COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Trobada #2 - El malaguanyat de Thomas Bernhard
amb l’escriptor Raül Garrigasait

Descripció

Avís

Avís (11/03/2020): A causa de les mesures extraordinàries imposades per les autoritats de l’Estat en la contenció del virus COVID-19, el Palau de la Música Catalana es veu obligat a tancar les seves portes i a ajornar/cancel·lar els propers concerts i activitats fins a nou avís.

Davant la impossibilitat de trobar una nova data, aquest conferència queda cancel·lada.

Atenció: Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners o bescanviar-les per un altre concert de la Fundació, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per correu electrònic a [email protected]

Les seves peticions de devolucions d’entrades o qualsevol altra qüestió relacionada amb les nostres activitats seran ateses tan bon punt ens sigui possible. Agraïm la seva comprensió i preguem que disculpin les molèsties ocasionades.

El malaguanyat

Fitxa artística

a càrrec de Raül Garrigasait, escriptor

Programa

L’obsessió per ser el millor pianista del món i la manca de sentit de ser-ho. L’allargada ombra de Glenn Gould planeja en El Malaguanyat de Thomas Bernhard. Una dissecció del geni amb una novel·la que és un descens als inferns de l’art. Amb l’escriptor Raül Garrigasait ens endinsarem en la passió (i infern) d’una obra que connecta amb les Variacions Goldberg que escoltarem al Palau.

Detalls

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 20 Març 2020
  Dv
  19:00 h
  Barcelona - Biblioteca Pública Arús
  Passeig de Sant Joan, 26
  Cancel·lat

Informació de l'obra

Organitza:Fund.Orfeó Català-Palau de la Música

Compartir