COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Tomatito Sexteto

Descripció

Avís

Avís (06/11/2020): En relació a l'ajornament ja comunicat, el concert de TOMATITO al 52 Voll-Damm Festival de Jazz de Barcelona tindrà lloc el 20 de gener de 2021 al Palau de la Música Catalana.

Les entrades ja adquirides seran vàlides per la nova data. Sol·licitem que, si és possible, mantingui les seves localitats, garantint així el mateix emplaçament al concert.

*Aquelles persones que no puguin assistir a la nova data podran demanar la devolució de l’import de les entrades adreçant-se al canal on van ser adquirides amb un termini màxim de 14 dies. Si les va comprar al canal TheProject, escrigui a ticketing@theproject.es indicant el nom complet i el número de referència de la compra.

20201120 TOMATITO

Fitxa artística

Tomatito, guitarra
José del Tomate, segona guitarra
Kiki Cortiñas, cante i palmes
Zambullo, cante i palmes
Tete Fernández, ball
Israel Suárez Piraña, percussión

Col·laboració especial: La Fabi

Detalls

«Tomatito tiene una forma diferente de entender el toque, basada en la pureza, pero también en los riesgos, en llevar sus capacidades al límite en busca de que cada giro provenga del alma», va escriure Fernando Torres al Diario Sur sobre un dels últims recitals del guitarrista d’Almeria abans de la pandèmia que ens està trasbalsant la vida aquest 2020. En efecte, el toc de Tomatito té una capacitat única per arribar als racons més adormits de l’ànima, com hem tingut oportunitat de viure tantes vegades a Barcelona. Al capdavant del seu sextet –que inclou José del Tomate (el seu fill) a la guitarra i Israel Suárez, Piraña, a la percussió–, ens espera una altra nit de duende i emocions al Palau, «el millor auditori del món», segons Tomatito.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

 • 20 Novembre 2020
  Dv
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Nova data
 • 20 Gener 2021
  Dc
  20:00 h
  Sala de Concerts
  Comprar

Informació de l'obra

Compartir