COVID-19. Protocol de seguretat i mesures preventives. MÉS INFO

The World Famous Glenn Miller Orchestra

Descripció

Avís

Avís (22/02/2021): A causa de la situació epidemiològica actual, derivada de la COVID-19, aquest concert queda ajornat fins el 23 de Març 2022 a les 21h. Les mateixes entrades seran vàlides.

Atenció: Les persones que hagin comprat les entrades i desitgin recuperar els diners, poden sol·licitar-ho a les Taquilles del Palau per correu electrònic a [email protected]

Glenn Miller Orchestra

Fitxa artística

Director de l’Orquestra: RAY MCVAY
Trompeta principal: DAVE FORD i tres trompetes més.
Trombó principal: RAY WORDSWORTH i tres trombons més.
Saxofón principal: ANDY POTTS i quatre saxofons més.
Secció rítmica (piano, bateria, contrabaix).
Veu femenina: SISTEMES DE CATERINA
Veu masculina: MARK PORTER

Detalls

El millor swing nord-americà reviscut amb la Glenn Miller Orchestra, la banda oficial que representa el cèlebre músic d'Iowa sota la direcció de l'celebri Ray McVay.

El veterà, Ray McVay lidera l'orquestra des de 1988, mantingut la formació ideada per Glenn: el líder, cinc saxofons, quatre trompetes, quatre trombons-tres ritmes i dues vocalistes.

El repertori de la banda està format per més de 200 partitures, moltes d'elles procedents de l'repertori original com Moonlight Serenade, American Patrol, Kalamazoo, In the Mood, Pennsylvania 65-000 o Chattangooga Choo Choo, entre d'altres.

Una oportunitat per gaudir dels grans temes dels anys 40, per a molts un grat recordatori i per als més joves una ocasió única per conèixer la música en directe.

No t'ho pots perdre!

Informació i entrades

Dates i compra d'entrades

  • 29 Octubre 2020
    Dj
    21:00 h
    Sala de Concerts
    Ajornat

Informació de l'obra

Preus:de 30 a 45 €
Durada:135 minuts (aprox)
Organitza:Classic Stage

També pots comprar per:

Telèfon

T. 932 957 207

Taquilles

[email protected]
c/ Palau de la Música, 4-6, 08003 Barcelona

  • De dilluns a divendres De 10 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h (Atenció presencial, telefònica i correu electrònic) + Dissabtes i Festius de 10 a 13 h i 2 hores abans del concert (per la venda del dia)

Compartir