Visites participatives

Viure el patrimoni arquitectònic i històric del Palau amb visites creatives i lúdiques per explorar els espais modernistes de forma singular. La història, màgia i motius arquitectònics fan del Palau un espai on no només s’inspiren els músics, sinó que el visitant també pot deixar la seva empremta i inventiva.

Visita Tocata i fuga | Escape Room

El Palau proposa un joc que barreja realitat i ficció al voltant de la història d’una de les figures centrals de la vida barcelonina del tombant del segle XIX al XX: Albert Schweitzer. Sobre la idea que al Palau s’amaguen els plànols d’una bomba definitiva, els visitants desencadenen un joc de pistes pels espais més emblemàtics del temple modernista. Una aventura trepidant de 90 minuts per aconseguir el cobejat document resolent els diferents enigmes que es plantegen en una història que ens connecta amb els orígens fundacionals del Palau i l’Orfeó.
Cal consultar dates i disponibilitat a www.palaumusica.cat/visites
Preu: 27 euros
Amb la col·laboració de MissionLeak

Visita Inspira

Una visita-taller de dibuix per recrear-se en la inspiració de motius naturals i un enginy arquitectònic inesgotables. Muses, plantes, pegasos, paons, formes, colors, trencadís, escultures, sales, llum... Un passeig pel temple musical i de les arts per crear un Palau propi a través de la mirada de cadascú.

Cal consultar dates i disponibilitat a www.palaumusica.cat/visites
Preu: 25 euros