Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Trobada #3. Orígens Clàssics
a càrrec de MUSICoLòGICS

Descripció

Avís

Avís (11/03/2020): Arrel de les instruccions de la Generalitat de Catalunya en relació a les mesures de prevenció del coronavirus i amb la finalitat de contribuir a la seva contenció, el Palau de la Música Catalana posposa tots els concerts i conferències entre els dies 12 i 26 de març ambdós inclosos.

La Fundació Orfeó Català-Palau de la Música Catalana està treballant per trobar noves dates per als concerts ajornats o cancel·lar-los definitivament si això no és possible.

Atenció: Quant als concerts organitzats per la Fundació OC-PMC, les mateixes entrades seran vàlides per a les noves dates. La Fundació OC-PMC n’informarà tan aviat com sigui possible. Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per correu electrònic a taquilles@palaumusica.cat i es procedirà a tal efecte.

Mirador

Fitxa artística

A càrrec de Maria José Anglès (MUSICoLòGICS)

Programa

L’Orfeó Català va ser l’introductor a l’estat espanyol d’un dels grans genis de la música: Johann Sebastian Bach. Encara avui al Palau se senten els ecos i s’admiren les senyals d’aquelles llegendàries estrenes. Al Mirador del Palau coneixerem la vinculació entre Palau i Bach mentre preparem l’audició de la Passió segons sant Joan a càrrec de Philippe Herreweghe. 

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 12 Març 2020
    Dj
    19:00 h
    El Mirador del Palau
    Canvi de data

Informació de l'obra

Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

Compartir