i èpica amb tota la màgia explicada per una nena, la protagonista de la nostra cantata…

  “... Deixeu que decideixi les joguines,
  no vull que m’imposeu allò que em cal.
  Us dono més de mil cases de nines
  si puc fer repicar fort el timbal...”

  1. Donaria deu mil cases de nines

  NENA
  He jubilat la cuina de joguina
  i un vestit de princesa de castell.
  Un unicorn tot ple de purpurina,
  i una nina amb trenetes i serrell.

  COR
  Rum rum rum: vull jugar amb excavadores.
  Clic cluc clac: construir una gran ciutat.
  Paf paf paf: i si som exploradores?
  Nyam nyam nyam: un dinosaure afamat!

  NENA I COR
  Deixeu que decideixi les joguines,
  no vull que m’imposeu allò que em cal.
  Us dono més de mil cases de nines
  si puc fer repicar fort el timbal.

  COR
  Zep zep zep: vull trobar altres universos.
  Xip xip i xap: i nedar amb tots els taurons.
  Flas flas flas: ser escriptora i rimar versos.
  Pip pip pip: aparcar tots els camions.

  NENA I COR
  Deixeu que decideixi les joguines,
  no vull que m’imposeu allò que em cal.
  Us dono més de mil cases de nines
  si puc fer repicar fort el timbal.

  2. L’expedició nocturna

  COR
  Clong, clong!

  NENA
  Ja toca les dotze el rellotge del menjador!

  COR
  És de l’antigor,
  és de l’antigor!

  NENA
  No trobo monstres ni bruixes però topo amb el gat!

  COR
  Meeeeu!
  Ai m’he entrebancat,
  ai m’he entrebancat!

  NENA I COR
  M’he armat d’un gran coratge
  i m’he esquitllat del llit.
  Comença el meu viatge
  soc filla de la nit!

  NENA
  Grinyola la fusta de tots els mobles vintage!

  COR
  Nyeeeec
  Ai quin daltabaix,
  ai quin daltabaix!

  NENA
  Els grills amb insomni entonen una cançó!

  COR
  Criiic criiic.
  Ja no tinc cap por,
  ja no tinc cap por!

  NENA I COR
  M’he armat d’un gran coratge
  i m’he esquitllat del llit.
  Comença el meu viatge,
  soc filla de la nit!

  NENA
  Hi ha una ombra espantosa recolzada en un calaix!

  COR
  És el contrabaix,
  és el contrabaix!

  NENA
  Darrere de l’heura la lluna ja treu el cap!

  COR
  Auuuu!
  Ai m’he emocionat,
  ai m’he emocionat!

  NENA I COR
  M’he armat d’un gran coratge
  i m’he esquitllat del llit.
  Comença el meu viatge,
  soc filla de la nit!

  3. L’esternut del grill

  NENA
  Els roncs del meu gos estirat a la catifa,
  el fregadís dels llençols estesos al sol,
  els esbufecs del meu germà quan juga al Fifa
  i es mossega la llengua per no cridar gol!

  COR
  Gairebé imperceptibles com un gra de mill,
  tots els sons que passegen discrets, de puntetes,
  són del tot invisibles com l’esternut del grill.

  NENA
  El cruixit del grèvol en fer brotar les branques,
  l’escarbotar del cuc traçant camins al sòl,
  el borbolleig del lluç que alena per les brànquies,
  l’ofec callat d’ennuegar-se amb un pinyol.

  COR
  Gairebé imperceptibles com un gra de mill,
  tots els sons que passegen discrets, de puntetes,
  són del tot invisibles com l’esternut del grill.

  NENA
  El rau-rau dels budells quan s’apropa el migdia,
  el xerric dels planetes solcant l’univers,
  l’alè d’un infant arribant nou a la vida,
  el sospir del poeta en acabar un nou vers.

  4. El cavaller de paper

  COR
  Amb olor de naftalina
  i un cert aire de raper,
  de paper un gran cavaller,
  i un cavall de cartolina.

  NENA
  Un cavall d’espases
  de les cartes espanyoles,
  repicant les castanyoles,
  desperta totes les cases.

