COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Tindersticks

Descripció

Tindersticks

Detalls

A finals de 2019 tindersticks llançaran el seu 11è disc i es passaran el 2020 presentant-lo per tot el món.

Nascuts a Londres al 1992, els tres membres fundadors de tindersticks, Stuart A. Staples, David Boulter i Neil Fraser es van unir i van rejovenir a la fi de la dècada passada amb la incorporació de Donen Mckinna i Earl Harvin Jr.

Després de deu àlbums d’estudi i de vuit bandes sonores (aquestes, per a la reconeguda directora Claire Denis), tindersticks continuen forçant els límits per a explorar noves textures i emocions en la seva música.

Durant els últims 25 anys tindersticks han estat uns habituals de les millors sales de concerts d’Europa, així com convidats recentment a participar en els programes inaugurals de les filharmòniques de París i Hamburg. Sovint han col·laborat amb orquestres, tant com a músics com a vocalistes. Han gravat també duos amb artistes com Lhasa de Sela, Mary Margaret O’Hara i Isabellla Rossellini.

La seva música ha estat utilitzada en diverses instal·lacions d’art, així com en projectes de dansa i teatre, en espectacles de moda i en nombroses pel·lícules i produccions televisives. El 2014 van ser els comissionats encarregats de crear els paisatges orquestrals de la representació del poema “In Flanders Fields” en el museu WW1, de la ciutat belga de Ypres. El seu últim disc, “The Waiting Room” (2016), va ser també una col·laboració amb el festival internacional de cinema Short Film de Clemon-Ferrand, del qual van ser curadors i on es van encarregar de la creació d’una sèrie de filmacions relacionades específicament amb la seva música. El 2017 Stuart Staples va dirigir la seva primera pel·lícula, “Minute Bodies – The Intimate World Of F. Percy Smith” i el 2018 va posar banda sonora a l’aclamada pel·lícula de Claire Denis “High Life”, a la qual la banda va contribuir amb la cançó “Willow”, cantada per Robert Pattinson.

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 25 Febrer 2020
    Dt
    21:00 h
    Sala de Concerts

Informació de l'obra

Organitza:Concert Studio

Compartir