COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Vivir Flamenco

Descripció

Fitxa artística

Al baile: Jesús Carmona, Ricardo Fernández “El Tete”, Belén López, Paloma Fantova, Karime Amaya, Águeda Saavedra, Sara Barrero

Al cante: Fabiola Pérez 'La Fabi', Juan Manzano 'Coco', Antonio Campos 'Bocaíllo', Antonio Fernández

Al toque: David Cerreduela, Justo Fernández, ‘Tuto’

Direcció Artística: Luis P. Adame

* Algun artista podria canviar per força major

Programa

La llegada
“Libre" (Toda la compañía)

La premonición
Bulerías

El Siglo XV: Persecución
Cante por galeras, seguirilla y taranto

Buscando la tierra
Romance coral

El Siglo XV: Persecución
Oración y la caña

El asentamiento y las raíces
Bamberas, javera y fandango

Aquí estamos
Alegrías y Bulerías (Toda la Compañía)

Detalls

Amb motiu del seu 45è Aniversari presentar l'espectacle "Vivir Flamenco" dedicat a 2 de les grans famílies del flamenc, Els Farruco i Los Amaya, amb la presència del consagrat Farruquito, que va ser guardonat amb el Premi de la Crítica 2015 al millor intèrpret per seva actuació en aquest espectacle. Aquest prestigiós premi s'atorga per la premsa especialitzada en cultura i espectacles de Barcelona.

Aquest espectacle presenta el contrast entre dos cognoms il·lustres del flamenc, acompanyats dels joves talents de l'actualitat.

L'espectacle "Vivir Flamenco" pretén recrear la peripècia gitana a la seva arribada a Espanya, a través del Roine entrant per Catalunya en 1425 representats per dues famílies gitanes essencials, els Farruco i els Amaya. Els núvols negres del segle XV, la religió com a condició integradora, el seu gradual integració, i la consolidació d'una idiosincràsia de forta personalitat. Aquesta manera de ser, alimentada pel mestissatge i la creativitat musical i artística, configura una forma d'expressió que anomenem flamenc.

D'aquesta sinopsi ens queden tres missatges:

I. La fusió ètnic-musical que es produeix entre el poble andalús i gitano a Andalusia durant el segle XIX i que es consolida al XX, amb un indubtable rerefons social.

II. La incorporació del resultat d'aquesta fusió de flamenc i música culta com a font d'inspiració a través del nacionalisme musical espanyol i català.

III. I finalment la seva capacitat transversal com a marc de convivència, per produir assentaments estètics -flamencos arreu del món; exemple del qual Catalunya és una clara representació.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 13 Setembre 2019
  Dv
  21:00 h
  Sala de Concerts
 • 19 Setembre 2019
  Dj
  21:00 h
  Sala de Concerts
 • 4 Octubre 2019
  Dv
  21:00 h
  Sala de Concerts
 • 25 Octubre 2019
  Dv
  21:00 h
  Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 12 a 54 €
Durada:90 minuts (aprox)
Organitza:Tablao Flamenco Cordobes

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dijous de 16:30 a 20:30 h, divendres de 10 a 14 h i Dissabtes i festius, només si hi ha concert i dues hores abans per atendre les vendes del dia.

Compartir