COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

William Basinski - Elegia per a un temps renascut
& Evelina Domnitch + Dmitry Gelfand

Descripció

Detalls

Com ja és tradició, la matinada del darrer cap de setmana d’octubre tornem a ser partícips d’un fenomen pràcticament quàntic: endarrerir l’hora del rellotge per guanyar-ne una de nova (de les 3 a.m. a, novament, les 2 a.m.). ¿I si durant aquests seixanta minuts abans que tornin a ser les 2, s’obrís una porta en el Temps en forma d’encanteri sonor i visual que ens permetés navegar en aquest llimb temporal... per tornar a l’hora de partida?

William Basinski, mestre de culte de la música ambient, en col·laboració amb els artistes visuals Evelina Domnitch i Dmitry Gelfand, presenten al Palau una performance especial que pretén activar el rellotge intern però aturar l’extern. Els corrents de melodies fantasmagòriques, cascades de soroll i sons hipnòtics en bucle de Basinski s’uneixen a una exhibició visual on la llum tant ens evoca la repuntada d’una aurora boreal com el llampec fugisser que deixa el pas d’una cua de paó (l’espectacle visual 100.000 Peacock Feathers in Foaming Acid). El poder del bucle i el gest efímer en permanent transformació pel Temps.

En la seva dilatada trajectòria, Basinski ha posat banda sonora a l’esfondrament de les Torres Bessones (The disintegration loops) i ha modulat el so del xoc de dos forats negres de fa més d’un bilió d’anys captat per un observatori espacial (On time out of time). Ara recupera alguns dels seus treballs més emblemàtics i els fon amb altres projectes encara inèdits en una nit que vol desafiar la impertorbable lògica del Temps: passar.

PRODUCTES RELACIONATS

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 27 Octubre 2019
    Dg
    02:00 h
    Petit Palau

Informació de l'obra

Preus:12 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

  • De dilluns a divendres: De 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h.
  • Dissabtes i diumenges: de 10 a 13 h i 2h abans del concert per la venda del dia.

Compartir