  NENA I COR
  Cobrant vida del cartró,
  retallant-se del fons blanc,
  li esperona fort el flanc,
  un cavaller amb gipó.

  COR
  Amb olor de naftalina
  i un cert aire de raper,
  de paper un gran cavaller,
  i un cavall de cartolina.

  NENA
  I tal curiosa figura,
  de tan rígida, entumida,
  d’una carta cobra vida:
  ja es perfila una aventura!

  NENA I COR
  Cobrant vida del cartró,
  retallant-se del fons blanc,
  li esperona fort el flanc,
  un cavaller amb gipó.

  COR
  Amb olor de naftalina
  i un cert aire de raper,
  de paper un gran cavaller,
  i un cavall de cartolina.

  5. Camino sense cames

  COR
  Camino sense cames,
  respiro sense olfacte,
  i sense els ulls et miro,
  t’estimo sense cor.

  NENA
  T’abraço sense braços,
  et toco sense tacte,
  i sense gust et tasto,
  avanço sense por.

  COR
  Escolto sense orelles,
  passejo sense passos.
  Potser no tinc empremtes,
  però deixo rastre al món.

  NENA
  Encara que soc muda,
  la meva veu s’enlaira,
  encara que no em sentis,
  escolta amb atenció.

  COR
  Camino sense cames,
  respiro sense olfacte,
  i sense els ulls et miro,
  t’estimo sense cor.

  6. Un monstre anomenat ciutat

  COR
  Irromp com un ser indestructible,
  dos llargs gratacels li fan d’ullals.
  per ulls porta dos fanals fungibles,
  i als peus calça dues catedrals.

  NENA
  Respira amb alè de claveguera,
  goteja oceans residuals.
  I duu per corbata una escullera,
  per braços té dos ponts medievals.

  COR I NENA
  Pel nas treu un raig de gasolina,
  llueix dalt del cap un gros teulat.
  En lloc d’un melic té una botzina,
  un monstre temible és la ciutat.

  NENA
  Si fos un pedaç de cartolina

  COR
  veloç fugiria cap al prat.

  NENA
  Per res patiria l’agonia

  COR
  de ser devorat per la ciutat.

  7. Cançó de la força

  NENA, DAMES I CAVALLER
  La força de vegades ve de dins,
  no té a veure amb els bíceps,
  ni amb l’alçada ni amb el puny.
  A dintre teu se sent un fort retruny,
  i esclaten les entranyes a bocins.

  El més menut s’amplia
  i es fa gran allò petit.

  La força de vegades ve de dins,
  no té a veure amb els bíceps,
  ni amb l’alçada ni amb el puny.

  Se senten grans fiblades al melic.
  Deu mil tambors ressonen
  i fan màgia a dintre el pit.

  El més menut s’amplia
  i es fa gran allò petit.

  La força de vegades ve de dins,
  no té a veure amb els bíceps,
  ni amb l’alçada ni amb el puny.

  8. Pòquer al bosc

  COR
  Les cartes es varen trobar,
  com si un crupier repartís la baralla,
  un clar de bosc entre trossos de palla,
  un pòquer enmig del boscà.

  COR I NENA
  Les dames alçaren la flor;
  ràpid l’abella s’hi llançà de cara,
  i el cavaller desembeinà l’espasa,
  l’abella mostrà el seu fibló.
  Poruc el genet s’amagà,
  àgil la dama li agafà l’espasa,
  l’altra senyora l’estirà de l’ala,
  l’abella espantada marxà!

  COR I NENA
  Les cartes es varen trobar,
  com si el crupier repartís la baralla,
  un clar de bosc entre trossos de palla,
  un pòquer enmig del boscà.

  9. Si és que una carta es pot enamorar

  NENA
  Bastos i reis, cavalls, asos i sotes,
  dames i patges, les “cus” i les “jotes”,
  trèvols, espases, ors, piques, la “ca”:
  pot una carta pintada estimar?

  COR
  Que cadascú s’ho imagini com pugui,
  i que ningú d’estranyesa remugui.
  Fem que el paper també pugui estimar,
  si és que una carta es pot enamorar.

