Trobada #3. Orígens Clàssics
a càrrec de MUSICoLòGICS

Descripció

Avís

Avís (11/03/2020): A causa de les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat en la contenció del virus COVID-19, el Palau de la Música Catalana es veu obligat a tancar les seves portes i a ajornar/cancel·lar els propers concerts i activitats fins a nou avís.

Davant la impossibilitat de trobar una nova data, aquesta conferència queda cancel·lada.

Atenció: Quant als concerts organitzats per la Fundació OC-PMC, les mateixes entrades seran vàlides per a les noves dates. La Fundació OC-PMC n’informarà tan aviat com sigui possible. Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per correu electrònic a [email protected] i es procedirà a tal efecte.

Mirador

Fitxa artística

A càrrec de Maria José Anglès (MUSICoLòGICS)

Programa

L’Orfeó Català va ser l’introductor a l’estat espanyol d’un dels grans genis de la música: Johann Sebastian Bach. Encara avui al Palau se senten els ecos i s’admiren les senyals d’aquelles llegendàries estrenes. Al Mirador del Palau coneixerem la vinculació entre Palau i Bach mentre preparem l’audició de la Passió segons sant Joan a càrrec de Philippe Herreweghe. 

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 12 Març 2020
    Dj
    19:00 h
    El Mirador del Palau
    Cancel·lat

Informació de l'obra

Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

Compartir

Created by potrace 1.15, written by Peter Selinger 2001-2017