COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Zahara

Descripció

Zahara

Detalls

Zahara aparcarà la “Gira Astronauta” entre gener i març per a presentar uns concerts únics. Vuit cites per a veure a l'artista ubetense, acompanyada de la seva banda, d'una forma diferent.

El repertori girarà entorn a les seves cançons de major càrrega emocional, amb tints melodramàtics, aquestes que no tenen cabuda en sales i festivals, que es gaudeixen en tota la seva esplendor en espais més íntims.

Una de les quals formaran part del repertori serà "Con las ganas", la cançó amb major repercussió de Zahara, que avui dia suma gairebé 100 milions de reproduccions en plataformes digitals, i que ha format part de bandes sonores i sèries tan reconegudes com 3 Metros sobre el cielo i Élite, entre altres. Una cançó que ha romàs inèdita en directe durant molts anys, que Zahara ha tornat a gravar i que recuperarà només per a aquests concerts.

La posada en escena serà molt íntima i personal, per a ajudar a crear aquest “viatge” en el qual el millor serà deixar-se portar per les emocions més commovedores. Una oportunitat única per a veure com Zahara "es despulla sobre l'escenari”.

Fotografia: Noemí Elías Bascuñana

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 17 Gener 2020
    Dv
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 18 a 36 €
Organitza:Concert Studio

Compartir