  NENA
  Pot ser que us sembli un cor de cartolina
  però ara batega ple d’adrenalina.
  Per més que el cor sigui sols un dibuix,
  ara palpita com per art d’embruix.

  COR
  Que cadascú s’ho imagini com pugui,
  i que ningú d’estranyesa remugui.
  Fem que el paper també pugui estimar,
  si és que una carta es pot enamorar.

  10. Gran circ

  COR
  Gran circ!
  Sobre la terra la closca de lona,
  el pregoner l’espectacle pregona,
  un saltimbanqui veloç saltirona.

  Gran circ!
  Malabaristes i serps encantades,
  éssers fantàstics de conte de fades,
  dagues rabents solquen l’aire afilades.

  Gran circ!
  llança el faquir per la boca una flama
  mentre la gent amb deliri l’aclama,
  alça l’acròbata ben alt la cama.

  Gran circ!
  passin i vegin uns éssers radiants,
  nimfes i nans, clowns i monstres gegants,
  i si els fa el pes piquin ben fort de mans.
  Gran circ!

  11. Cançó de la maga

  MAGA
  La màgia de la maga més experta,
  l’encís d’un encanteri fascinant,
  la ciència més oculta i nigromant,
  ull viu i que tothom estigui alerta.

  MAGA, NENA, DAMES I CAVALLER
  Soc maga, avui us vinc a enlluernar,
  a fer-vos veure allò més impensable,
  a fer desaparèixer allò palpable,
  i allò que ja existeix fer-ho esfumar.

  MAGA
  La màgia de la maga més experta,
  l’encís d’un encanteri fascinant,
  la ciència més oculta i nigromant,
  ull viu i que tothom estigui alerta.

  12. El màgic barret de copa

  COR
  Quatre cartes diminutes
  agafades del bracet,
  s’encaminen poc astutes,
  cap al fons del gran barret.

  COR I NENA
  Un, dos, tres.
  Quatre nobles a cavall
  copa, espasa, bastos i or,
  dirigint-se cap avall,
  fan un salt amb gran valor.

  I amb un suau cop de vareta,
  quatre cartes han marxat,
  si mireu d’esquerra a dreta,
  els senyors s’han esfumat.

  Tres, dos, un.
  Ni al davant ni per darrere,
  no són pas dins del capell,
  una màgia de primera,
  és un circ amb gran nivell!

  13. Baralla completa

  COR
  Si et tinc a prop em sento créixer,
  la vida amb tu vull surfejar.
  Si un mag t’ha fet desaparèixer,
  et vinc volant a rescatar.

  Som cartes dins d’una baralla
  però no ens volem pas barallar.
  Si en falta una el joc no qualla
  hi hem de ser totes per jugar.

  Si ets en perill jo ja m’exalto,
  començo fort a tremolar.
  Si saltes tu també jo salto
  i premo fort la teva mà.

  Som cartes dins d’una baralla
  però no ens volem pas barallar.
  Si en falta una el joc no qualla
  hi hem de ser totes per jugar.

  14. Allò que es perd, on va a parar?

  COR
  Les claus, deu cèntims, i una pinta,
  un boli que ja no té tinta,
  un llibre en préstec per tornar,
  allò que es perd, on va a parar?

  NENA
  Aquell mitjó mig foradat,
  un nen perdut al mig d’un parc
  que ben distret no sap tornar,
  allò que es perd, on va a parar?

  COR
  No tinc paciència, l’he perduda,
  estem perduts, volem ajuda,
  perdem el temps i també el cap,
  i de perduts, al riu de cap!

  L’encenedor i una revista,
  i les ulleres de la vista,
  la ganiveta d’afaitar,
  allò que es perd, on va a parar?

  NENA
  Aquell mitjó mig foradat,
  un nen perdut al mig d’un parc
  que ben distret no sap tornar,
  allò que es perd, on va a parar?

  COR
  No tinc paciència, l’he perduda,
  estem perduts, volem ajuda,
  perdem el temps i també el cap,
  i de perduts, al riu de cap!

  15. El món del bridge

  NENA
  I així va ser com el cavaller va desaparèixer, però no per sempre,
  perquè cada nit la prestidigitadora el feia aparèixer
  en el seu famós número del barret de copa.

