Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Tribute Queen
Show must go on!

Descripció

20171216 queen_palau

Detalls

QUEENIE

Una de las bandes de rock més potents de la història i tots els seus èxits tornen de nou als escenaris amb Queenie. Aquesta banda aconsegueix capturar tant el so original como el personalíssim estil i posada en escena que van catapultar Queen a la fama internacional, i recrea les cançons d’òpera rock, els himnes universals i les poderoses balades que van situar el grup liderat per Freddie Mercury al capdamunt de les llistes d’èxits durant dues dècades. Temes como “We Are the Champions”, “I Want to Break Free”, “We Will Rock You” o “Bohemian Rhapsody”, que sonaven en abarrotats macro-festivals i estadis de futbol els anys 70 i 80, encara avui continuen eriçant la pell i incendiant el públic. 

Reconeguda per al seu virtuosisme musical i el seu excel·lent so que els diferencia d’altres bandes tribut, Queenie ha encapçalat el cartell del Freddie Mercury Memorial Day de Montreux ­­–un dels festivals més grans per als fans de Queen, que commemora el naixement del seu líder– i ha tocat davant de multituds arreu d’Europa des de l’any 2006. L’espectacle que presenten al és una oportunitat única d’experimentar tota la força, l’emoció i la genialitat musical de Queen en el seu millor moment i de recordar que These Are the Days of Our Lives (Aquests són el dies de les nostres vides).

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 16 Desembre 2017
    Ds
    22:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 29 a 56 €
Organitza:Promoconcert

Compartir