Utilitzem cookies per poder estudiar i millorar l'experiència d'usuari dels visitants de la web. Si continues navegant pel web entendrem que acceptes la nostra política de cookies.

Tina Turner Tribute
Typically Tina

Descripció

Tina Turner Tribute - Imagen Web 1920x1080

Fitxa artística

Typically Tina

Detalls

Gairebé 60 anys després del seu debut, Tina Turner segueix sent Simply the Best.

Les noves generacions no han aconseguit prendre-li el seu títol de Reina del Rock. Sobre l'escenari era pura energia i els seus concerts, una explosió de dinamita.

Ara les seves legions de fans tenen l'oportunitat de veure-la de nou sobre els escenaris amb Typically Tina. Karin Bello, amb una veu poderosa i fera, es converteix en la cantant nord-americana, aconsegueix captar la poderosa energia de Tina Turner, la seva presència captivadora, la seva sensualitat, i la seva perfecta combinació de soul i rock and roll.

El concert repassa els grans èxits d'una carrera de més de cinquanta anys, i que formen part de la banda sonora de la vida de diverses generacions, des What 's Love Got to Do with It i We Do not Need Another Hero fins Proud Mary, Private Dancer, la mítica River Deep - Mountain High i, per descomptat, The Best.

Web Oficial: http://typicallytina.com/

Video: https://www.youtube.com/watch?v=Lzzx-AElA_o

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 11 Gener 2020
    Ds
    22:30 h
    Sala de Concerts
    Comprar

Informació de l'obra

Preus:de 28 a 66 €
Durada:120 minuts (aprox)
Organitza:NK Prodarte

Compartir