  CAVALLER
  El món del bridge està sobreestimat:
  remigio, pòquer, brisca o el blackjack.
  El món del xou m’ha visibilitzat,
  soc tan famós com un cantant de rap!

  NENA, DAMES I CAVALLER
  Si estàs perduda i no saps què has de fer,
  escapça la baralla, gran crupier!
  Fes tu les regles del teu propi joc,
  i deixa a tots els jugadors en xoc.

  NENA
  I les germanes de cors siameses
  van decidir quedar-se al circ
  i patentar un nou número:
  les germanes siameses més petites del món!

  DAMES
  El món del joc ja no ens fa pas el pes:
  el burro, el tuti, el mus, no valen res.
  Hem fet de zero el nostre propi xou,
  i ja tenim més públic que al Camp Nou.

  NENA, DAMES I CAVALLER
  Si estàs perduda i no saps què has de fer,
  escapça la baralla, gran crupier!
  Fes tu les regles del teu propi joc,
  i deixa a tots els jugadors en xoc.

  NENA
  I el meu germà… el meu germà es va assabentar que li havia agafat
  el timbal i es va enfadar molt! Però, per sort, els vaig saber explicar
  als meus pares que estava farta de les nines i pel meu aniversari
  em van regalar un timbal per a mi! I si voleu saber com els vaig convèncer,
  només us diré que vaig saber jugar molt bé les meves cartes!

  Si tu vols un timbal i et donen nines,
  que quedi clar: tu tries les joguines.
  No et faci gens de por dir el que et cal,
  que en aquest món dement no tot s’hi val!

  CAVALLER, DAMES I NENA
  Que en aquest món dement no tot s’hi val!

  16. Un as a la butxaca

  COR
  Escarteja la baralla,
  reparteix el joc de naips,
  a l’esquerra n’hi ha un que talla
  i a la dreta un que badalla.

  Que la timba ja comença
  i cal allisar el tapet.
  I si parles, ben fluixet;
  que a la taula tothom pensa.

  Posa en ordre cada carta,
  i prepara’t per catxar.
  I si et cal, potser descarta,
  alguna carta per guanyar.

  Que la timba ja comença
  i cal allisar el tapet.
  I si parles, ben fluixet;
  que a la taula tothom pensa.

  NENA, CAVALLER, DAMES I MAGA
  Si ets siamesa ets benvinguda,
  si ets de carn o de paper,
  reparteix bé la baralla
  i que guanyi el més canalla.

  COR
  Has vingut a prendre part,
  a jugar aquesta partida,
  tant se val la teva mida,
  et volem ben decidida.

  Prepareu la vostra mà,
  som aquí per arriscar,
  i si no guanyem avui,
  guanyarem potser demà.

  NENA, CAVALLER, DAMES I MAGA
  Guarda un as a la butxaca,
  mai és tard per fer un repòquer
  i guanyar-li a la vida
  finalment una partida.

  COR
  Has vingut a prendre part,
  a jugar aquesta partida,
  tant se val la teva mida,
  et volem ben decidida.

  Prepareu la vostra mà,
  som aquí per arriscar,
  i si no guanyem avui,
  guanyarem potser demà.

  COR, NENA, CAVALLER, DAMES I MAGA
  Prepareu la vostra mà,
  som aquí per arriscar,
  i si no guanyem avui,
  guanyarem potser demà.

 • També et pot interessar...

  La Casa dels Cants
  Dissabte, 25.03.23 – 19 h
  Petit Palau

  De la nit al dia

  Ernest Martínez, percussions
  Joan Besalduch, clarinet i saxo
  Laia Armengol i Pau Casan, piano
  Cor Infantil de l’Orfeó Català
  Cor Petits de l’Orfeó Català
  Mercè Pi i Glòria Coma i Pedrals, directores
  Dani Coma, direcció escènica

  Obres de Brahms, Rutter, Pastrana i Luboff, entre d’altres

  Preu: 15 €

 • Mecenes d'Honor

  Mecenes Protectors

  Mitjans Col·laboradors

  Amics Benefactors

  Benefactors Palau XXI

Índex