COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Trobada entre Blanca Llum Vidal i Joan Magrané
“Aquest amor que no és u”

Descripció

Avís

Avís: A causa de les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat en la contenció del virus COVID-19, lamentem anunciar que aquesta trobada queda posposada.

S'està treballant per trobar nova data per a aquesta trobada o cancel·lar-la definitivament si això no és possible. Les mateixes entrades seran vàlides.

Atenció: Les persones que hagin comprat  entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho per mitjà d’aquest aquest enllaç. Les seves peticions de devolucions d’entrades o qualsevol altra qüestió relacionada amb les nostres activitats seran ateses tan bon punt ens sigui possible. Agraïm la seva comprensió i preguem que disculpin les molèsties ocasionades.

Blanca Llum Vidal & Joan Magrané

Fitxa artística

Blanca Llum Vidal, poeta
Joan Magrané, compositor
Kebyart Ensemble

Detalls

Publicat per l’editorial Ultramarinos, Aquest amor que no és u és un dels cants espirituals més suggeridors de la poeta de la temporada, Blanca Llum Vidal. El Palau presenta una lectura íntegra del poemari amb intervencions musicals compostes per Joan Magrané i interpretades pel Kebyart Ensemble. Amb una obra poètica molt lligada al cos, l’amor visceral, les referències florals i vegetals, i les transformacions del cos i la natura, és un cant que apel·la a la carn i l’esperit a través d’un ús sensual del llenguatge. Literatura i música que s’eixamplen, colpegen, cremen i acaricien amb la música del quartet de saxofons del moment.

En el marc del Festival Barcelona Poesia 2020

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 14 Maig 2020
  Dj
  19:00 h
  Petit Palau
  Ajornat
 • 3 Novembre 2020
  Dt
  19:00 h
  Petit Palau
  Ajornat

Informació de l'obra

Preus:5 €
Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207
Horari: Dilluns i dimecres, de 17 a 20 h | Dimarts i divendres, de 10 a 13h

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: Dilluns i dimecres, de 10 a 13 h | Dimarts i dijous, de 17 a 19.30 h

Compartir