COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Visites no disponibles del 21 de juliol al 19 de setembre per millores a les instal·lacions de la Sala de Concerts

Yuja Wang, piano

Descripció

Avís

Avís (6/03/20): La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana lamenta informar que la pianista Yuja Wang, ha ajornat el seu concert per indisposició segons acaba d’informar la seva agència. L’artista lamenta les molèsties que aquest ajornament pugui causar al públic.

Davant la impossibilitat de trobar una nova data, aquest concert queda cancel·lat.

Atenció: Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per correu electrònic a [email protected]

Les seves peticions de devolucions d’entrades o qualsevol altra qüestió relacionada amb les nostres activitats seran ateses tan bon punt ens sigui possible. Agraïm la seva comprensió i preguem que disculpin les molèsties ocasionades.

20200309-Yuja-Wang

Fitxa artística

Yuja Wang, piano

Programa

B. Galuppi: Sonata en Do major (Allegro)
J. S. Bach: Toccata en Do menor, BWV 911 
J. Brahms: Intermezzo en La menor, op. 116, núm. 2
F. Chopin: Masurca núm. 4, en La menor, op. 67 
J. Brahms: Intermezzo núm. 2, en Mi menor, op. 119 
F. Chopin: Masurca núm. 4 en Do sostingut, op. 30
J. Brahms: Intermezzo núm. 3, en Do sostingut menor, op. 117 
F. Chopin: Masurca núm. 3, en Fa major, op. 68 
J. Brahms: Romança núm. 5, en Fa major, op. 118
A. Scriabin: Sonata núm. 4 en Fa sostingut major, op. 30  
M. Ravel: Miroirs núm. 3, “Una barca en l’oceà”  
A. Berg: Sonata per a piano, op. 1  
F. Mompou: Impressions íntimes (Secret) 
A. Scriabin: Sonata núm. 5, op. 53

Detalls

Lloada pel seu carisma i una presència escènica captivadora, aplaudida pel públic i valorada per la crítica des dels inicis, Yuja Wang és un huracà d'energia i virtuosisme sense complexos sobre el teclat que trenca els estereotips de la música clàssica amb recitals de piano brillants, frescos i sorprenents.

Actua en solitari, acompanyant grans orquestres sota la direcció dels directors més emblemàtics, com Gustavo Dudamel o Valery Gergiev –els més recents– o compartint escenari amb el duet Igudesman & Joo. Dels grans clàssics a jam sessions al teclat, Wang no té fre!

El seu salt internacional es produí el 2007 en substituir Martha Argerich com a solista amb l’Orquestra Simfònica de Boston. Dos anys després ja va signar un contracte en exclusiva amb Deutsche Grammophon i des d’aleshores s’ha convertit en una de les artistes més importants en l’àmbit internacional, amb una carrera plena d’èxits i nombrosos discos. Yuja Wang ha estat nomenada Artista de l’Any 2017 per la revista «Musical America».

Durant aquest darrer any ha estat presentada com a artista resident a tres dels llocs més importants del món, com són el Carnegie Hall de Nova York, la Wiener Konzerthaus i la Luxembourg Philharmonie. El compositor John Adams ha confiat en ella i l’Orquestra Filharmònica de Los Angeles per portar de gira internacional el seu darrer Concert mentre combina una extensa gira pels Estats Units amb el violoncel·lista i habitual col·laborador Gautier Capuçon.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 9 Març 2020
  Dl
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Cancel·lat

Informació de l'obra

Preus:de 30 a 50 €
Durada:100 minuts (aprox)
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

Programa

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

 • JULIOL: De dilluns a divendres, De 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h (Atenció presencial, telefònica i correu electrònic).
 • DE L'1 D'AGOST AL 5 DE SETEMBRE: De dilluns a divendres, De 10 a 13 h i de 17 a 20 h (Atenció telefònica i correu electrònic)
 • A PARTIR DEL 6 DE SETEMBRE: De dilluns a divendres De 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h (Atenció presencial, telefònica i correu electrònic) + Dissabtes i Festius de 10 a 13 h i 2 hores abans del concert (per la venda del dia)

Compartir