Jornada de Portes Obertes 2022
Un matí d'arquitectura i música en família

Descripció

Avís

ATENCIÓ ENTRADES EXHAURIDES

Detalls

El Palau de la Música Catalana i l’Orfeó Català obren novament les seves portes per apropar la meravellosa arquitectura del temple modernista a tots els ciutadans, però també per convidar el públic a viure més intensament el Palau per mitjà de la seva activitat principal: el cant coral.

Enguany la jornada (de 10 a 14 h) torna a estar dedicada al projecte social del Palau, Palau Vincles, a través del qual i mitjançant el cant coral, promovem la inclusió social d’infants i joves.

Durant 5 hores, el públic podrà visitar diferents espais del Palau de la Música Catalana:

 • Sala de Concerts (accés a platea i segon pis): Presidida per l'orgue sobre l'escenari i amb una lluerna central que representa el sol, la sala gaudeix de llum natural. Una sala mística i paradoxal que es troba repleta de figures, com les muses que envolten l'escenari, les valquíries de Wagner que sorgeixen del sostre, un bust d'Anselm Clavé a una banda i un de Beethoven a l'altra, i elements de la natura, com flors, palmeres i fruits.
 • Sala Lluís Millet. Emblemàtica sala de descans situada a la planta principal que actualment acull l'exposició "Sentir les escultures" de l'artista Naxo Farreras. La sala té accés a una balconada amb un jardí de columnes, totes diferents i coronades per capitells de pedra amb motius florals, tret característic de l'arquitecte Domènech i Montaner.
 • CEDOC (Centre de Documentació de l’Orfeó Català): visites comentades per a grups reduïts a les seves instal·lacions, situades a la cinquena planta del Palau i que custodia fons documentals que es remunten al segle XII.
 • Plaça del Palau: Atreveix-te a tocar el piano! El Concurs Internacional de Música Maria Canals cedirà un piano per a que tothom pugui convertir-se en intèrpret del Palau per un dia.

Tallers de cant coral

T'has imaginat mai cantar a l'escenari del Palau? T'atreveixes a fer-ho davant d'un públic entusiasta?

S'ofereixen 4 tallers de cant coral a la Sala d’Assaig de l’Orfeó Català que seran impartits per Montse Meneses, sostdirectora de l'Orfeó Català, i per Mariona Fernàndez, directora de cors del Projecte Palau Vincles.

Els participants tindran l’oportunitat d’assajar diverses peces i posteriorment interpretar-les a la Sala de Concerts davant el públic assistent.

 • L'horari del taller és de 50 minuts; l'actuació tindrà una durada de 10-15 minuts aproximadament.
 • Participació a partir de 6 anys. Els infants han d'anar acompanyats d’un adult que també participi al taller.
 • L'entrada per participar als tallers inclou l'entrada de la jornada de Portes Obertes

Sobre el Projecte Palau Vincles

Palau Vincles és el projecte sociomusical del Palau de la Música Catalana. El seu objectiu és fomentar la inclusió i la integració social a través de la pràctica coral d’infants i joves a zones o en situacions vulnerades, des del convenciment del gran poder de transformació personal i social del cant coral.

Palau Vincles ofereix formació coral gratuïta a més de 600 infants i joves, que gaudeixen setmanalment dels beneficis de la pràctica coral i que viuen de primera mà el poder transformador de la música.

Portes Obertes 2.0

Donant continuïtat al gran èxit de convocatòria dels anteriors anys, la Jornada de Portes Obertes també tindrà protagonisme a les xarxes socials, on el Palau de la Música Catalana aplega una comunitat de més de 60.000 seguidors. Amb l’etiqueta #PortesObertesPalau es convida a tota la ciutadania i assistents a seguir les activitats a través del l'Intagram, el Twitter i el Facebook del Palau de la Música Catalana i compartir la seva visita.

A més, durant el matí es promourà el Concurs Fotogràfic de la Jornada, “La millor foto”, a través de Twitter i Instagram, en què com a premi se sortejarà un dinar/sopar per a dues persones al Cafè Palau, gentilesa de Balot Restauració.

Descomptes especials #PortesObertesPalau

Amb motiu de la Jornada de Portes Obertes d’aquest any també s’oferirà un 20% de descompte en la compra d’entrades a Taquilles per als concerts següents:

Podreu comprar les entrades amb descompte a les Taquilles del Palau, el mateix diumenge 20 de novembre, o bé durant aquest dia al nostre web amb el codi de descompte "PO2022".

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 20 Novembre 2022
  Dg
  10:00 h
 • 20 Novembre 2022
  Dg
  10:30 h
 • 20 Novembre 2022
  Dg
  11:00 h
 • 20 Novembre 2022
  Dg
  11:30 h
 • 20 Novembre 2022
  Dg
  12:00 h
 • 20 Novembre 2022
  Dg
  12:30 h
 • 20 Novembre 2022
  Dg
  13:00 h
 • 20 Novembre 2022
  Dg
  13:30 h
 • 20 Novembre 2022
  Dg
  14:00 h

Informació de l'obra

Preus:1 € a benefici del Projecte Social Palau Vincles
Durada:60 minuts (aprox)
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

Compartir