COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Homenatge a John Williams
44 World Hospital Congress 2021. Concert solidari amb La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio

Descripció

Concert solidari Marató TV3

Fitxa artística

Orquestra Simfònica del Vallès
Rubén Gimeno, director

Programa

Star Wars, Jurassic Park, Jaws, Harry Potter, La llista de Schindler, Encontres a la tercera fase, El patriota, Munic, 1941, i altres èxits de John Williams

Detalls

Escoltem cada dia tanta música que podríem dir que la vida de cada un conté la seva pròpia banda sonora. Els amants de cinema a més viuen vides paral·leles fetes de cel·luloide i pols d'estrelles, ells saben de què parlem i per a ells arriba aquest concert. Hi haurà travellings sobre paratges salvatges, veus destrossades per l'ofec de la culpa, dinosaures, camps de concentració amb una sortida a l'esperança, aprenents de mags amb molta màgia, i -com no- molts petons! És per això que dediquem aquest concert a tots els amants de la música que gaudeixen escoltant les bandes sonores de les pel·lícules que més profundament els han emocionat.

Us convidem a acompanyar-nos al Palau de la Música Catalana per a una vetllada cultural especial. Les entrades es poden comprar a 20 €. La recaptació es donarà a la Fundació La Marató de TV3. La Fundació La Marató de TV3 va ser creada el 1996 per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals amb la missió de fomentar i promoure la investigació biomèdica d’excel·lència, així com sensibilitzar la societat sobre les malalties tractades al programa de televisió La Marató de TV3 i Catalunya. Ràdio, mitjançant campanyes de participació pública i també mitjançant publicitat i esdeveniments educatius.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 10 Novembre 2021
    Dc
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:20 €
Organitza:Fundació Unió Catalana d'Hospitals

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207. Atenció telefònica: de dilluns a dissabte, de 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h. 

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

  • De dilluns a dissabte: de 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h.
  • Diumenges i festius de 10 a 13 h i 2 hores abans del concert (per la venda del dia).

Compartir