Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Txaikovski, Concert per a piano núm. 1

Descripció

Txaikovsky

Detalls

Concert per a piano núm. 1
El primer dels concerts per a piano que va compondre el genial i turmentat romàntic Piotr Ilich Txaikovski s'ha convertit en el més cèlebre de tota la història de la música, i això a pesar que en els seus principis gens ho feia presagiar.

El Llac dels Cignes
L'obra, sota la forma de conte de fades, narra la història d'amor impossible entre el príncep Sigfrid i Odette, una jove reina convertida en cigne al costat de tota la seva cort per l'encanteri del malvat Von Rothbart

Romeo i Julieta
Mili Balakirev era un sever crític de la música de Txaikovski, per això, el compositor rus no va dubtar a acceptar la suggerència del primer d'escriure una obra basada en Shakespeare. El resultat va ser l'obertura-fantasia de Romeo i Julieta. El drama, que es va estrenar l'any 1870 a Moscou, es va convertir en la primera obra popular del jove Txaikovski i en la seva primera incursió en el teatre shakespeariano.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 19 Gener 2018
  Dv
  18:00 h
  Sala de Concerts
 • 30 Març 2018
  Dv
  17:30 h
  Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 24 a 48 €
Organitza:Promoconcert

Compartir