Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Zoran Dukić & Aniello Desiderio
Duo de guitarres

Descripció

Duo Dukic & Desiderio

Fitxa artística

Zoran Dukić, guitarra 
Aniello Desiderio,
guitarra

Programa

Obres de Bach, Piazzolla, Albéniz i Domeniconi, entre d'altres

Detalls

Dos dels més admirats mestres de la guitarra de l'actualitat pugen a l'escenari del Palau de la Música Catalana en un concert inèdit a escala mundial, una cita imprescindible per als amants de la guitarra. Zoran Dukic i Aniello Desiderio porten la complicitat de dècades d'amistat a Barcelona, ​​en un recital únic a una de les més belles sales de concert de tot el món.

Les interpretacions del croat Zoran Dukic solen deixar empremtes tant en el públic com en la crítica. Durant les últimes dècades, el guitarrista ha actuat arreu dels cinc continents i ha estat premiat en certàmens d'enorme importància, com, per exemple, el Concurs de Guitarra Guerrero, patrocinat per la Família Reial, on ha estat el primer estranger a rebre el premi de Millor Interpretació de Música Espanyola.

Aniello Desiderio, també conegut com "Il Fenomeno",És sens dubte un dels grans mestres de la guitarra en l'actualitat, capaç de captivar el públic amb el seu carisma, entusiasme i passió en tocar l'instrument. Les seves interpretacions han estat elogiades per personalitats de la música com Chick Corea, John McLaughlin i Lorin Maazel.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 6 Novembre 2018
    Dt
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 39 a 45 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir