Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Tomatito sexteto & José Mercè
De Cajón!

Descripció

Tomatito

Detalls

Havent posat a prova, un cop més, la seva química extraordinària amb Michel Camilo, el guitarrista Tomatito visita el festival amb un sextet insubornablement flamenc i, com a convidat especialíssim, un cantaor que es manté, segurament, com l’últim vestigi d’una generació de veus irrepetibles: José Mercé. Nascut a Almeria l’any 1958 en una casa envoltada de guitarres, mà dreta de Camarón de la Isla en les seves dues últimes dècades de vida i guanyador de quatre premis Grammy, Tomatito continua col·leccionant standing ovations d’auditoris de tots els continents. Per la seva banda, José Mercé (Jérez de la Frontera, 1955), a qui l’any passat ja vam veure segellar el seu retorn amb una actuació esplendorosa al Palau, complirà el 2018 mig segle de trajectòria discogràfica erigit en una de les figures més carismàtiques i genuïnes del flamenc. Art i duende a gran escala. I nit, sens dubte, destinada a brillar per sempre més en la història del nostre estimat De Cajón!

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 14 Novembre 2017
    Dt
    21:30 h
    Sala de Concerts
    IMPORTANT: Els menors de 16 anys només podran accedir al recinte acompanyats del seu pare, mare o tutor legal. Imprescindible presentar el Full de responsabilitat (veure documents adjunts) degudament impresa i emplenada.

Informació de l'obra

Preus:de 15 a 54 €
Organitza:The Project

Compartir