Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Yutong Sun, piano
3r premi del Concurs Internacional Maria Canals 2016

Descripció

Yutong Sun

Fitxa artística

Yutong Sun, piano

Programa

D. Xostakòvitx: Preludi i fuga núm. 24, en Re menor, op. 87
G. F. Händel: Xacona en Sol major, HWV 435
L. van Beethoven: Sonata núm. 31, en La bemoll major, op. 110
J .S. Bach - F. Busoni: Xacona en Re menor, BWV 1004

Descarregar el programa de mà
Document PDF (618KB)

Detalls

Yutong Sun va néixer el 1995 i es va graduar a l’escola de música adjacent al Conservatori Central de Música de Beijing. Va estudiar amb el professor Hua Chang i ha rebut classes de Marian Rybicky i Boaz Sharon. Posteriorment va completar la seva formació al Conservatori de Música de Nova Anglaterra sota la tutela d’Alexander Korsantia. Aquest jove pianista xinès, amb només 21 anys, atresora guardons com el Tercer Premi al Concurs Internacional Maria Canals 2016, el primer premi i medalla d’or al 54è Concurs Internacional de Piano de Jaén el 2012, o el segon premi al Concurs Internacional de Piano de Joves Artistes de Nova Orleans el 2011, entre una llarga llista. La seva brillant tècnica s’ha pogut escoltar a escenaris en format de recital a piano sol i amb orquestra a països com Xina, França, Espanya, Ucraïna i Estats Units, i la seva maduresa expressiva ha quedat plasmada en una gravació pel segell Naxos dins de les “Laureate Series”.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 4 Agost 2017
    Dv
    17:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:20 €
Durada:80 minuts (aprox)
Organitzen:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música i Mas i Mas

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir