Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Tosca de Puccini
Òpera escenificada en dos actes

Descripció

Fitxa artística

Orquestra Terrassa 48
Xavier Puig, direcció musical 

Jesús Fernández, direcció escènica
Gabriela Zabala, direcció Cor Novaria
Marta Mateu, 
direcció Coral infantil Orfeó Badaloní-Jungfrau
Rafató Teatre, vestuari i atrezzo

Ballet NovAria
Cor NovAria

Floria Tosca, Chunqing Zhang, Michelle Francis Cook, Núria Vilà
Mario Cavaradossi, Sergi Giménez, Carlos Cremades
Barone Scarpia, Alberto Cazes, Jorge Tello
SagrestanoJoan Garcia Gomà, Guillem Batllori
Cesare Angelotti, Antonio Fajardo, Sinho Kim
SpolettaEmili Gispert
SciarroneAriel Seras
CarceriereGerman Casetti, Quim Cornet
SentinellaMar Esteve

Detalls

Tosca ens mostra les millors característiques de la composició pucciniana i la seva capacitat per saber aportar en cada moment el necessari, i esdevenir únic en referencia al lluiment vocal y escènic dels cantants.
És considerada una de les òperes més representatives del repertori verista italià (estil realista-naturalista) de la segona meitat del segle XIX i principis del XX, per la seva intensitat dramàtica, amb escenes genialment impactants com el "Te Deum" del Cor mixte i el Baró Scarpia del final del primer acte, i per albergar algunes de las aries més belles i emocionants del repertori, com el "Vissi d'arte" de la protagonista femenina Floria Tosca, del segón acte, o el "E lucevan le stelle" del protagonista masculí Mario Cavaradossi, al tercer acte i últim de l'obra.
L'argument combina amor, intriga, violència, passió i mort. Juntament amb Madama Butterfly i La Bohème, integra el trio d'òperes més cèlebres de Puccini.
L'acció transcorre a Roma, el 14 de juny de 1800, quan Napoleó venç als austríacs comandats pel general Michael von Melas, a la batalla de Marengo.

La nostra versió escenificada, amb mobiliari d'època, vestuari de gran luxe, gran joc de llums, efectes escènics impactants etc., té una durada de dues hores, més pausa de 20 minuts, una hora cadascuna de les parts. Orquestra simfónica de més de 30 músics, cantants solistes, cor mixte, coral infantil, figurants, vestuari... Més de 80 artistes en escena. 

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 14 Setembre 2017
  Dj
  20:00 h
  Sala de Concerts
 • 25 Gener 2018
  Dj
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Cancel·lat
 • 8 Febrer 2018
  Dj
  20:00 h
  Sala de Concerts

Informació de l'obra

Preus:de 38 a 58 €
Durada:140 minuts (aprox)
Organitza:NovAria Artists

També pots comprar per:

Telèfon

93 295 72 07

Taquilles

taquilles@palaumusica.cat
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

Horari: de dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 h i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).

Compartir