COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Tribut a Mecano

Descripció

Tributo a Mecano - Imagen Web 1920x1080

Detalls

Quan es compleixen 30 anys de la dissolució definitiva de Mecano, el grup més universal del pop espanyol, torna als escenaris de la nostra ciutat en un concert tribut imprescindible.

Un viatge nostàlgic a través dels innombrables èxits del trio màgic, els ritmes enganxosos i originals lletres van marcar la vida de generacions de joves en els anys 80 i 90. Des dels seus temes lleugers i naïf com Hawaii-Bombay o En tu fiesta me colé, passant per malsons irreals com Aire fins a la romàntica La fuerza del destino, la tràgica Cruz de navajas o l'èpica Héroes de la Antártida. I per descomptat els èxits de Aidalai, per a molts el seu àlbum més perfecte, que va arrasar amb més d'1 milió de còpies a Espanya i una gira internacional que va abarrotar estadis i places de toros plenes al nostre país i a l'estranger: Hijo de la Lluna , Una rosa es una rosa o El 7 de septiembre.

L'espectacle recupera sobre l'escenari l'estil i el carisma dels originals, els vestits dels vuitanta de jaquetes i minifaldilles de cuir, les marcades coreografies, la veu càlida d'Ana Torroja, la força, el talent i sobretot el carisma i la química amb els que van saber captivar a milers de joves.

Per tot això, no és estrany que a molts dels que vam estrenar l'adolescència amb la seva música ens costi tant oblidar-los i seguim celebrant cada any nou A la Puerta del Sol.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 18 Gener 2020
    Ds
    22:30 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 28 a 59 €
Durada:120 minuts (aprox)
Organitza:NK Prodarte

Compartir